Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till Pixbo GF!
 
NYHETSBREV HT-22
2022-09-16 15:34

Med 1300 aktiva medlemmar är vi riktigt många med ett hjärta i Pixbo GF!

Det finns plats för fler men vi behöver fler ledare som kan ta sig an framför allt olika former av barngrupper! Eller brinner du för motionsgymnastiken, eller för gruppträning för äldre eller annat spännande! Hör av dig: pixbogf@hotmail.com

NYHETSBREVET HT-22

Ha en skön helg!
Pixbo GF

LedarKickoff, Årsmöte och "Didriks resa till Landslaget"
2022-08-26 12:19


LÖRDAGEN DEN 10 SEPTEMBER, 2022

TRUPPHALLEN, MÖLNLYCKE

 

 

 

Ledar kick-off

Varje höst försöker vi hitta på något roligt att samlas runt för våra ledare. Det här året kan vi välja mellan:

 •  kl 14-ca 15:30 Styrka för barn och ungdomar (från 9 år) med Linda Jonsson (välmeriterad PT och mycket mer) 
  Anmälan senast onsdagen den 7/9

 • kl 14-ca 15:30 Parkourinspiration med Valter. Vi tittar på och testar olika övningar och uppställningar, pratar om ledarroller för huvudledare och assistentledare 
  Anmälan senast onsdagen den 7/9

 • kl 15:30-16:00 Ledarmöte Information om läsåret, praktiska detaljer, Pixbotriangeln, Våruppvisnignen och lägerverksamhet
  Anmälan senast onsdagen den 7/9

 • FIKA - hinner vi också med :-)

Års- och Medlemsmöte!

Vi samlas i samvaron för lite fika kl. 15:30 och fortsätter sedan in i Trupphallen för årsmöte kl 16:00. Valberedningen lägger fram ett förslag på Styrelse för nästa året 22/23 som årsmötet sedan röstar igenom... eller inte. Lika spännande varje gång ;-)

Styrelsen berättar om hur de ser på föreningen framåt och vart vi skall.

Årsmötet följs upp av ett Medlemsmöte där vi tittar på året som kommer, bildar arbetsgrupper runt intressanta områden t ex. Våruppvisningen - nya tag?, Pixbotriangeln, Uppvisningsgymnastik, mm.

Anmälan senast onsdagen den 7/9

 

Formell kallesle till Årsmöte och tillhörande dokument kommer inom kort.

 

Didrik Fröberg - från tonåring till Trupplandslaget

Didrik Fröberg, en av Sveriges mesta Truppgymnastikprofiler! Didrik kommer att berätta om sin resa inom truppgymnastiken, vikten av att uppmuntra alla att träna vidare och att man inte är slut som truppgymnast före 18 år - det kan lika gärna vara då det händer!
Föredraget börjar direkt efter Års- och medlemsmötet. 

Anmälan senast onsdagen den 7/9

 

Välkomna!
Pixbo GF

Välkomna på Miniläger för våra Truppgymnaster!
2022-07-17 18:03

Gymnasterna i våra mest avancerade trupper erbjuder ett miniläger för sina yngre kompisar i våra T-trupper. Lägret erbjuds vid 2 tillfällen; lördagen den 13 och söndagen den 14 augusti kl 13-17.

 

Förutom att inspirera och sprida kunskap om truppgymnastiken gör gänget detta för att samla in pengar till ett nytt fristående och nya tävlingsdräkter till Pixbo GF.

 

Anmälan senast 10 augusti genom att maila till Pixbogf@hotmail.com skriv ”Miniläger 13 augusti” alt. ”Miniläger 14 augusti” i ämnesraden och ange namn!. Begränsat antal platser så anmälan kan stängas före 10 augusti.

 

Kostnad: 300 kr/person aviseras i samband med lägret.

 

Tänk på:

 • ta med vattenflaska
 • Ta med mellanmål

Vi ses i Trupphallen!
R2 med kompisar

Välkommen att prova på Truppgymnastik!
2022-07-17 18:03

Den 13 augusti och 14 augusti erbjuds en prova på träning för ungdomar från 9 år (födda 2013) och äldre. Träningen hålls i fina Trupphallen i Mölnlycke Fabriker kl 10-11:30.

 

Anmälan senast 10 augusti genom att maila pixbogf@hotmail.com, skriv ”Prova på 13 aug” alternativt ”Prova på 14 aug” i ämnesraden och ange namn och födelseår i mailet! Begränsat antal platser så anmälan kan stängas före 10 augusti.

 

Kostnad: 100 kr/person och tillfälle betalas via svisch på plats.

 

Ansvariga för träningen är våra äldsta gymnaster tillika erfarna ledare. Förutom att sprida kunskap om truppgymnastiken gör gänget detta för att samla in pengar till ett nytt fristående och nya tävlingsdräkter till Pixbo GF.

 

Tänk på:

 • Ta med vattenflaska
 • Träningskläder på
 • Inga smycken eller klockor på
 • Kläder utan dragkedjor
 • Inga skor
 • Anhöriga väntar utanför i samvaron men kan se vad som händer i hallen genom glaspartiet

Samling vid Bruksgatan 19 mitt emot Food Factory vid Mölnlycke Fabriker kl 9:50. Vi går sedan gemensamt ned till Trupphallen.

 

Vi ses i Trupphallen!
R2 med kompisar

Information om återanmälan HT-2022
2022-06-16 10:18

Hej, 

 

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik- eller parkourgrupper. Terminen  har tagit slut för de flesta grupperna och nu är det dags för ett sommaruppehåll och uppladdning inför hösten! 

 

Här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen: 

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade den platsen till höstterminen om ni vill gå kvar. Vi jobbar under juni/juli intensivt med att lägga det nya schemat inför nästa verksamhetsår och när det schemat är färdigt och bekräftat med tider och ledarteam kommer ni medlemmar att få ett mail med två val:  

 

 1. Bekräfta och betala för er plats till hösten - Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. 
  2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta - Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”jag ska inte vara med” för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön. Alla de som bara ignorerar mailet som ett sätt att säga upp sin plats ringer vi upp och detta kräver mycket jobb från oss. Så säg upp platsen ordentligt enligt ovan rutin.

 

I mailet kommer det finnas instruktioner om hur ni går tillväga om ni har önskemål om att byta grupp.  

 

Schemat brukar vara klart i juli och därefter skickar vi ut återanmälningsmailet så håll utkik i er mail då så att ni inte missar.  

 

Om ni vet redan nu att ni vill säga upp eran plats till hösten kan ni meddela detta till pixbogf@hotmail.com nu så tar vi bort er från gruppen och ni slipper ni få fler mail från oss.  

Eventuella gruppbyten kommer behandlas efter återanmälningarna är gjorda. 

 

Med vänliga hälsningar från  

Pixbo GF  

Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
R4, 19/09 18:08 
M14-5, 18/09 09:38 
M14-4, 16/09 12:52 
PK14 Parkour, 15/09 16:00 
 
Följ oss i sociala medier
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com