Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till Pixbo GF!
 
Information om återanmälan HT-2022
2022-06-16 10:18

Hej, 

 

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik- eller parkourgrupper. Terminen  har tagit slut för de flesta grupperna och nu är det dags för ett sommaruppehåll och uppladdning inför hösten! 

 

Här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen: 

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade den platsen till höstterminen om ni vill gå kvar. Vi jobbar under juni/juli intensivt med att lägga det nya schemat inför nästa verksamhetsår och när det schemat är färdigt och bekräftat med tider och ledarteam kommer ni medlemmar att få ett mail med två val:  

 

  1. Bekräfta och betala för er plats till hösten - Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. 
    2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta - Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”jag ska inte vara med” för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön. Alla de som bara ignorerar mailet som ett sätt att säga upp sin plats ringer vi upp och detta kräver mycket jobb från oss. Så säg upp platsen ordentligt enligt ovan rutin.

 

I mailet kommer det finnas instruktioner om hur ni går tillväga om ni har önskemål om att byta grupp.  

 

Schemat brukar vara klart i juli och därefter skickar vi ut återanmälningsmailet så håll utkik i er mail då så att ni inte missar.  

 

Om ni vet redan nu att ni vill säga upp eran plats till hösten kan ni meddela detta till pixbogf@hotmail.com nu så tar vi bort er från gruppen och ni slipper ni få fler mail från oss.  

Eventuella gruppbyten kommer behandlas efter återanmälningarna är gjorda. 

 

Med vänliga hälsningar från  

Pixbo GF  

Program och länk till livestream
2022-04-24 08:40

Nu kör vi! 

 

Våruppvisningen finns nu att se live här: Livestream

 

De olika våruppvisningarna under dagen börjar kl 09.00, 11.00, 13.00 och 15.00 och beräknas ta ca 1,5 h.

 

Programmet finns att se här: Program våruppvisning 2022.pdf

 

För er som kollar via streamen skulle vi uppskatta om ni vill swisha ett digitalt inträde, 60 kr till 123 681 4669

 

PIXBO GYMNASTIKFÖRENING 

Snart dags för våruppvisning!
2022-04-21 11:05

Tjohoo, äntligen är våruppvisningsveckan här och nu räknar vi ner dagarna till den efterlängtade uppvisningen som blir den första riktiga sedan 2019, vi är taggade!! 

 

En stor nyhet för i år är att vi kommer testa att livestreama alla 4 uppvisningar så att familj/kompisar/släktingar som inte kan vara fysiskt på plats ändå har möjligheten att vara med och titta. För att hitta till vår livestream kommer man behöva gå in via en speciell länk som vi publicerar här på hemsidan på söndag. Eftersom det är första gången vi testar detta så ber vi er ha tålamod och överseende ifall det strular med tekniken eller det blir avbrott i sändningen. Vi behöver lära oss :) 

 

Om ni tittar via streamen hoppas vi att ni kan tänka er att swisha ett "digitalt inträde" för att stötta föreningen. De som är på plats betalar 60 kr över 15 år och inträdet gäller för hela dagen.  Instruktioner för swish kommer finnas i streamen. 

 

Till er som kommer vara på plats vill vi återigen påminna om den stökiga trafiksituationen runt omkring massetjärn och evenemangsparkeringen, kan man så bör man verkligen lämna bilen hemma! 

 

Här kommer även programbladet med ordningen på alla grupper : Program våruppvisning 2022.pdf

 

Hoppas vi ses till helgen! 

 

Mvh 

Bella, Pixbo GF 

Kallelse till Extra Årsmöte - Söndag 24:e April 14:45 i Mölnlycke Idrottshall
2022-04-19 08:55

Hejsan alla medlemmar,

 

När Bella går hem på mammaledighet i Maj så behöver vi plocka in en vikarie under tiden fram tills dess att Linda kommer tillbaka i slutet av Augusti.

 

Föreningen har, glädjande nog, kommit överens med Per Skogsberg att fylla den tiden.

 

Då Per idag är föreningens revisor så måste vi enligt gängse praxis och bestämelser ersätta honom på den posten och för detta krävs ett årsmöte.

 

Så - denna kallelse till extra årsmöte syftar till att frigöra Per från sin nuvarande roll som revisor samt att välja en ny revisor för det innevarande verksamhetsåret 21/22.
Valberedningens förslag är att vi väljer Justine Moberg till revisor för samma period.


Väl mött vid speakerbåset i mittengången i Mölnlycke Idrottshall A kl 14.45 (mellan uppvisning 3 och 4) nu på Söndag 24:e April.

 

 

/Styrelsen.

 

Välkomna till VT22!
2022-01-08 16:20

Hej alla medlemmar! 

Vi vill välkomna er tillbaka med ett nyhetsbrev med lite information och nyheter om terminen. Det har kommit uppdaterade restriktioner gällande pandemin, läs mer om det i nyheten här nedanför! 

Alla grupper börjar vecka 2 om inget annat har meddelats från respektive ledare. Alla grupper kommer få eller har fått ett välkomstmail från sina ledare med mer info till just er grupp. 

Hoppas att alla har haft en skön ledighet men nu äntligen är det dags att köra igång gympan igen! 

 

NYHETSBREV VT22.pdf

Med vänliga hälsningar
PIXBO GF

Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
R6, 08/06 14:06 
R7, 08/06 14:06 
R4, 08/06 14:05 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com