Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till Pixbo GF!
 
Information om återanmälan till HT21
2021-06-02 08:26

Hej,

 

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik- eller parkourgrupper. Terminen  har tagit slut för de flesta grupperna och nu är det dags för ett sommaruppehåll och uppladdning inför inflytt i våran nya hall!

Här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen:

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade den platsen till höstterminen om ni vill gå kvar. Vi kommer under juni/juli jobba stenhårt med att lägga det nya schemat inför nästa verksamhetsår och när det schemat är färdigt  och bekräftat med tider och ledarteam kommer ni medlemmar att få ett mail med två val: 

 

1. Bekräfta och betala för er plats till hösten - Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. 
2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta - Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”jag ska inte vara med” för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön. Alla de som bara ignorerar mailet som ett sätt att säga upp sin plats ringer vi upp och detta kräver mycket jobb från oss. Så säg upp platsen ordentligt som man ska.

 

I mailet kommer det finnas instruktioner om hur ni går tillväga om ni har önskemål om att byta grupp. 

 

Schemat brukar vara klart i juli och därefter skickar vi ut återanmälningsmailet så håll utkik i er mail då så att ni inte missar. 

 

Om ni vet redan nu att ni vill säga upp eran plats till hösten kan ni meddela detta till pixbogf@hotmail.com nu så tar vi bort er från gruppen och ni slipper ni få fler mail från oss. 

 

För er som har missat så pågår just nu vår digitala våruppvisning i våra sociala medier i form av en sommarlovskalander, så om ni inte har varit inne och kikat än rekomenderar vi er att gå in på vår Instagram eller Facebook och njuta av härlig gymnastik från våra fantasktiska gymnaster och parkourare :) 

 

Med vänliga hälsningar från 

Pixbo GF 

Kolla in dagens rikstävling med grymma R3!
2021-05-22 12:45

Om ni vill se på lite häftig gymnastik idag så borde ni spana in tävlingen som streamas på länken här! 

 

Det är våra äldsta gymnaster i R3 som tävlar på rikstrean för första gången och eftersom att varven pga pandemin spelades in i veckan vet i att dom kommer bjuda på riktigt fina varv 😃🤸‍♀️

 

Tävlingen börjar kl 13.00 och är slut ca 15.45.

 

Hejja R3!! 👏👏

PIXBO GF´s SOMMARLOVSKALENDER!
2021-04-30 19:30
Pixbo GF’s sommarlovskalender med temat ZOO drar igång den 1 MAJ
 
Vi vill på ett Coronasäkert sätt visa upp vad våra fantastiska gymnaster lärt sig under året och bjuder därför in er till denna magiska show som drar igång lördag 1/5 och pågår hela vägen fram till sommarlovet den 10/6.
 
Under perioden kommer vi att posta en till två filmer varje dag i våra sociala kanaler som våra grupper satt ihop och sen är det upp till er att hurra, dela, applådera och lyfta våra stjärnor på bästa sätt.
 
Följ oss på Instagram @pixbogf #pixbogfzoo eller Facebook för att ta del av uppvisningen!
 
VARMT VÄLKOMNA!
Var med från start och samarbeta med Härryda Kommuns största förening, Pixbo GF!
2021-04-14 11:17

Pixbo GF är stolta över att vara Härryda kommuns största förening och vi är på väg in i ett spännande skede då vår nya gymnastikhall öppnar upp portarna i Mölnlycke fabriker till hösten 2021.

 

Detta medför massor av möjligheter och exponeringsytor för såväl stora som små företag och vi kan äntligen öppna upp för samarbeten. 

 

Vi gör det nu möjligt för dig och ditt företag att synas genom våra kanaler ut till våra kunder och berättar gärna mer om hur vi kan nå ut med just ditt företagsnamn. 

 

 

Maila gärna pixbogf@hotmail.com

Tack Mike!
2021-02-02 12:55
Det är med tungt hjärta Pixbo GF måste meddela att en av föreningens största eldsjälar inte längre finns med oss. Mike Wilson gick, efter en tids sjukdom, bort förra veckan.

Mike var den som kom med förslaget att föreningen skulle bredda sin verksamhet till att också erbjuda träning i parkour. Han tog själv på sig det ideella jobbet som huvudledare och organiserade föreningens parkourverksamhet. Detta inleddes som ett prov våren 2017 och det blev snabbt en succé. Första terminen bedrevs verksamheten i mindre skala med ett fåtal utövare men har sedan dess vuxit lavinartat och vi har idag ungefär 200 aktiva medlemmar som håller på med parkour. Kön till parkouren är nästan lika lång som till vår gymnastikdel.

Mike var en stor eldsjäl som brann för föreningen och för parkouren. Hans låga kommer brinna vidare i alla de barn, ungdomar och ledare som tack vare honom kan utöva parkour i den ständigt växande verksamheten.

Med ett enormt ideellt engagemang och med sin positiva inställning fick Mike parkouren att bli en viktig del av det som Pixbo GF vill stå för - en aktiv fritid genom gemenskap och rörelse för unga såväl som vuxna - i Härryda kommun.

Föreningen vill med detta framföra sitt stora tack och skicka våra varma tankar och deltagande till familjen.

Tack Mike för allt du har gjort!
Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
R5, 03/06 20:55 
R3, 03/06 20:50 
L13-1, 01/06 17:40 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com