Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Information inför hösten - återanmälan/uppsägning av plats
2024-05-06 13:08

Hej,

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik- eller parkourgrupper. Terminen är snart slut för alla våra grupper och här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen.

 

Ni kommer under sommaren att få ett mail där ni får två val: 
1. Bekräfta och betala för er plats i befintlig grupp till hösten
2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade den platsen om ni vill gå kvar. Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. Många grupper byter dag och tid så var observanta på vad det står för träningstid i mailet. 

 

Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”SÄG UPP PLATSEN” för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön. Det är väldigt vanligt att man tror att man säger upp platsen genom att inte svara på mailet, det stämmer inte. Alla som inte svarar på aviseringsmailet ringer vi upp för att få svar, så säg upp platsen ordentligt enligt instruktionen ovan för att spara in på en del av hästjobbet det innebär för oss att jaga alla som inte svarar.   

 

Det kommer finnas instruktioner i mailet om hur man går tillväga om man har önskemål att byta grupp. 

 

Mailet som innehåller info om träningsdag och tid samt  ett val att bekräfta eller avsäga sin plats kommer skickas ut så fort schemat för nästa verksamhetsår är lagt och bekräftat från alla våra ledare. Detta brukar vara klart i slutet av juni/början av juli så håll utkik i er mail då så att ni inte missar det. 

 

Vet ni redan nu att ni inte vill behålla er plats till hösten kan ni meddela detta till kansli@pixbogf.se så tar vi bort er från listorna med en gång. 

 

Med vänliga vårhälsningar från 

Pixbo GF 

Inbjudan till stor gymnastikshow!
2024-05-02 10:14

Hej

 

Lördag den 8 juni blir det en sprakande Gymnastikshow i Lundbyskolans sporthall, Göteborg. Den vill ni inte missa!!

 

Vi bjuds på en bländande show där Danmarks uppvisningslandslag kommer blända oss i en föreställning med akrobatik, truppgymnastik och dans på högsta nivå!

Teamet är ute på världsturné och gör ett av sina sista stopp i Göteborg.
(Se videoklipp: KATA world tour )

 

Biljettpris:

50 kr/st (främst riktat till gymnaster, ledare och övriga medlemmar i föreningen).

 

Beställning:

Maila till kansli@pixbogf.se om du vill köpa biljetter, skriv antal biljetter och namn på gymnasten som är medlem i föreningen och så gör föreningen en samlad beställning som kommer levereras till kansliet där ni får hämta upp era biljetter. 

 

Sista beställningsdag 12 maj, vi lägger beställningen 13 maj för att försöka hinna med innan platserna tar slut (1000 platser, ”först-till-kvarn”, inget återköp).

 

Ni får betalningsinfo när vi ser att vi får det antalet biljetter vi vill ha! 

 

Extra present till ledare och gymnaster:

Vi bjuder på en gratis workshop i dans/artisteri fredag den 7 juni kl 15:00-16:30 tillsammans med det danska uppvisningslandslaget.

Passar utmärkt för alla som vill förbättra sina uttryck i fristående eller andra program. Tidigare erfarenhet eller typ av gymnastikbakgrund spelar ingen roll – alla är välkomna att anmäla sig 😊.

Max 90 deltagare.

Anmälan görs senast 26 maj via länken nedan:

 

https://forms.office.com/e/1QDtkF4xFZ

 

Mvh

Gymnastikförbundet Väst och Pixbo GF 

 

Erbjudande från våra grannar Friskis!
2024-04-11 14:40

Hej du som är anhörig till gymnast i Pixbo GF!

 

Vi har precis inlett ett fint samarbete med våra grannar Friskis och Svettis på Bruksgatan i Mölnlycke Fabriker och de har ett fint erbjudande till er.

 

Du får två veckors fri provträning som startar från och med den dagen du kör ditt första träningspass och vill du sen fortsätta träna får du 15% rabatt på årskort (ord. pris 4980:-).

 

Vi önskar inte bara starka och välmående gymnaster i föreningen utan också starka och välmående föräldrar :)

 

Kika gärna in i deras fina lokaler och nämn bara att du är anhörig till gymnast i receptionen för att ta del av erbjudandet.

 

Linda

Pixbo GF

Sommarläger Trupphallen!
2024-03-21 15:54

Obs! Läger gul är lördag 15 juni och söndag 16 juni. (Fel datum i inbjudan)


Anmälan är nu stängd! 

 

Läger Gul och Rosa är nu full. Det finns möjlighet att ställa sig på på en reservlista om det skulle bli några avhopp. Detta gör ni genom att maila kansliet.

 

Läger Blå: R7 och R6 är välkomna att anmäla sig till detta läger. 

Nyhetsbrev VT24
2024-01-09 08:25

Välkomna till en ny termin med Pixbo Gymnastikförening, äntligen kör vi igång igen efter ett välbehövligt och skönt jullov! 

Läs gärna vårt Nyhetsbrev VT24 med information om terminen och nyheter! 

Här på hemsidan har alla grupper en egen sida med information, nyheter och kalender för respektive grupp, ni hittar dom här: 

Om ni har några frågor eller funderingar så hjälper vi er gärna, hör av er till vår mail så svarar vi så snart vi kan: kansli@pixbogf.se 

Med vänliga hälsningar 
PIXBO GYMNASTIKFÖRENING

Information om återanmälan inför VT24
2023-11-07 09:39

Hej alla medlemmar!

 

Snart är det dags att återanmäla sig till nästa termin, här kommer information om vad som gäller för återanmälan och ev uppsägning av plats. Alla befintliga medlemmar i alla grupper får ett aviseringmail samt en notis i medlemsappen där ni ska återanmäla er om ni vill fortsätta med gymnastik eller parkour till våren eller säga upp er plats om ni vill sluta.

 • ÅTERANMÄLAN:
  Under vecka 46 kommer alla grupper att aviseras inför vårterminen och man har möjlighet att återanmäla sitt barn till befintlig grupp till och med 1 december. Alla grupper kommer fortsätta med samma schema som varit under hösten, men om någon grupp behöver byta tid får ni info om detta inför återanmälan.
 • UPPSÄGNING AV PLATS: 
  Om man inte vill fortsätta till våren finns det ett val i aviseringen som heter "Säg upp plats”. Tryck på denna knapp med en gång om ni vet att ni vill sluta så slipper vi undra fram tills sista dagen om ni ska gå kvar eller inte och vi kan erbjuda er plats i god tid till nästa barn i kön. Att inte svara på aviseringen är alltså inte samma sak som att säga upp platsen, det måste man aktivt göra. Alla som inte svarar måste vi kontakta och det innebär enormt mycket jobb för oss!
  Vet ni redan nu att ni vill sluta kan ni informera till kansliet så tar vi bort er från vårterminen med en gång. 

 • BYTE AV GRUPP
  Vi kommer hantera de önskemål som kommer in gällande byte av grupp från och med 1 december när vi ser hur många lediga platser som blir i alla grupper. Ni som önskar gruppbyte ska INTE återanmäla er till er befintliga grupp. Vänta tills ni fått besked från kansliet om gruppbyte är möjligt eller inte och därefter gör ni er återanmälan  till antingen den gamla eller den nya gruppen genom en ny avisering som ni får. 
  Utgångspunkten är att alla gymnaster fortsätter i samma grupp under våren, endast i undantagsfall kommer vi att kunna erbjuda gruppbyte.

 • Från och med 1/12 kommer vi börja fylla på de lediga platser som finns med nya gymnaster från kön. Observera att alla gruppbyten kommer hanteras först, ingen befintlig medlem kommer bli av med sin plats. 
Återanmälan:  13 nov-1 december
Uppsägning av plats: Senast 1 december
Bytesönskemål: Från 1 december 
Påfyllning av grupper: Från 1 december 

 

I samband med att ni betalar avgiften för nästa termin är ni anmälda i gruppen. 

Det finns tre olika betalsätt att välja mellan: direktbetalning med kort, delbetalning samt faktura.

 

Vårterminen börjar v 2 och inför terminsstarten kommer vi skicka ut ett nyhetsbrev med nyheter och information.

Med vänliga hälsningar

PIXBO GYMNASTIKFÖRENING

ANMÄL SKADA SVEDEA
Nyheter från våra grupper
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com