Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Nyhetsbrev VT24
2024-01-09 08:25

Välkomna till en ny termin med Pixbo Gymnastikförening, äntligen kör vi igång igen efter ett välbehövligt och skönt jullov! 

Läs gärna vårt Nyhetsbrev VT24 med information om terminen och nyheter! 

Här på hemsidan har alla grupper en egen sida med information, nyheter och kalender för respektive grupp, ni hittar dom här: 

Om ni har några frågor eller funderingar så hjälper vi er gärna, hör av er till vår mail så svarar vi så snart vi kan: kansli@pixbogf.se 

Med vänliga hälsningar 
PIXBO GYMNASTIKFÖRENING

Information om återanmälan inför VT24
2023-11-07 09:39

Hej alla medlemmar!

 

Snart är det dags att återanmäla sig till nästa termin, här kommer information om vad som gäller för återanmälan och ev uppsägning av plats. Alla befintliga medlemmar i alla grupper får ett aviseringmail samt en notis i medlemsappen där ni ska återanmäla er om ni vill fortsätta med gymnastik eller parkour till våren eller säga upp er plats om ni vill sluta.

 • ÅTERANMÄLAN:
  Under vecka 46 kommer alla grupper att aviseras inför vårterminen och man har möjlighet att återanmäla sitt barn till befintlig grupp till och med 1 december. Alla grupper kommer fortsätta med samma schema som varit under hösten, men om någon grupp behöver byta tid får ni info om detta inför återanmälan.
 • UPPSÄGNING AV PLATS: 
  Om man inte vill fortsätta till våren finns det ett val i aviseringen som heter "Säg upp plats”. Tryck på denna knapp med en gång om ni vet att ni vill sluta så slipper vi undra fram tills sista dagen om ni ska gå kvar eller inte och vi kan erbjuda er plats i god tid till nästa barn i kön. Att inte svara på aviseringen är alltså inte samma sak som att säga upp platsen, det måste man aktivt göra. Alla som inte svarar måste vi kontakta och det innebär enormt mycket jobb för oss!
  Vet ni redan nu att ni vill sluta kan ni informera till kansliet så tar vi bort er från vårterminen med en gång. 

 • BYTE AV GRUPP
  Vi kommer hantera de önskemål som kommer in gällande byte av grupp från och med 1 december när vi ser hur många lediga platser som blir i alla grupper. Ni som önskar gruppbyte ska INTE återanmäla er till er befintliga grupp. Vänta tills ni fått besked från kansliet om gruppbyte är möjligt eller inte och därefter gör ni er återanmälan  till antingen den gamla eller den nya gruppen genom en ny avisering som ni får. 
  Utgångspunkten är att alla gymnaster fortsätter i samma grupp under våren, endast i undantagsfall kommer vi att kunna erbjuda gruppbyte.

 • Från och med 1/12 kommer vi börja fylla på de lediga platser som finns med nya gymnaster från kön. Observera att alla gruppbyten kommer hanteras först, ingen befintlig medlem kommer bli av med sin plats. 
Återanmälan:  13 nov-1 december
Uppsägning av plats: Senast 1 december
Bytesönskemål: Från 1 december 
Påfyllning av grupper: Från 1 december 

 

I samband med att ni betalar avgiften för nästa termin är ni anmälda i gruppen. 

Det finns tre olika betalsätt att välja mellan: direktbetalning med kort, delbetalning samt faktura.

 

Vårterminen börjar v 2 och inför terminsstarten kommer vi skicka ut ett nyhetsbrev med nyheter och information.

Med vänliga hälsningar

PIXBO GYMNASTIKFÖRENING

R2 tävlar Rikstvåan på söndag!
2023-10-27 15:19

Äntligen dags för Rikstvåan öppen klass i Västerås på söndag kl 14-16!

Tävlingen livesänds på:

 

Gympabubblan!

 

Vi håller tummarna för R2 och hejar på!

 

Gymutrustning sökes!
2023-10-05 14:16
Gymutrustning sökes!
 
Vi i Pixbo gymnastikförening håller på och utrustar vårt nya gym i Trupphallen i Mölnlycke fabriker.
 
Vi vill kunna bygga starka och långvariga gymnaster och behöver fylla vårt gym med mer utrustning då vi är många aktiva som använder det.
 
Har du gymutrustning hemma som står i källaren och samlar damm och som du vill bli av med? Kan du tänka dig att skänka till oss eller sälja för en billig peng? :)
 
Vi är intresserade av allt möjligt men framförallt, bänk, rack för skivstång eller någon form av motionsmaskin (Cykel, rodd, löpband). Annat är självklart också av intresse: Vikter, hantlar, skivstång, m. m
 
Hör av er till kansli@pixbogf.se eller skriv här i kommentaren om du har något som kan vara intressant :)
 
Mvh Bella
Långenäsvägen avstängd
2023-09-15 15:31

Arbetet för att bredda Långenäsvägen fortsätter och är därför avstängd den 18-29 september. 

 

Det betyder att den alternativa vägen till hallen kommer att gå via Bruksgatan som är trång och observera den sänkta hastigheten. Nu måste vi hjälpas åt vid hämtning och lämning!

Ingen parkering på vändplatsen och använd P-platserna förnuftigt så att alla får plats. 

Det går också att åka runt till P-huset och man vill hämta, lämna och parkera där.

 

Vägen är en genomfartsled för boende i Alhagen och de måste få komma fram.

 

För mer info om arbetet på Långenäsvägen:

https://www.harryda.se/byggaboochmiljo/aktuellabyggprojekt/molnlycke/byggprojektiomradetmolnlyckefabriker/forberedandearbeteforbredarelangenasvagen.4.79e769af188bdd3bf8c2d4.html

 

Lena B

Pixbo GF

Information angående körensning!
2023-09-14 14:54

Hej ! 

 

Då vi för närvarande har en väldigt lång kö med många barn som väntat länge har vi nu blivit tvungna att göra en rensning av kön för att ta bort alla intresseanmälningar som inte längre är aktuella och därmed inte svarar på våra utskick. 

 

Det är många från kön som tagits bort och har du skickat in en intresseanmälan till oss men inte sett något om denna körensningen ber vi er att kolla er skräppost och meddela oss snarast om ni vill behålla eran plats! 

 

Vi vill ju självklart inte ta bort någon ur kön som fortfarande är intresserad! 

 

Mvh 

Pixbo GF 

ANMÄL SKADA SVEDEA
Nyheter från våra grupper
M18-2, 22/02 18:35 
M16-5, 22/02 18:08 
M17-1, 21/02 20:58 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com