Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till L19
Ort Landvetter
Riktar sig till Barn födda 2019
Aktivitet

Barngymnastik, bas

 

Tid och plats VT24

Lördagar 9:30-10:15, Landvetterskolan

Start vecka 2 (13/1)

 

Ledare

Karolin Granat Jorméus, Björn Allansson, Liv Jorméus, Julia Svanfors, Thea Tormena Neem, Lisa Gustin, Sonja Rommel

 

Kontakt ledare

Karolin 0702-89 80 15

Kontakt administration Kansli@pixbogf.se
 

 

Gymnastiken strävar efter att lära ut grundformerna: Åla, krypa, gå, stödja, hänga, balansera, springa, klättra, kasta, fånga, rulla (rotera) och hoppa. Men det viktigaste är att vi har roligt tillsammans!

Läs allmän information om våra barngymnastikgrupper här

 

I denna grupp är tanken att barnet deltar själv på träningen. Föräldrar väntar utanför. Första träningen är det ok att en förälder är med. Men som alla vet är alla barn olika, fungerar det inte att lämna är man som förälder mer än välkommen att vara med under träningen som föräldraledare. Prata med oss ledare.

 

Klädsel: smidiga kläder för bra rörlighet. Tex linne/t-shirt/gymnastikdräkt och tights/shorts. Långt hår ska vara uppsatt och inga smycken (örhängen kan tejpas om de inte går att ta ur). 

På fötterna: Sockiplast, tunnare sko/ballerina eller barfota.

Aktiviteter i salen: Upplägget på träningarna kommer se ut på liknande sätt varje gång med uppropslek, uppvärmningslåt, lek, redskapsbana, avslutningslek. 

Antal tillfällen: 13 

Terminstart: v2 (13/1)

Sportlov: v 7 (17/2)

Påsklov: v 13 (30/3)

Våruppvisning: v 16 (20-21/4)

 

Vi ses i hallen! 🤸‍♀️ 

Info rörande Våruppvisning
2024-04-14 12:13

Nu är det snart dags för gymnastikuppvisning! 🤸Hoppas ni inte missat inbjudan i tidigare inlägg med info om tider och klädsel. Länkar till det Här igen. Här kommer lite mer info jag märkt vi fått frågor på:

 

  • Jag önskar att ni svarar på anmälan oavsett om barnen kommer eller ej. Så att vi har koll på uppvisningsdagen. Ligger i SportAdmin eller i eran email. Blir det sent avhopp så är det bara att justera i kallelsen eller smsa mig 0702898015

 

  • Förtydliga kring utklädnad (lejonkungen). Tänk enkelt och använd saker ni har hemma. Exempelvis om man vill vara lejon: en gul tröja, måla nos och morrhår och kanske sätta håret i två bollar som öron. Vill barnen klä sig till något helt annat så är det helt ok. Viktigast att de själva är nöjda. Inga masker som täcker synen och se gärna till att barnen kan röra sig smidigt. Gärna att de kör barfota.

 

  • Genrepsdag 20/4: Vi har ingen gymnastik på morgonen i Landvetter. Istället kör vi genrepet i Mölnlyckeidrottshall (Hulebäcksgymnasiet) med samling 15:30 i B - hallen (till höger när man kommer in). Efter att barnen kört sin bana samlar vi dem i B hallen igen och sen kan de gå hem. De behöver inte vara utklädda.

 

  • Uppvisningsdag 21/4: Samma procedur, tider och samlingsplats som ovan.  Men barnen stannar hela uppvisningen med oss ledare. Märker vi eller ni att det inte funkar att sitta still på golvet så länge så kommer man ner och sitter med sitt barn alt tar med upp på läktaren. Uppvisningen börjar kl 16 så då ser vi gärna att all publik sitter på läktarn. Uppvisningen förväntas hålla på 1 h och vi lämnar över barnen till er i B-hallen efter showen. 

 

  • Terminsavslutning: 27/4 i Landvetter gympahall vanlig tid. Vi kör endast med barnen och bjuder på enklare fika och diplom. Hör av er om barnen har allergier.

 

Vi ses på i Mölnlycke på lördag 🤩

Påsklov lö 30/3
2024-03-28 14:38

Hej alla goa gympakompisar! 
På lördag är gymnastiken inställd pga påsklov. Vi ses igen i hallen lö den 6/4. 

 

Stora påskkramar från ledarna. 

 

 

Välkommen på våruppvisning
2024-03-03 16:08

Hej och välkomna till Pixbo GFs våruppvisning 2024!  Jag bifogar inbjudan som innehåller all information. Jag kommer att skicka 2 kallelser redan nu för att få lite koll på hur många som kan vara med. Kallelsen går självklart att uppdatera via sport admin appen senare, om ni får ändrade planer.

 

Läs noga igenom inbjudan och hör av er till Karolin om ni har frågor eller funderingar. Det kommer som sagt vara ett genrep dagen innan i syfte att barnen ska få testa hallen, se de andra grupperna och ledarna som är på golvet samtidigt som oss. Är ert barn nervös inför denna typ av aktivitet så rekommenderar jag att ni ändå är med på genrepet och provar. Det brukar generellt sett gå mycket bättre på uppvisningen än på själva genrepet.

 

Gympakramar från ledarna!

 

Våruppvisning 2024 (L19)

Sportlov v 7
2024-02-11 17:00

Hej alla gympakompisar!

Nästa vecka tar vi sportlov och är lediga från gymnastiken. Vi ses igen lö den 24/2. 

Kramar från ledarna 🫶

Terminstart 2024
2023-12-28 15:03

Hej alla goa barn och föräldrar och välkomna alla nya barn till L19! Nu startar vi snart igång gymnastikvåren 2024 💖 Första träningen lö v 2 (13/1). 

Vi kommer fortsätta gympa på lördagar i Landvetter gymnastiksal. Observera att vi kommer skjuta fram träningen 15 min. Dvs ny träningstid lördagar 9:30-10:15. 

Information om vad ni föräldrar ska tänka på samt viktiga datum finns även listade på vår gruppsida sida på pixbogf.com. Skriv gärna in datumet för våruppvisningen redan nu (20-21/4). 

Vi skickar kallelser två dagar innan varje träning och det enklaste för er är om ni laddar ner SportAdmin appen. Då kan ni enklare rapportera närvaro samt ha koll på våra lov och uppvisningen. 

Meddela gärna oss om vi ska tänka på något speciellt rörande ert barn samt om det finns allergier att ta hänsyn till! 

Njut nu av de sista dagarna detta året så syns vi snart i hallen igen 🥰

 

Hälsningar från ledarna 💕 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
Pixbo GF - START, 07/11 09:39 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com