Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

PK13-1 Parkour
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Killar och tjejer födda 2013
Aktivitet Parkour bas
Träningstillfällen HT24/VT25

Ons 16.30-18.00 Trupphallen 

Ledare Herman Laxrot, Philip Sandberg
Kontakt ledare

hermanlaxrot@hotmail.com

Kontakt administration kansli@pixbogf.se

 

Se priser, läs allmän information och anmäl intresse till våra parkourgrupper här

 

PK13 blandar allmän rörlighetsträning med grunderna i parkour och även några svårare trick. Ibland kan vi ha nytta av att föräldrar hjälper till vid stationer eller kanske tar hand om någon som slår sig. Prata med en av ledarna om du är intresserad av att hjälpa till! 

Terminsstart-PK13-1
2023-08-09 20:01

Hej ungdomar och föräldrar!

 

Vi hoppas att ni har haft ett fint sommarlov som nu har lett till sitt slut, vilket betyder att vi välkomnar er till en ny parkourtermin. Första träningspass sker v.33 och terminen har sammanlagt 15 träningstillfällen. Varje träning kommer ta plats i Båtsmansskolan 18:30-20:00 på torsdagar och leds av Herman Laxrot, Philip Sandberg, Camilla Parkner och Lotta Ahnsberg.


Vi rekomenderar att träna barfota men träningsskor fungerar också. Ta med vattenflaska och tejpa för/ta av vassa metallföremål som kedjor, örhängen och dragkedjor. Därför rekomenderar vi även att bära kläder utan dragkedjor eller löshängande, ömtåligt tyg/dekorationer.


På plats skall vi gå igenom regler och vilkor, tills dess önskar vi er ett fortsatt bra lov.

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarteamet (Herman)

Avslutning
2023-04-20 18:15

Hej PK13, nu börjar det dra ihop sig mot slutet av terminen och nästa vecka på Torsdag (27-4) så är det sista passet. Detta innebär att det kommer bli fika och en lite roligare träning:)

 

Vi ses igen nästa termin!

 

MVH Ledarna

Träning i trupphallen 18/3
2023-03-14 07:47

Hej, vi har fått tid att träna i trupphallen nu på lördag 15-17:00. Kom ihåg att vi tränar barfota och utan dragkedjor på kläderna. 

 

Vi ses på lördag mvh ledarna

Inställd träning pga snökaos
2023-03-09 15:44

Hej, jag ber så jättemycket om ursäkt men snökaoset har gjort så att dagens träning behöver bli inställd. Vi ses ock igen nästa vecka.

 

//Ledarna

Våruppvisning 2023
2023-02-23 20:43

VÅRUPPVISNING 23 April  

Genrep 22 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat PIXBO AB! 

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 23/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

  • Vår grupp PK13 kommer vara med på Uppvisning nr 3 som börjar kl 14:00. och beräknas hålla på ca 1 h.  Genrepet är lördag 22/4 kl 14:00.

  • Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 13:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén. 

 

  • Temat för vår grupp är polis (och tjuv) och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela vår uppvisning är färdig.  

 

För att kunna genomföra uppvisningen MÅSTE vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 23” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen. 

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning. 

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans! 


Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från 

Pixbo Gymnastikförening!  

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 30/05 13:48 
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com