Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till PK15
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Killar och tjejer födda 2015
Aktivitet Parkour bas
Träningstillfällen HT22 Torsdagar 17:00-18:00 Båtsmanskolan
Ledare Philip S, Axel H, Kasper S, Axel O, Fanny P, Linnea L
Kontakt ledare axel.e.olausson@gmail.com 
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com 

 

Se priser, läs allmän information och anmäl intresse till våra parkourgrupper här

 

PK14 blandar allmän rörlighetsträning med grunderna i parkour och även några svårare trick. Ibland kan vi ha nytta av att föräldrar hjälper till vid stationer eller kanske tar hand om någon som slår sig. Prata med en av ledarna om du är intresserad av att hjälpa till! 

 
Avslutning
2023-04-20 18:22

Hej PK15, nu börjar det dra ihop sig mot slutet av terminen och nästa vecka på Torsdag (27-4) så är det sista passet. Detta innebär att det kommer bli fika och en lite roligare träning:)

 

Vi ses igen nästa termin!

 

MVH Ledarna

Träningar påsk
2023-04-02 17:26

Hej PK15, nu på torsdag (skärtorsdagen) är det träning som vanligt i Båtsmansskolan med lite extra tryck på att lära sig dansen inför våruppvisningen samt att finslipa på det som vi ska visa upp. Under påsklovet är dock träningen inställd.

 

//Ledarna

Inställd träning pga snökaos
2023-03-09 15:46

Hej, jag ber så jättemycket om ursäkt men snökaoset har gjort så att dagens träning behöver bli inställd. Vi ses ock igen nästa vecka.

 

//Ledarna

Våruppvisning 2023
2023-02-23 20:37

VÅRUPPVISNING 23 April  

Genrep 22 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat PIXBO AB! 

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 23/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

  • Vår grupp PK15 kommer vara med på Uppvisning nr 4 som börjar kl 16:00. och beräknas hålla på ca 1 h.  Genrepet är lördag 22/4 kl 16:00.

  • Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 15:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén. 

 

  • Temat för vår grupp är fotbollsspelare och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela vår uppvisning är färdig.  

 

För att kunna genomföra uppvisningen MÅSTE vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 23” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen. 

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning. 

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans! 


Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från 

Pixbo Gymnastikförening!  

Inställd träning under sportlovet
2023-02-06 20:49

Hej, nästa vecka så är det sportlov, detta gör att träningen blir inställd. Istället så kör i igång igen veckan efter 23/2 samma tid som tidigare. 

 

Vi ses då

//Ledarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 30/05 10:42 
Pixbo GF - START, 03/05 16:01 
Pixbo GF - START, 11/04 11:14 
Pixbo GF - START, 09/04 18:29 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com