Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till M17-2
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Barn födda 2017
Aktivitet Barngymnastik, bas
Tid och plats HT24/VT25 Sön 14:30-15.30 Furuhäll
Ledare Agnes, Lovisa, Therese, Camilla, Eline, Alma, Karin
Kontakt ledare 

Mail: jansenagnes04@gmail.com

Telefon: 0733366516

Kontakt administration kansli@pixbogf.se  
INFO VT24
2024-01-04 21:01

Hej på er!

Hoppas ni haft en trevlig julledighet och är taggade inför en ny termin!

 

Vi kommer ha samma tid som förra terminen, onsdagar 17:30-18:30. Terminen startar v. 2, första träningen blir alltså nu på onsdag (10/1). Terminen består av 13 veckor, datum för avslutning är inte spikat, beroende på hur många träningstillfällen som ställs in under terminen, info kommer i slutet av terminen.

 

Viktiga datum för terminen:

-Uppehåll under sport- & påsklov

-Helgen v. 16 är det dags för den årliga våruppvisningen. Boka in datumen redan nu!

 

Detta gäller under träningen:

Det är till stor fördel om gymnasterna kommer till träningen i uppsatt hår. Att träna barfota är att föredra, men inneskor eller strumpor med halkskydd är ok. Även viktigt att ha med vattenflaska till träningen!

 

Har ni fler frågor är det bara att höra av sig till någon av oss ledare!

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna för M17-2

HT 2023
2023-08-11 22:13

Hej allihopa, hoppas ni haft en trevlig sommar och ser fram emot en ny termin med M17-2!

 

Här kommer lite info om terminen: Denna termin kommer vi träna på onsdagar 17:30-18:30 i Båtsmanskolans gympasal. Terminen startar v 35, första träningen blir alltså 30/8. Terminen består av 13 träningstillfällen, med uppehåll för höstlov v 44 (alltså ingen träning 1/11). Sista träningstillfället blir troligtvis 29/11, detta kan komma att ändras, ifall något tillfälle ställs in eller liknande. Ledare för gruppen är Agnes, Lovisa, Therese, Camilla, Eline, Alma & Karin. 

 

Till träningen önskar vi att barnen kommer i kläder de känner sig bekväma i och kan röra sig fritt. Vi ser helst att barnen tränar barfota, men gympaskor/strumpor med halkskydd är ok. Vi rekommenderar även att barnen tar med sig vattenflaska till träningen.

 

Här kommer även en hälsning från en av våra nya tränare för terminen:

Hej alla föräldrar och barn i M17-2.

Jag heter Eline och är en ny hjälptränare i M17-2. Jag är 12 år gammal och ska börja sexan. Jag är själv aktiv inom gymnastiken och tränar 2 gånger i veckan i gruppen T10. Jag tycker att detta ska bli väldigt roligt att få träffa massa nya barn och lära dom nya saker. Jag hoppas att vi ska få mycket rolig tid tillsammans.

 

Om ni har fler frågor eller funderingar är det bara att höra av sig, annars ses vi snart!

Ledarteamet för M17-2

Våruppvisning 2023
2023-03-19 16:45

VÅRUPPVISNING 23 April

Genrep 22 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat PIXBO AB!

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 23/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

· Vår grupp M17-2 kommer vara med på Uppvisning nr 3 som börjar kl 14:00 och beräknas hålla på ca 1 h. Genrepet är lördag 22/4 kl 14:00

· Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 13:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

 

· Temat för vår grupp är Brandmän och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela vår uppvisning är färdig.

 

För att kunna genomföra uppvisningen MÅSTE vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 23” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning.

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

Sportlov
2023-02-10 14:56

Hej!

 

Vecka 7 är det sportlov och vi har därför träningsuppehåll onsdag (15/02). Alltså blir nästa träningstillfälle 22/02 vecka 8. Ha ett trevligt lov så ses vi snart!

 

Mvh Ledarteamet för M17-2

Terminstart HT22
2022-08-21 23:20

Hej alla föräldrar och gymnaster!

 

Nu startar höstens gymnastik igång och vi hoppas ni är lika taggade som oss tränare på att få träffas igen!

 

Terminen startar redan nu på onsdag (24/8) och pågår sedan i 13 veckor, med lov-paus 2/11 vecka 44.

 

Vi kommer fortsätta träna i båtsmansskolans gymnastiksal, men vi har nu ny träningstid, nämligen onsdagar 16:30-17:15.

 

Till träningen ska barnen vara klädda i kläder som de lätt kan röra sig i och antingen vara barfota, används strumpor med anti-halkskydd eller använda någon form av gympaskor. Det är också bra om barnen har med sig vattenflaska, då de ofta blir törstiga under träningen. Vattenflaskan får barnen gärna ta med sig in i hallen, alla ytterkläder och väskor lämnar vi helst i omklädningsrummet.

 

Vi ser helst att föräldrar inte följer med in i hallen och kollar på, eftersom vi upplever att det ofta distraherar barnen, men om något barn känner att den behöver ha med sin förälder in är detta självklart okej!

 

Ledarna för terminen är Agnes, Lovisa, Susanna, Therese och Annie. Det är bara att höra av sig till oss ifall ni har några frågor.

 

Vi ses snart!

 

Hälsningar

Ledarna för M17-2

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 30/05 13:48 
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com