Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Ny information om våra föreningskläder
Klädprofil Intersport
Vi har fortfarande ett fint samarbete med Intersport och det är genom dem vi beställer de flesta av våra föreningskläder. För er som inte har följt länken och sett vår nya klädprofil i vår webbshop hos Intersport kan vi tala om att den nya overallen finns tillgänglig för leverans i slutet av februari. Den nya designen påminner mycket om den gamla, därför går det givetvis fortfarande bra att använda den.

Nytt för i år är att vi även erbjuder vissa basplagg såsom tights, shorts och linnen. Allt går att få med tryck om så önskas.

Club Intersport
Tänk på att registrera dig som medlem i Club Intersport. Då får du din vanliga bonus, men även klubben får bonus på alla dina köp du gör hos Intersport. Ett enkelt sätt att bidra till klubbens kassa. Även släkt och vänner kan förstås registrera sig - alla får bidra! För mer info och länk till registreringsformulär - se uppe till vänster.

Prima Salto
Vidare har vi ett samarbete med Prima Salto, det företag som vi beställer våra tävlingsdräkter ifrån. Eftersom vi har sett ett behov av träningskläder har vi tillsammans med dem satt ihop ett klubbsortiment i Pixbos färger som våra medlemmar får köpa till rabatterat pris. Mer information under rubriken Prima Salto ovan.


 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com