Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Sista sommarfysen
2019-08-16 17:29
Ett gäng gymnaster som hängt med på sommarfysen avslutade säsongens sista pass och gick hem svettiga och starkare!

Tack för en härlig insats!

Ledarna för sommarfys 2019

Välkomna till en ny termin!
2019-08-14 15:32
Hej alla medlemmar, 

Snart drar en ny gympatermin igång och vi är så taggade! Hoppas att ni är det också :)

Se årets nyhetsbrev med info från föreningen. Där står bland annat om terminsstarten, fakta om föreningen och var ni hittar föreningskläder. Nyhetsbrev HT19 - Pixbo GF.pdf »

Ledarna har fått info om att skicka ut välkomstmail till sina grupper med info om första träningstillfället så förhoppningsvis kommer det inom kort om ni inte fått det än. 

Till hösten kommer vi ha ändrade öppettider på kansliet, se de nya tiderna under fliken kontakt. 

Med vänliga hälsningar 
PIXBO GF  

Återanmälan och Semesterstängt
2019-06-30 09:06
Hej alla medlemmar, 

Hoppas att ni njuter i det härliga sommarvädret :) 

ÅTERANMÄLAN: 
Vi påbörjade i torsdags utskicken till alla våra grupper om att det är dags att återanmäla sig till höstterminens gymnastik. Eftersom att vi har många grupper så tar det lite tid så om ni endast har fått återanmälan för ett av era barn så är de andra på G! Vi hoppas kunna få ut alla återanmälningar under v 27. 

Ni som har en plats i en grupp har till 31 juli på er att återanmäla er plats och efter det kommer vi fylla på alla lediga platser med nya sökande från kön som i nuläget består av över 600 barn (!).

VI BEHÖVER LEDARE: 
Vi har stora behov av ledare så om ni kanske har tidigare erfarenhet av gymnastik eller bara tycker att det är roligt att engagera dig i föreningsliv så är ni välkomna att höra av er till pixbogf@hotmail.com  

SEMESTERSTÄNGT: 

Nu efter terminsslutet har vi inga fasta öppettider på kansliet. Kontakta pixbogf@hotmail.com för att bestämma tid om ni har något ärende. 


Vi kommer ha helt semesterstängt under v. 29-31, under den perioden kommer vi inte svara på några mail eller samtal. 


Med vänliga hälsningar 

Pixbo GF 

Vill du bli en del av Pixbo GF:s spännande framtid?
2019-05-02 15:13
Hejsan alla föräldrar,

Vilka fantastiska barn ni har! Den glädje och det fokus som man ser i deras ansikte nere från sekretariatsbordet under uppvisningen gör mig alltid lika glad och stolt över att få vara en liten del av.
Dessa känslor understryks dessutom ytterligare av det engagemang och den värme man möts av från våra fantastiska tränare/ledare/assistenter.

Vi går ett roligt och spännande verksamhetsår till mötes nästa år (HT2019/VT2020) när förhoppningsvis hallbygget drar igång och vi kan ta föreningen till ytterligare högre höjder.

Vill ni vara med och stötta era barn och oss i detta arbetet, hör av er! Vi har redan idag många föräldrar som är ledare/assistenter, vi har en värdegrundsgrupp bemannad av föräldrar MEN vi behöver fler frivilliga krafter för att kunna ta nästa steg. Som jag nämnde på uppvisningen är brist på gymnastikkompetens inget hinder (jag själv är ju ett utmärkt exempel på det) utan alla kan vara med och bidra!

Skicka ett mail till mig (gunnar.edebrant@gmail.com) eller till kansliet (pixbogf@hotmail.com) så kontaktar vi er för en diskussion!
Eller, om ni hellre vill pratas vid direkt, ring mig på 0706-840142

Ta tillfället i akt att bli en aktiv del av Härrydas största idéella ungdomsverksamhet, jag kan lova att ni inte kommer att ångra er!


Med vänlig hälsning
Gunnar Edebrant, Ordförande Pixbo Gymnastikförening
Information inför helgens våruppvisning
2019-04-26 10:30

Hej på er,


  • Nu är äntligen våruppvisningshelgen här och vi håller nu på med de sista förberedelserna. Här kommer lite blandad info inför helgen:
  • Parkeringen som ligger närmast wallenstamshallen brukar bli full snabbt och då hänvisar vi er till eventparkeringen som ligger vid massetjärns högra långsida. Ni är många besökare som kommer i helgen och vi vill helst inte ockupera hela Mölnlycke centrums parkeringsplats.
 

INFORMATION OM KLÄDFÖRSÄLJNING:


  • Utvalda favoriter från vår kollektion hos Intersport kommer finnas tillgängliga för provning under hela helgen och en representant från Intersport kommer finnas på plats på söndag mellan kl 11.00-13.00

  • Intersport har tagit fram en Limited edition T-shirt som kommer bara kunna beställas via webbshoppen mellan 27/4-5/5.

  • Det sista från vårt eget lager kommer säljas ut till mycket bra priser, det som finns kvar är rosa linne, rosa T-shirt och svarta joggingbyxor. Det som finns kvar finns i mycket begränsade storlekar.  

  • Om man registrerar sig på Club Intersport på plats vid klädförsäljningen och anger ”PIXBO GF” som sin förening får man en liten gåva.·  
  • Om man beställer en overall under helgen bjuder Intersport på namntryck :)


Bekräftande/uppsägning av plats till hösten
2019-04-11 13:51
Såhär kommer mailet se ut som ni får i sommar.

Hej,

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik- eller parkourgrupper. Terminen närmar sig nu sitt slut och här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen.

 

Ni kommer under sommaren att få ett mail där ni får två val: 
1. Bekräfta och betala för er plats till hösten
2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade den platsen om ni vill gå kvar. Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. 

 

Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”jag ska inte vara med” enligt bilden för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön.

 

Det kommer finnas instruktioner i mailet om hur man går tillväga om man har önskemål att byta grupp. 

 

Mailet som innehåller info om träningsdag och tid samt  ett val att bekräfta eller avsäga sin plats kommer skickas ut till alla er som nu har en plats så fort schemat för nästa verksamhetsår är lagt och bekräftat från alla våra ledare. Detta brukar vara klart i slutet av juni/början av juli så håll utkik i er mail då så att ni inte missar det. 

 

Vi anställda och styrelse vill tacka er alla för en lyckad termin där vi faktiskt nådde vår vision för 2021 att bli 1200 medlemmar i föreningen. Så himla roligt! 

Hoppas att vi ses på våruppvisningen 27-28 April! 

 

Med vänliga vårhälsningar från 

Pixbo GF 

 

Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
MP12, 17/08 16:43 
L15, 15/08 21:03 
T7, 15/08 15:05 
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com