Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Nya förutsättningar för Truppgymnastikhallen?
2019-09-18 15:02
Inför semestern hade arbetsgruppen för bygge av en Truppgymnastik och trampolinanläggning tillsammans med kommunens tjänstemän kommit fram till ett material som är ett färdigt underlag för ansökan om bygglov (preliminärt bygglov finns redan). Hallens placering var då fortfarande i företagsparken på norrsidan om 40:an. Arbetet skulle sedan i augusti fortsätta med att färdigställa underlag för upphandling.

Under tiden har Wallenstam tagit kontakt med kommunledningen och lagt ett förslag om att de båda hallarna istället skall placeras i Mölnlycke fabriker. En placering som naturligtvis är att föredra men vi var dock mycket frågande till underlaget och informationen på vilket Wallenstam grundade sitt förslag. Nu har kommunstyrelsen lagt ett förslag till kommunfullmäktige om att de imorgon torsdag (19/9) skall upphäva beslutet om anläggningens placering i företagsparken och istället besluta att Wallenstam bygger hallarna i Mölnlycke fabriker. Efter mycket påtryckning fick vi i Pixbo GF och SACRO igår ta del av de planer Wallenstam har lagt fram till kommunledningen och vi fick även ta del av det underlag beslutet har tagits på. Våra farhågor om det tunna underlaget och okunskapen om våra respektive verksamheter bekräftades tyvärr.

Uppföljningen av mötet från vår sida blev bland annat ett mail som skickades till alla politiker i Härryda kommun idag med information om vår syn på förslaget inför beslutet på torsdag. Vi fortsätter nu våra påtryckningar för att säkra en fullgod anläggning för våra behov och fortsatt ha full insyn och talan i projektet.

Läs föreningens mail till alla kommunens politiker här: Nya Hallen »
Kallelse till årsmöte 12/9
2019-08-23 17:10
Välkomna till Årsmöte för Pixbo Gymnastikförening, 12/9 kl 18.30 i Klubbstugan mittemot Wallenstamshallen!

(Samtliga handlingar inför årsmötet kommer finnas tillgängliga på vår hemsida (pixbogf.com) senast en vecka innan mötet.) Motioner ska vara inkomna till föreningen senast 5/9. 

Kom för en fika och följ hur föreningen utvecklas och var med och bestäm vår framtid... Om vi har tur har vi senaste nytt om hallen att dela med oss av! 

Årsredovisning och verksamhetsplan: Verksamhetsberättelse 2019.pdf »

Hoppas vi ses där! 

Med vänliga hälsningar
PIXBO GF 
Sista sommarfysen
2019-08-16 17:29
Ett gäng gymnaster som hängt med på sommarfysen avslutade säsongens sista pass och gick hem svettiga och starkare!

Tack för en härlig insats!

Ledarna för sommarfys 2019

Välkomna till en ny termin!
2019-08-14 15:32
Hej alla medlemmar, 

Snart drar en ny gympatermin igång och vi är så taggade! Hoppas att ni är det också :)

Se årets nyhetsbrev med info från föreningen. Där står bland annat om terminsstarten, fakta om föreningen och var ni hittar föreningskläder. Nyhetsbrev HT19 - Pixbo GF.pdf »

Ledarna har fått info om att skicka ut välkomstmail till sina grupper med info om första träningstillfället så förhoppningsvis kommer det inom kort om ni inte fått det än. 

Till hösten kommer vi ha ändrade öppettider på kansliet, se de nya tiderna under fliken kontakt. 

Med vänliga hälsningar 
PIXBO GF  

Återanmälan och Semesterstängt
2019-06-30 09:06
Hej alla medlemmar, 

Hoppas att ni njuter i det härliga sommarvädret :) 

ÅTERANMÄLAN: 
Vi påbörjade i torsdags utskicken till alla våra grupper om att det är dags att återanmäla sig till höstterminens gymnastik. Eftersom att vi har många grupper så tar det lite tid så om ni endast har fått återanmälan för ett av era barn så är de andra på G! Vi hoppas kunna få ut alla återanmälningar under v 27. 

Ni som har en plats i en grupp har till 31 juli på er att återanmäla er plats och efter det kommer vi fylla på alla lediga platser med nya sökande från kön som i nuläget består av över 600 barn (!).

VI BEHÖVER LEDARE: 
Vi har stora behov av ledare så om ni kanske har tidigare erfarenhet av gymnastik eller bara tycker att det är roligt att engagera dig i föreningsliv så är ni välkomna att höra av er till pixbogf@hotmail.com  

SEMESTERSTÄNGT: 

Nu efter terminsslutet har vi inga fasta öppettider på kansliet. Kontakta pixbogf@hotmail.com för att bestämma tid om ni har något ärende. 


Vi kommer ha helt semesterstängt under v. 29-31, under den perioden kommer vi inte svara på några mail eller samtal. 


Med vänliga hälsningar 

Pixbo GF 

Vill du bli en del av Pixbo GF:s spännande framtid?
2019-05-02 15:13
Hejsan alla föräldrar,

Vilka fantastiska barn ni har! Den glädje och det fokus som man ser i deras ansikte nere från sekretariatsbordet under uppvisningen gör mig alltid lika glad och stolt över att få vara en liten del av.
Dessa känslor understryks dessutom ytterligare av det engagemang och den värme man möts av från våra fantastiska tränare/ledare/assistenter.

Vi går ett roligt och spännande verksamhetsår till mötes nästa år (HT2019/VT2020) när förhoppningsvis hallbygget drar igång och vi kan ta föreningen till ytterligare högre höjder.

Vill ni vara med och stötta era barn och oss i detta arbetet, hör av er! Vi har redan idag många föräldrar som är ledare/assistenter, vi har en värdegrundsgrupp bemannad av föräldrar MEN vi behöver fler frivilliga krafter för att kunna ta nästa steg. Som jag nämnde på uppvisningen är brist på gymnastikkompetens inget hinder (jag själv är ju ett utmärkt exempel på det) utan alla kan vara med och bidra!

Skicka ett mail till mig (gunnar.edebrant@gmail.com) eller till kansliet (pixbogf@hotmail.com) så kontaktar vi er för en diskussion!
Eller, om ni hellre vill pratas vid direkt, ring mig på 0706-840142

Ta tillfället i akt att bli en aktiv del av Härrydas största idéella ungdomsverksamhet, jag kan lova att ni inte kommer att ångra er!


Med vänlig hälsning
Gunnar Edebrant, Ordförande Pixbo Gymnastikförening
Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
R6, 11/10 15:41 
T8, 06/10 14:03 
T2, 04/10 10:24 
T7, 02/10 15:27 
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com