Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till Pixbo GF!
 
Nu har hallen 4 väggar och tak!
2021-01-13 15:47
För ett år sedan revs det på platsen - nu är det nya uppbyggt!
...till hösten flyttar vi in här och gympar järnet!
Förflyttad terminsstart!
2021-01-04 16:47
Från och med den 18 december - 24 januari gäller nya skärpta rekommendationer som innebär att vi inte kan dra igång terminen v. 2 som planerat. Alla kommunens idrottsanläggningar är stängda och vi planerar istället att starta vår ordinarie verksamhet från och med den 25 januari! Detta innebär en förskjutning av terminen med två veckor, men vi kommer ändå att hinna med alla träningar som planerat. Ledarna för varje grupp kommer att informera om exakt dag och tid för första träningen. 

Alldeles innan jullovet fick våra äldsta gymnaster äntligen åter träna och vi kunde lätta på begränsningarna i vilken utrustning som får användas i enlighet med de ändringar i restriktioner som kom den 14/12. Dock, bara dagar efter detta informerades vi om ytterligare en omgång med nya skärpta rekommendationen som ytterst begränsari vår verksamhet. Alla träningsanläggningar i Härryda kommun stängdes ned från och med den 18/12 t o m den 24/1. Svenska gymnastikförbundet informerade om att det inte var lämpligt att träna. Vi kan inte annat än hoppas på att smittoläget förbättras, att vaccinet funkar och att vi kan återgå till vår ordinarie verksamhet den 25 januari.

God Fortsättning!

Pixbo GF
Påminnelse om återanmälan till vårens träning i Pixbo GF!
2020-12-14 14:19
Informationen gäller endast dig som inte återanmält till VT21!

Vi vill bara påminna er som ännu inte återanmält till fortsatt träning under våren att betala terminsavgiften i det aviseringsmail som gick ut förra måndagen senast på onsdag 16/12 för att bibehålla platsen.

Efter den 16/12 går platsen till nästa sökande i kön.

Pixbo GF följer fortsatt utvecklingen och Folkhälsoinstitutet samt Gymnastikförbundets riktlinjer. 
Om det blir så att vi inte kan starta upp någon grupp under våren på grund av den pågående pandemin återbetalar vi självklart kostnaden.

Vi hoppas på en ljus vårtermin tillsammans!

Pixbo GF
Återanmälan av gymnastik inför VT21
2020-12-04 10:06
Från och med måndag 7/12 efter kl 12.00 kommer alla våra befintliga gymnaster att få ett aviseringsmail samt en notis i medlemsappen där ni ska återanmäla er om ni vill fortsätta i er gymnastikgrupp till våren eller säga upp er plats om ni vill sluta.

Alla Parkourdeltagare kommer att bli kontaktade separat med återanmälan.

  • 7-16/12 har alla gymnaster möjlighet att återanmälas till fortsatt träning i befintlig grupp. Nästan alla grupper kommer att fortsätta med samma schema som varit under hösten och endast ett fåtal grupper byter tid, men de grupperna får information om detta inför återanmälan. Om man avser att inte ha kvar sin plats till våren finns det ett val i aviseringen som heter avanmäl. Gör gärna detta för att underlätta vårt arbete.
  • 16-21/12 kommer vi att hantera de önskemål som kommit in angående byte av grupp när vi ser hur många lediga platser som finns.
  • Från och med 21/12 kommer vi att fylla på eventuella lediga platser med gymnaster från kön.
Återanmälan öppnar alltså måndag 7 december och pågår till onsdag 16 december. De som inte återanmält sig innan den 16/12 förlorar sin plats och blir automatiskt borttagen ur systemet. I samband med att ni betalar terminsavgiften för nästa termin är ni anmälda i gruppen.

Vårterminen startar från och med vecka 2 men varje ledare kommer att meddela sin grupp om aktuell terminsstart.

Vi vill också be er hålla fortsatt koll på pixbogf.com för alla aktuella uppdateringar inför vårterminen.

Påminner er om att inte komma till träningen om en familjemedlem är sjuk eller har symptom.

Till sist hoppas och önskar på en härlig vår och följer självklart de riktlinjer som tillämpas från Folkhälsoinstitutet. 

EN RIKTIGT GOD JUL önskar vi på PIXBO GF!


Fortsatta restriktioner i Västra Götaland!
2020-11-19 16:03
Idag beslutades att de Coronarestriktioner som gällt i Västra Götaland från 29 oktober fortsätter att gälla till och med 13 december!


Det innebär att vi får fortsätta enligt nedan:

 

  • Enligt de riktlinjer svenska gymnastikförbundet (29 Okt) lämnade får inga grupper med gymnaster födda innan 2005 träna, det innebär att vi ställer in all träning för grupperna R3R5, delar av PK1PK VuxenSeniorerna, Gubbgympan och även förälder/barngymnastik samt Superungar.

 

  • Enligt samma riktlinjer får grupper med aktiva födda 2005 och senare fortsätta sin träning, dock UTAN passning. Konkret innebär detta att ingen träning får genomföras där vi använder trampett eller tumbling. Andra aktiviteter där passning också används, t.ex. handstående, skall också undvikas. Möjliga träningsaktiviteter skulle kunna vara fristående, rörlighet, enklare redskapsbanor och styrka.

 

  • Alla externa träningstider i Trollhättan fram till och med den 13:e December är inställda

 

  • Inga föräldrar är tillåtna i hallen eller omklädningsummen.
Fortsätt ta hand om varandra, tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid förkyldningssymptom så tar vi oss igenom detta tillsammans!

Pixbo GF
Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
R5, 12/01 22:09 
R3, 12/01 22:04 
R6, 12/01 21:55 
L14, 11/01 17:17 
TP2, 11/01 11:08 
 
Hitta oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com