Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Fortsatta restriktioner i Västra Götaland!
2020-11-19 16:03
Idag beslutades att de Coronarestriktioner som gällt i Västra Götaland från 29 oktober fortsätter att gälla till och med 13 december!


Det innebär att vi får fortsätta enligt nedan:

 

  • Enligt de riktlinjer svenska gymnastikförbundet (29 Okt) lämnade får inga grupper med gymnaster födda innan 2005 träna, det innebär att vi ställer in all träning för grupperna R3R5, delar av PK1PK VuxenSeniorerna, Gubbgympan och även förälder/barngymnastik samt Superungar.

 

  • Enligt samma riktlinjer får grupper med aktiva födda 2005 och senare fortsätta sin träning, dock UTAN passning. Konkret innebär detta att ingen träning får genomföras där vi använder trampett eller tumbling. Andra aktiviteter där passning också används, t.ex. handstående, skall också undvikas. Möjliga träningsaktiviteter skulle kunna vara fristående, rörlighet, enklare redskapsbanor och styrka.

 

  • Alla externa träningstider i Trollhättan fram till och med den 13:e December är inställda

 

  • Inga föräldrar är tillåtna i hallen eller omklädningsummen.
Fortsätt ta hand om varandra, tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid förkyldningssymptom så tar vi oss igenom detta tillsammans!

Pixbo GF
Angående de nya restriktionerna som skall införas den 24/11
2020-11-16 16:03
Publicerad 2020-11-16 kl. 16:10
Denna nyhet kommer att uppdateras så snart vi får nya instruktioner från Svenska gymnastikförbundet.


Pixbo GF anpassar kontinuerligt sin verksamhet efter de regler och restriktioner som kommer från Folkhälsomyndigheten via Svenska gymnastikförbundet. Riksidrottsförbundet har direktkontakt med Folkhälsomyndigheten och för diskussioner om lämpliga åtgärder för all idrotttsverksamhet.

I avvaktan på nya tolkningar av de nya råden för verksamheten i Pixbo GF håller vi oss kvar under de nu rådande restriktionerna och fortsätter vår träning för alla barn och ungdomar födda 2005 och senare. Så snart vi får information via Svenska gymnastikförbundet kommer nya beslut gällande den fortsatta terminen.


Naturligtvis är det upp till var och en att bestämma själv om man känner sig inte bekväm att delta i verksamheten. 

Inställd förälder/barngymnastik och Superungar från och med 13/11-2020
2020-11-13 12:28
Vi har fått förtydligande om skärpta allmänna råd från Svenska Gymnastikförbundet vilket innebär att vi från och med idag tyvärr behöver ställa in vår förälder/barngymnastik och Superungar.

 Svenska gymnastikförbundet säger: I familjegympa där varje barn har med sig en förälder räknas föräldrarna som deltagare och eftersom undantaget bara gäller för de födda 2005 och senare bör man ställa in familjegympan under tiden som de lokala restriktionerna gäller. 

Beslutet gäller från 13/11 till och med den 19/11 eller så långt restriktionerna gäller.

Tack för er förståelse!

Pixbo GF
Viktig information gällande vår verksamhet!
2020-10-30 18:39

Hej alla gymnaster, ledare och föräldrar.

 

Med tanke på de nu införda COVID-19 restriktionerna behöver Pixbo Gymnastikförening genomföra några omedelbara förändringar i verksamheten.

 

  • Helgen 31 Okt/1 Nov är ALL träning inställd.

 

  • Enligt de riktlinjer svenska gymnastikförbundet igår (29 Okt) lämnade får inga grupper med gymnaster födda innan 2005 träna, det innebär att vi ställer in all träning för grupperna R3R5PK1PK VuxenSeniorerna och Gubbgympan.

 

  • Enligt samma riktlinjer får grupper med aktiva födda 2005 och senare fortsätta sin träning, dock UTAN passning. Konkret innebär detta att ingen träning får genomföras där vi använder trampett eller tumbling. Andra aktiviteter där passning också används, t.ex. handstående, skall också undvikas. Möjliga träningsaktiviteter skulle kunna vara fristående, rörlighet, enklare redskapsbanor och styrka.

 

  • Alla externa träningstider i Trollhättan fram till och med den 19:e November är inställda

 

  • Vår egen tävling, Pixbotriangeln, ursprungligen planerad till den 21:e November, skjuts på framtiden. Förhoppningsvis kan vi genomföra den, endera på plats i hallen eller virtuellt, någon gång i Februari nästa år.

 

  • Inga föräldrar är tillåtna i hallen eller omklädningsummen. Grupperna för förälder/barngymnastik och Superungar är undantagna.

 

Dessutom, då vi är en förening som är helt beroende av våra ideellt engagerade ledare, ges dessa ledare möjlighet att själva bestämma över varje enskilds grupp fortsatta träning.

Det är viktigt att man inte kommer till träningen om man inte är frisk och vi fortsätter också med våra redan använda rutiner kring handhygien och avtorkning.

Vi följer svenska gymnastikförbundets riktlinjer och skulle dessa ändras kan punkterna ovan ändras.


Vi hoppas alla har förståelse för dessa åtgärder och tillsammans får vi hjälpas åt att ta oss igenom den här tiden. Förhoppningsvis så är läget bättre till våren och vi kan alla se fram emot en hejdundrande invigning av vår nya hall innan terminstart hösten 2021! Ta hand om er så träffas vi i gymnastikhallen så fort det är möjligt!Styrelsen Pixbo Gymnastikförening, genom Gunnar Edebrant, Ordförande

Inställd! - Spökvandring
2020-10-23 15:28
Då nya riktlinjer med start 29 oktober kom från Folkhälsomyndigheten kan inte Spökvandringen genomföras och ställs därför in. Vi laddar för en ny spännande tillställning nästa höst! Då helst utan Corona./Pixbo GF


Spöklikt välkomna till Pixbo GF s spökvandring om du vågar..

Fredag 30 oktober i Båtsmansskolan 🎃

Drop In kl 17.00-18.00 och 18.30-19.30 👻

Inträde 20:-

Rekommenderat från åk 3 men alla är välkomna 🕷
Nya Hallen!
2020-10-07 10:13
Stommen börjar komma på plats!
Det byggs så det syns till slut! 

Under vintermånaderna kommer vi att kunna se hur byggnaderna kommer på plats.

Samtidigt fortsätter arbetet med att planera inredning, invigning och framtiden med de nya möjligheterna. En del i arbetet är en planeringsdag för styrelsen har tillsammans med anställda och representater från ungdomssektionen för att lägga nya långsiktiga mål för föreningen. Likaså pågår arbetet med en sponsorstrategi och vi hoppas vara igång med det praktiska runt sponsorer tidigt 2021.


Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
T5, 25/11 17:11 
M13-4, 24/11 18:38 
M13-3 , 24/11 08:53 
M14-1, 23/11 21:17 
M13-2, 22/11 18:08 
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com