Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Vi behöver dig!
 

Just nu har Pixbo GF runt 210 st aktiva Ledare, assistenter och hjälpledare i alla åldrar som inspirerar, motiverar och lär ut gymnastik till våra gymnaster. Det är en härlig blandning av gamla och aktiva gymnaster samt engagerade föräldrar :) 

 
Föreningen växer så det knakar och utan våra fantastiska ledare kan vi ej bedriva vår verksamhet. För att vi ska kunna starta nya grupper i samma takt som kön fylls på behöver vi fler härliga ledare!
 
Vi ser gärna att föräldrar till barn i föreningen kliver fram och ställer upp som hjälpassistenter. I våra barngrupper strävar vi efter att ha en gymnast och minst två stycken stötande föräldraledare i ett ledarteam. 
 
Som ledare får du delta i roliga aktiviteter på vår kick-off/kick-out, du får ett arvode och framför allt får du en härlig gemenskap och glädje av och med den grupp gymnaster du kommer att träna! 
 
 Som föräldraledare behöver man inte alls ha tidigare erfarenheter av gymnastik utan det finns mycket annat man kan bidra med:
  • Plocka fram/bort redskap
  • Bemanna olika stationer under träningen för att se till att barnen gör det dom ska och hjälpa de som behöver hjälp
  • Hjälpa till att hålla ordning och reda i gruppen
  • Bara finnas i hallen med ett par extra ögon och öron för att se till att barnen är snälla mot varandra och snappa upp om någon blir ledsen
  • Vara ett vuxenstöd till våra yngre ledare och kanske stötta dem i samtal med föräldrar eller annat där en vuxen behövs
  • Man kanske får i uppgift att sköta närvarorapporteringen, styrketräningen, uppvärmningen, nedvarvning eller något annat kul. 
Framför allt får man ju en chans att aktivt delta i en rolig aktivitet tillsammans med sitt barn och får vara med i en härlig gemenskap i gruppen med gymnasterna och övriga ledare!
 
Är du intresserad av att bli ledare i en förening full av gemenskap och glädje? Gör en anmälan via formuläret så hör vi av oss till dig! 
 
Läs mer om att vara ledare i Pixbo GF här, mer info finns under fliken Ledare --> Ledarinformation 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com