Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Vi behöver dig!

Just nu har Pixbo GF runt 180 st aktiva Ledare, assistenter och hjälpledare i alla åldrar som inspirerar, motiverar och lär ut gymnastik till våra gymnaster. Det är en härlig blandning av gamla och aktiva gymnaster samt engagerade föräldrar :) 

Föreningen växer så det knakar och utan våra fantastiska ledare kan vi ej bedriva vår verksamhet. För att vi ska kunna starta nya grupper i samma takt som kön fylls på behöver vi fler härliga ledare!

Vi ser gärna att föräldrar till barn i föreningen kliver fram och ställer upp som hjälpassistenter. I våra barngrupper strävar vi efter att ha en gymnast och minst två stycken stötande föräldraledare i ett ledarteam. 

Som ledare får du delta i roliga aktiviteter på vår kick-off/kick-out, du får ett arvode och framför allt får du en härlig gemenskap och glädje av och med den grupp gymnaster du kommer att träna! 

Är du intresserad av att bli ledare i en förening full av gemenskap och glädje? Gör en anmälan via formuläret så hör vi av oss till dig! 

Läs mer om att vara ledare i Pixbo GF här, mer info finns under fliken Ledare --> Ledarinformation 
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com