Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Kansliet stängt 6/11-18/11
Bella som bemannar kansliet är på semester från 6 November och är tillbaka igen 19 november. Denna perioden kommer telefonen inte att vara bemannad och mailen kommer läsas sporadiskt. 

Akuta ärenden eller ärenden som rör pixbotriangeln kommer att hanteras löpande av Lena Brive. 
Välkomna att se och prova vårt klädsortiment 10/11 i Djupedal!
2019-11-06 09:19

På Söndag 10/11 kommer vi att visa upp vårt klädsortiment hos Intersport i omklädningsrummet i Djupedalsskolan kl 10.00-19.00. Alla som ska träna under dagen hänvisas till de andra omklädningsrummen för att hänga av sig jackor och skor. Vi kommer visa upp vårt befintliga sortiment men även några nyheter som ni ser på bilden: Ny T-shirt i funktionsmaterial, nya väskor och två nya jackor! 

Vi kommer även visa upp den nya overallen som kommer komma efter årsskiftet. Den kommer man INTE kunna beställa än, detta är bara en smygtitt. 

  • I och med att vi kommer byta overall efter årsskiftet kan man från och med nu inte längre beställa den gamla overallen! 
  • Tryck här för att komma till webbshopen för att spana in nyheterna. 
  • Glöm inte att bli medlemmar i Club Intersport för att samla bonus till dig själv och föreningen. 
  • För att få din beställning innan jul behöver du beställa från webbshopen senast 1 December. 

Ses på söndag! :) 

Med vänliga häslningar
Pixbo GF 
Inspirationsföreläsning - Om att förhindra och uppmärksamma sexuella övergrepp i föreningen!
2019-10-18 14:59
Hej alla medlemmar i föreningen! 

Vi jobbar aktivt i Pixbo GF för att skapa trygga miljöer för våra barn, ungdomar och ledare och begär som ett led i detta arbetet exempelvis in registerutdrag från alla ledare som är över 18 år. Detta räcker självklart inte utan vi måste allihopa hjälpas åt och gemensamt jobba för att säkerställa att alla mår bra. 

5 November bjuder Rädda barnen in till en inspirationsföreläsning i Partille Kulturrum som handlar om  att förhindra och uppmärksamma sexuella övergrepp i föreningen.

Denna föreläsningen är till för alla - gymnaster, ledare, föräldrar eller styrelse! 
Läs mer om föreläsningen och anmäl dig här: Inbjudan 5 nov RB.docx.pdf Skriv Pixbo Gymnastikförening under "organisation".  Föreläsningen är kostnadsfri och det bjuds på fika :) 

Om föreläsningen: 
För barn är vuxna inom föreningslivet mycket viktiga – ibland helt ovärderliga. För att uppmärksamma barn som far illa och säkerställa att barn är trygga i föreningens verksamhet, krävs kunskap om övergrepp och hur man kan agera om något händer. Det här får föreningen:  
  • Kunskap om sexuella övergrepp mot barn - om tecken på att barn far illa och vilka konsekvenser ett övergrepp får för barn på kort och lång sikt.
  • Verktyg för att förhindra, hantera och agera om något skulle hända i er förening.

Hoppas att några av er känner att detta är en intressant föreläsning som ni vill gå på, vi tycker i alla fall att det är GULD att det anordnas gratis för föreningslivet! 

Med vänliga hälsningar 
Bella 
Sportchef, Pixbo GF 
Nya förutsättningar för Truppgymnastikhallen?
2019-09-18 15:02
Inför semestern hade arbetsgruppen för bygge av en Truppgymnastik och trampolinanläggning tillsammans med kommunens tjänstemän kommit fram till ett material som är ett färdigt underlag för ansökan om bygglov (preliminärt bygglov finns redan). Hallens placering var då fortfarande i företagsparken på norrsidan om 40:an. Arbetet skulle sedan i augusti fortsätta med att färdigställa underlag för upphandling.

Under tiden har Wallenstam tagit kontakt med kommunledningen och lagt ett förslag om att de båda hallarna istället skall placeras i Mölnlycke fabriker. En placering som naturligtvis är att föredra men vi var dock mycket frågande till underlaget och informationen på vilket Wallenstam grundade sitt förslag. Nu har kommunstyrelsen lagt ett förslag till kommunfullmäktige om att de imorgon torsdag (19/9) skall upphäva beslutet om anläggningens placering i företagsparken och istället besluta att Wallenstam bygger hallarna i Mölnlycke fabriker. Efter mycket påtryckning fick vi i Pixbo GF och SACRO igår ta del av de planer Wallenstam har lagt fram till kommunledningen och vi fick även ta del av det underlag beslutet har tagits på. Våra farhågor om det tunna underlaget och okunskapen om våra respektive verksamheter bekräftades tyvärr.

Uppföljningen av mötet från vår sida blev bland annat ett mail som skickades till alla politiker i Härryda kommun idag med information om vår syn på förslaget inför beslutet på torsdag. Vi fortsätter nu våra påtryckningar för att säkra en fullgod anläggning för våra behov och fortsatt ha full insyn och talan i projektet.

Läs föreningens mail till alla kommunens politiker här: Nya Hallen »
Kallelse till årsmöte 12/9
2019-08-23 17:10
Välkomna till Årsmöte för Pixbo Gymnastikförening, 12/9 kl 18.30 i Klubbstugan mittemot Wallenstamshallen!

(Samtliga handlingar inför årsmötet kommer finnas tillgängliga på vår hemsida (pixbogf.com) senast en vecka innan mötet.) Motioner ska vara inkomna till föreningen senast 5/9. 

Kom för en fika och följ hur föreningen utvecklas och var med och bestäm vår framtid... Om vi har tur har vi senaste nytt om hallen att dela med oss av! 

Årsredovisning och verksamhetsplan: Verksamhetsberättelse 2019.pdf »

Hoppas vi ses där! 

Med vänliga hälsningar
PIXBO GF 
Sista sommarfysen
2019-08-16 17:29
Ett gäng gymnaster som hängt med på sommarfysen avslutade säsongens sista pass och gick hem svettiga och starkare!

Tack för en härlig insats!

Ledarna för sommarfys 2019

Skicka en intresseanmälan här:
CERTIFIERAD FÖRENING
ALT-TEXT
I januari 2019 blev Pixbo GF en certifierad förening av Härryda kommun. Läs mer om Certifieringsarbetet under "om föreningen".
Nyheter från våra grupper
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com