Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till M16-3!

 

Ort Mölnlycke
Riktar sig till Barn födda 2016
Aktivitet Barngymnastik, bas
Tid och plats HT24/VT25 Ons 17:30-19:00 Furuhäll
Ledare Agnes, Alva, Malva, Malin, Lisa, Vanja
Kontakt ledare

Mail: jansenagnes04@gmail.com

Telefon: 0733366516

Kontakt administration kansli@pixbogf.se

 

 

Inför besök i trupphallen 24/2
2024-02-06 14:06

Hej alla gympaföräldrar!

Lördag v 8 (24/2) kl 15-16 kommer vi få möjlighet att träna i Pixbos trupphall tillsammans med era barn.

Vi kommer vara 4 grupper samtidigt i hallen från både Landvetter och Mölnlycke och därav många barn i omlopp. Vi ber er därför att planera samkörning så gott det går.

De som lämnar/hämtar barnen kommer få följa med gruppen från samlingsplatsen ner till bottenvåningen, där vi sen säger hejdå. Det är också på bottenvåningen ni sedan hämtar era barn efter träningen.

Samling: kl 14:40 innanför entrén till trupphallen mitt emot Food factory. Viktigt att vara i tid.

Adress: Bruksgatan 19, Mölnlycke.

Parkering: https://www.pixbogf.com/sida/?ID=333481

Viktigt:

Inga smycken eller dragkedjor på kläderna (då våra landningsbäddar kan skadas)
Alla barn tränar barfota
Långt hår uppsatt
Vattenflaska ska vara namnad

 

Då vi kommer vänta in alla föranmälda barn i entrén så är det mycket VIKTIGT att ni svarar på kallelse vi skickar ut. Blir man sjuk så uppdaterar man kallelsen alt ringer/smsar oss.

 

Hälsningar från ledarna i M16-3

Telefon för kontakt: 0733366516

INFO VT24
2024-01-04 20:52

Hej på er!

Hoppas ni haft en trevlig julledighet och är taggade inför en ny termin!

 

Vi kommer ha samma tid som förra terminen, tisdagar kl 16-17. Terminen startar v. 2, första träningen blir alltså nu på tisdag (9/1). Terminen består av 13 veckor, datum för avslutning är inte spikat, beroende på hur många träningstillfällen som ställs in under terminen, info kommer i slutet av terminen.

 

Viktiga datum för terminen:

-Uppehåll under sport- & påsklov

-Lördagen v. 8 ska vår grupp tillsammans med de andra M16 grupperna besöka vår trupphall! Barnen kommer då få se hallen och testa på de olika redskapen. Mer info kommer angående tider och samlingsplats.

-Helgen v. 16 är det dags för den årliga våruppvisningen. Boka in datumen redan nu!

 

Detta gäller under träningen:

Det är till stor fördel om gymnasterna kommer till träningen i uppsatt hår. Att träna barfota är att föredra, men inneskor eller strumpor med halkskydd är ok. Även viktigt att ha med vattenflaska till träningen!

 

Denna termin har vi fått tillskott i ledarteamet, Malva & Alva, som båda blir huvudledare. Detta ska bli superkul, det ger oss möjligheten att ha fler, mer utmanande stationer vid varje träningstillfälle. Alla ledare från förra terminen är kvar, dvs Agnes, Malin, Lisa & Vanja.

 

Har ni fler frågor är det bara att höra av sig till någon av oss ledare!

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna för M16-3

HT 2023
2023-08-11 21:22

Hej allihopa, hoppas ni haft en trevlig sommar och ser fram emot en ny termin med M16-3!

 

Här kommer lite info om terminen: Denna termin kommer vi träna på tisdagar 16:00-17:00 i Furuhällskolans gympasal. Terminen startar v 35, första träningen blir alltså 29/8. Terminen består av 13 träningstillfällen, med uppehåll för höstlov v 44 (alltså ingen träning 31/10). Sista träningstillfället blir troligtvis 28/11, detta kan komma att ändras, ifall något tillfälle ställs in eller liknande. Ledare för gruppen är Agnes, Lovisa, Malin, Lisa & Vanja. 

 

Till träningen önskar vi att barnen kommer i kläder de känner sig bekväma i och kan röra sig fritt. VI ser helst att barnen tränar barfota, men gympaskor/strumpor med halkskydd är ok. Vi rekommenderar även att barnen tar med sig vattenflaska till träningen.

 

Om ni har fler frågor eller funderingar är det bara att höra av sig, annars ses vi snart!

Ledarteamet för M16-3

Våruppvisning 2023
2023-03-19 16:41

VÅRUPPVISNING 23 April

Genrep 22 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat PIXBO AB!

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 23/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

· Vår grupp M16-3 kommer vara med på Uppvisning nr 1 som börjar kl 9:00 och beräknas hålla på ca 1 h. Genrepet är lördag 22/4 kl 9:00

· Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 8:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

 

· Temat för vår grupp är Doktorer och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela vår uppvisning är färdig.

 

För att kunna genomföra uppvisningen MÅSTE vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 23” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning.

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

Sportlov
2023-02-10 14:57

Hej!

 

Vecka 7 är det sportlov och vi har därför träningsuppehåll onsdag (15/02). Alltså blir nästa träningstillfälle 22/02 vecka 8. Ha ett trevligt lov så ses vi snart!

 

Mvh Ledarteamet för M16-3

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 24/06 09:54 
Pixbo GF - START, 30/05 13:48 
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com