Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T3!

OrtMölnlycke
Riktar sig tillTjejer födda 2008
AktivitetTruppgymnastik, bas/forts
Tid och plats
VT21
Söndagar kl 13.00-15.00 i Djupedalskolan
Tisdagar kl 18.00-20.00 i Djupedalskolan
LedareAlicia Prytz, Ella Danielsen, Tilda Ihrskog, Matilda Rolandsson
Kontakt ledarealiciaidaaa@gmail.com
ella.danielsen@hotmail.com
Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com

Läs allmän information om våra truppgymnastikgrupper för tjejer här


När våra gymnaster blir 9 år ändras inriktningen på träningen något från barngymnastiken till truppgymnastik. I truppgymnastik ingår tre huvudmoment; tumbling, trampett och fristående. Våra gymnaster har ju redan börjat träna på dessa och kommer nu att fortsätta vidare mot mer avancerade övningar. För att få tillgång till rätt utrustning kommer träningarna i huvudsak hållas i Djupedalshallen där Pixbo GF har sina redskap, bl a tumblinggolv och landningsbäddar mm. 

Dags för avslutning!
2021-05-17 15:27

Hej på er! 

 

Hoppas alla sätt gruppens fantastiska video till förenings somarlovskalender, den ligger uppe på Pixbo gf instagram och facebook för er som missat.

Terminen börjar gå mot sitt slut och på söndag den 23/5 så kommer vi att ha våran sista träning innan vi går på sommarlov. Det kommer bjudas på fika, så meddela eventuella allergier samt om ni inte kan komma så att vi vet hur mycket som behövs. Vi vill tacka för en fantastisk termin med tjejerna, trots den tråkiga period som vi befinner oss i. Vi ser fram emot höstterminen i föreningens nya hall och förhoppningsvis har coronaläget lättat då.  

 

Vi önskar er alla en glad sommar, vissa utav gymnasterna ser vi på sommarlägret och det ser vi fram emot!

 

Vänliga hälsningar, ledarna T3

Tema på söndag och tisdag!
2021-04-14 10:30

Hej på er igen!

 

Det är dags att spela in videon till sommarlovskalendern och gruppen har valt att ha temat pandor. Det är då svarta och vita kläder som gäller, gärna sätta upp två tofsar som bollar - be dom vara påhittiga! 

 

Vi kommer att filma på denna söndag och tisdagen därefter för att få med filmer från alla redskapen, så kommer man inte på träningen dom dagarna så finns det ingen möjlighet att vara med på filmen tyvärr. Vi hoppas verkligen att så många som möjligt kommer så att ni kan få se hur duktiga tjejerna har blivit! 

 

Vänliga hälsningar, ledarna T3

Påsklov & info om våruppvisning!
2021-03-31 13:24

Hej på er!

 

Påsklovet närmar sig och på söndagen den 4/4 samt tisdagen den 6/4 så ställer vi in träningen och tar lite ledigt från gympan, vi ses åter igen på söndagen den 11/4. 

 

Våruppvisningen var planerad till helgen den 25 april men i de tiderna vi lever i nu så går den inte att genomföra. Föreningen har då fått tänka om och har nu kommit på en ny ide, en sommarlovskalender. Viktigt att alla läser hela det bifogade dokumentet nedanför för att ta del av informationen kring detta!

 

http://www.pixbogf.com/docs/71/2355/Information%20till%20F%C3%B6r%C3%A4ldrar%20om%20Sommarlovskalender.pdf

 

Vänliga hälsningar, ledarna T3

Inställd träning idag 28/3
2021-03-28 11:33

Hej!

 

Idag måste vi tyvärr ställa in träningen på grund av sjukdom och annat hos oss ledare. Förlåt för kort varsel men så blir det ibland, vi ses på tisdag igen!

 

Vänliga hälsningar, ledarna T3

Sommarläger 1 2021 i Trollhättan!
2021-03-05 09:15

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 1 2021 I TROLLHÄTTAN 

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 1 för T2, T3 och T5 i Borggårdshallen (Arena Älvhögsborg) i Trollhättan den 13 och 14 juni (söndag och måndag). 

Dock tar videt säkrare alternativet utifrån Coronaläget (oklart om övernattningsmöjligheter finns kvar i sommar) och satsar på dagläger! 

Vi planerar att ta tåget till Trollhättan både på söndag och måndag morgon, träna i den underbara grophallen hela dagarna och sedan åka hem på eftermiddagarna. 

Kostnad: 700-900 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning). Observera att resa tur och retur tillkommer. 

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 1, Trollhättan. Skriv gymnastens namn och grupp och skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast fredagen den 19/3. Betalning och anmälan om allergier mm kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: 

Lena@brive.se   

  

VÄLKOMNA 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com