Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Tävlingar mm
2022-09-19 18:08

Hej alla gymnaster och föräldrar!

 

Vi är nu igång med träningen för fullt och det är härligt att se, både er motivation och utveckling, hur bra ni kämpar på. Gymnasterna vill också kunna påverka sin träning och denna och nästa termin kommer gymnasterna få planera och genomföra en träning i smågrupper. Det blir två tillfällen per termin. Ni föräldrar kommer bjudas in. Kommer vara på torsdagar i Trupphallen. Datum blir den 20 okt för grupp 4 och 15 november för grupp 2. 

Grupp 1: Julia, Maja, Thea och Tyra

Grupp 2: Amanda W, Engla, Lykke, Moa och Wilma

Grupp 3: Freja, Ida, Stella och Tilde

Grupp 4: Amanda H, Kajsa, Lea, Lova och Vanja

 

Det har blivit mycket högre svarsfrekvens på kallelserna vilket vi är tacksamma för då det underlättar planeringen. Vi vill gärna fortsätta uppmana alla till att svara på kallelserna. 

Vi planerar att delta i två tävlingar i höst, GF Tempo i Kungsbacka 19-20 november och vår egen Pixbotriangeln 10-11 december. Båda kommer troligen vara under en dag men vi vet i nuläget inte vilken dag det blir. Vi kommer tävla som en grupp på nivå 6. När vi ledare bestämmer vilka varv som kommer köras på tävlingen så kommer vi ta olika hänsyn, bland annat om man kommer på träningarna. 

Troligen kommer det tillkomma lite extraträningar eftersom vi har lite tid till fristående. 

 

Hälsningar ledarna 

 
Följ oss i sociala medier
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com