Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T13!
Ort Mölnlycke 
Riktar sig till tjejer födda 2012
Aktivitet Truppgymnastik
Träningstillfällen HT21/VT22 måndag 17.30-19.00, tisdag 16.30-18.00
Ledare Emma Ek, Agnes, Lovisa, Sara, Julia, Mimmi, Jeanette, Anders, Emma Lundin, Lizett
Kontakt ledare Kontakt
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com
Snart träning!
2021-09-02 20:07
Hitta till hallen. Rött=ingång. Blått=betalparkering. Grön=gratis parkering.

Hej allihopa!


Nu börjar den första träningen närma sig! Vår första träning är nu på lördag (4/9) 17.00-19.00, nästa vecka fortsätter vi med våra vanliga tider (måndag 17.30-19.00 och tisdag 16.30-18.00).

 

Vill bara påminna om att innan varje träning samlas vi vid entrén till kanslit (Fabriksvägen 11, mitt emot food factory) där en ledare möter upp gymnasterna och går gemensamt till omklädningsrummen. Kom gärna 10 min innan träningen börjar så att vi kan samla ihop oss och börja med handtvätt. 

 

Påminnelse om klädsen. Alla smycken ska lämnas hemma och inga träningskläder med dragkedjor eller karborreband får användas, om ni ändå måste ha det ska det tejpas innan träningen, skor ska inte heller användas i hallen. I hallen får man endast dricka vatten, ingen annan mat. 

 

Det kommer en kallelse till träningen i ett separat mail, svara gärna på den :)

 

Ses snart,

Hälsningar

Ledarna i T13

Välkommen T13
2021-08-15 08:53

Hej och välkomna till T13!

 

Hoppas ni har haft en skön sommar och är laddade inför en ny termin med gymnastik och på att lära känna oss ledare och era nya gymnastikkompisar för det är vi!

 

Som ni säkert vet så har vi fått en ny hall som vi kommer träna i! Hallen är utrustad med grop, trampoliner, fasttruck och andra roliga redskap. Adressen är Mölnlycke Fabriker 11 och ingången är mittemot food factory.

 

Våra träningstider är måndagar 17.30-19.00 och tisdagar 16.30-18.00, vi kommer träna i den nya trupphallen båda träningarna! MEN terminens första träning blir lördagen den 4 september 17.00-19.00, sedan fortsätter vi med våra vanliga tider. Terminen är 15 veckor lång. 

 

Innan varje träning samlas vi vid entrén till kanslit (Fabriksvägen 11, mitt emot food factory) där en ledare möter upp gymnasterna och går gemensamt till omklädningsrummen. Om ni blir sena kan ni bli insläppta genom att ringa på dörren vid parkeringshuset. 

 

Viktiga tider:

V.44 Höstlov, inga träningar den 1/11 och 2/11.

 

Kläder och mat:

I vår nya trupphall har vi nya redskap som vi måste ta hand om därför gäller det att alla smycken ska lämnas hemma och inga träningskläder med dragkedjor eller karborreband får användas, om ni ändå måste ha det ska det tejpas innan träningen, skor ska inte heller användas i hallen. I hallen får man endast dricka vatten, ingen annan mat. 

 

Eftersom smittspridningen av Covid fortsätter så gäller fortfarande samma regler som i våras.

  • stanna hemma om du är sjuk eller har symptom
  • stanna hemma om någon i din närhet är sjuk
  • tvätta eller sprita händerna före och efter varje träning
  • undvik trängsel i korridoren och omklädningsrum
  • kom ombytta
  • för tillfället får endast aktiva vara med i träningshallen och i omklädningsrummen så även om ni är nyfikna på den nya trupphallen så får ni vänta lite

 

Ledarna för denna grupp är Emma Ek, Agnes Jansén, Lovisa Håman, Mimmi Skogsberg, Julia Hansson, Sara Lindholm, Jeanette Påhlsson, Emma Lundin, Anders Lundin och Lizett Isaak.

 

Vi ser fram emot att få träffa och lära känna er!

Hälsningar Ledarna för T13

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 10/09 13:13 
Pixbo GF - START, 01/09 12:50 
Pixbo GF - START, 27/08 13:30 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com