Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
R3

Dags att anmäla till Rikstrean
2021-09-12 23:02

ÄNTLIGEN FÅR VI ÅKA PÅ TÄVLING IGEN!!!!!

 

Helgen den 27-28 november (lördag-söndag) går Riksfyran av stapeln i Järfälla. Vi vet inte när vi tävlar under dessa dagar så boka hela helgen! Eventuellt behöver vi resa redan på fredagen!

 

Det är nu dags att anmäla laget och då behöver jag veta vilka som skall åka med! Anmäl genom att svara på kallelsen (angivet bara 27/11 men gäller hela helgen) som kommer per mail senast onsdagen den 15/9.

 

Planen är att åka tåg alternativt buss till Järfälla, sova i skolsalar en natt eller två och äta i gemensam matsal med alla andra gymnaster på tävlingen. Köra några goa varv och fristående på tävlingen. Ha kul med andra ord!!

Pixbo GF betalar deltagaravgifterna och försäkringarna som på alla tävlingar men då resa och logi tillkommer brukar föreningen bidra med halva kostnaden och varje gymnast får själva stå för resten. Det var ju ett tag sedan vi var iväg men jag gissar på 1800- 2400 kr/gymnast för hela äventyret beroende på hur många nätter vi stannar och hur många måltider vi skall äta.

 

 

Lena B

 

Nyhetsarkiv
2021-06-17 00:01
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com