Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Terminsstart L16
2022-01-03 17:16

He,

hoppas alla har haft en härlig ledighet!

Snart är det dags för en ny gympatermin, vi startar vecka 2, 12 januari.

 

Träningstid: Onsdagar kl. 16:45-17:00 (samlas utanför ytterdörren där vi ledare hämtar och lämnar barnen. Kom i tid!)

 

Vi kommer träna tillsammans 13 gånger under våren. Terminsavslutning blir i slutet av april, med reservation på ev förändringar. 

 

Klädsel:

- Smidiga, tighta kläder. Gärna gymnastikdräkt annars en tightare ”tröja” och hotpants/tights. Lösa tröjor och kjolar hamnar lätt i ansiktet när man är upp och ner.

- Uppsatt hår. 

- På fötterna är man barfota alternativt har en tunnare sko. (joggingskor är för klumpiga men funkar fint på uppvärmningen). Vi kan tipsa om skor som finns på VeraSport (kolla under barngymnastik samt Trupp, men välj ej en sko med skinnsula, det blir för halt)

 

Kolla gärna in föreningens profilsortiment från PrimaSalto (gymnastikdräkter med föreningslogga) och InterSport(föreningsoverall, tights, linne, tröjor, hotpants, väskor etc)

 

Pandemin är inte över så vi fortsätter tänka på att stanna hemma vid symtom och lämna gärna av och möt upp era barn utanför entrén för att undvika trängsel i foajén och omklädningsrum.

 

Våruppvisning:

Boka in helgen 23-24 april för årets våruppvisning. Mer info kommer längre fram på terminen.

 

Instagram:

Vi fortsätter att filma på träningarna i mån av tid och lägger ut på vår instagram (Pixbogf_l16). Den är i nuläget låst och för att vi ska godkänna en vänförfrågan behöver ni maila Linda eller Erica.

 

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er till Linda.

 

Kontaktuppgifter hittar ni på vår gruppsida på hemsidan. (www.pixbogf.com - barngymnastik - L16) Här finns också all information samlad som vi skickar ut till er.

 

Vi hoppas på en rolig gympatermin tillsammans!

Hälsningar Linda, Erica, Johanna och Emilia

 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com