Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till MP16

 

Ort

Mölnlycke

Riktar sig till

Killar födda 2016

Aktivitet

Barngymnastik

Tid och plats HT24/VT25

Mån 16.30-18.30 Furuhäll

Ledare

Nova Gaborit, Elin Stålarm 

Kontakt ledare

Nova Gaborit: 0709422616, nova.gaborit@telia.com

Elin Stålarm: 0725478023, elin.stalarm@gmail.com 

Kontakt administration

kansli@pixbogf.se 

 

Våruppvisning 2024
2024-02-25 19:58

Hej föräldrar till gymnasterna i MP16!

 

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat MUSIKAL!

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall, i Hulebäcksgymnasiet.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 21/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

  • Våruppvisningen kommer att äga rum den 20-21 april. På lördag den 20 har vi genrep och på söndagen 21 kommer den faktiska uppvisningen att äga rum. MP16 kommer att vara med på uppvisning nummer 2 klockan 11:00. Uppvisningen beräknas hålla på ca 1 h. Genrepet på lördag är också klockan 11:00.

 

  • Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 10:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

 

  • Vi kommer att uppträda som lejonkungen tillsammans med grupperna MP1516 och M16-5. För att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. Tänk på att kläderna dock antingen ska gå att träna i eller ska va lätta å ta av så att vi kan genomföra våra övningar i säkra kläder.

 

  • På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar tilsl hela uppvisningen är färdig. 

 

 

För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 24” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning.

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid Hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

        

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans! 


Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från 

Pixbo Gymnastikförening! 

Välkomna till en ny termin
2024-01-04 22:10

Hej alla föräldrar! Hoppas ni haft en trevlig jul. Här kommer info inför nästa termin:

 

Första träningen för terminen är torsdagen den 11 januari 18:00-19:00. Träningarna fortsätter sedan som vanligt i Furuhällsskolans idrottshall. Adressen är Notvägen 7. Terminen är 13 veckor lång med uppehåll under sportlov och påsklov. Sista träningen är preliminärt torsdagen den 18 april men detta kan komma att ändra sig.

 

Ledarteamet kommer att vara detsamma som förra terminen med Elin och Nova som huvudledare och Tyra, Arman och Lisa som assistentledare.

 

Ni kan redan nu boka in helgen 20-21 april då det är helgen våruppvisningen kommer att äga rum. Mer info kommer när det närmar sig.

 

På träningen gäller träningskläder och antingen är gymnasterna barfota eller har strumpor med halkskydd. Se även till att ha de har med sig vattenflaska och att de inte har några smycken på sig. 

 

Kontaktuppgifter till oss ledare hittar ni på Pixbos hemsida under fliken MP16

 

Hoppas ni är lika taggade som oss på en ny termin! Vi ses snart!

 

Mvh MP16 ledarteam

Välkomna till en ny termin med MP16!
2023-08-13 10:51

Hej!

 

Snart drar terminen igång och vi hoppas att ni är lika taggade som oss tränare! Här kommer all information om höstterminen för MP16.

 

Terminen kommer att starta vecka 35 och den första träningen kommer äga rum torsdagen den 31/8. Vi kommer att träna i 13 veckor med uppehåll under lov och helgdagar. Alltså kommer vi inte att ha träning på höstlovet. Vi skickar ut en påminnelse om detta när det närmar sig. Avslutning kommer vi att ha någon gång i slutet av november/ början av december

 

Träningstider för terminen:

Torsdagar - 18:00-19:00 - Furuhällskolans idrottshall

Adress: Notvägen 7, Mölnlycke

 

Ledare för gruppen kommer att vara:

Elin, Nova, Lisa, Arman, Peggy och Tyra

 

Gymnasterna ska komma till varje träning antingen barfota eller ha på sig strumpor med halkskydd. De ska även ha med sig vattenflaska och inte ha på sig några smycken.

 

Kontaktuppgifter till oss ledare hittar ni på Pixbo GFs hemsida under fliken MP16. Hör av er om ni har några frågor eller funderingar!

 

Hoppas ni är taggade på en ny termin!

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna i MP16

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 24/06 09:54 
Pixbo GF - START, 30/05 13:48 
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com