Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T3!
Ort

Mölnlycke 

Riktar sig till

Barn födda 2013

Aktivitet

Truppgymnastik

 

Träningstillfällen HT23/VT24

Måndagar: 17:30-19:00

Torsdagar: 18-19:30

Ledare Ebba Yngve, Moa Persson, Natalie Göranson, Nora Haiber, Catrin Hydén
Kontakta ledare

Moa: 0767963834

mail: moap2006@gmail.com 

 

Natalie: 0760465750 

mail: nataliegoransson07@outlook.com  


Kontakta administration

 

kansli@pixbogf.se

Extraträning 17/4 inför våruppvisningen
2024-04-08 20:16

Hej!! 

Nu är det inte långt kvar till våran efterlängtade våruppvisning och vi hoppas att ni är lika taggade som vi är! T3 ska visa upp samtidigt som T1 en grupp med tjejer lika gamla som oss. För att kunna göra en så bra uppvisning som möjligt har vi därför valt att lägga in en extraträning tillsammans med T1. 

Extraträningen är onsdagen 17/4 i Furuhällsskolans idrottshall 16-17.30. Vi förstår att detta kan krocka med andra aktiviteter men det vore bra om så många som möjligt kan komma!

 

I övrigt är det viktigt att man försöker komma på de ordinarie träningar innan uppvisningen!

 

Med vänliga hälsningar 

Ledarna T3 

Inställda träningar v.14 + Tävlingsinfo
2024-03-25 20:54

Hejsan T3!

Nu är det snart påsk vilket innebär påsklov och då är de ordinarie träningarna inställda. Det är alltså ingen träning den 1/4 eller den 4/4 men träning som vanligt den 8/4. Men vi har vanlig träning nu på torsdag!! 

Vi har även fått mer information kring tävlingen som vi ska tävla i vår och den kommer vara den 4/5 ca kl 16 (men antagligen samling tidigare) Mer information kommer i ett separat inlägg efter påsk!

 

Ha ett bra lov!

Med vänliga hälsningar 

Ledarna T3

Synas på Instagram?
2024-03-22 12:23

Hej på er! 

Under torsdagens träning fick gymnasterna frågan om vad det tyckte om att skaffa ett Instagram konto åt laget. Många lag i Pixbo har egna konton där de delar med sig av träningar, tävlingar, laget, läger osv. Vi tänkte att det kan vara roligt för er föräldrar, släkt och vänner att få en liten inblick över vad vi och barnen gör på träningarna. 

 

Vi behöver nu få svar ifrån er vårdnadshavare om det är okej att erat barn syns på film. Kontot kommer självklart vara privat och vi godkänner enbart folk som vi eller gymnasterna vet vilka de är. 


Svara på mail till Moa: moap2006@gmail.com eller Natalie: nataliegoransson07@outlook.com  med en liten bekräftelse på att det är okej eller inte okej så vi kan pricka av vilka som får och vilka som ej får synas! Svara så snabbt ni kan så vi kan sätta igång med detta så snart som möjligt. Vi kommer skapa ett konto och har man inte svarat kommer barnet ej synas först tills vi fått ett ok från er vårdnadshavare. 

Mvh ledarna i T3 

 

Extra fristående träning + inbjudan till våruppvisningen!
2024-03-05 08:56

Hej alla!

 

Vi har fått en extra fristående träning nästa vecka, v.11. Denna träning är på måndag v.11, 11/3 16-17:30 i C-hallen, denna hall ligger i nedanför trappan till trupphallen och vi tror att de flesta gymnaster har koll på vart hallen ligger!

 

Vi är medvetna om att detta är innan T3s träning på måndagar. Men en extra fristående träning kunde vi inte tacka nej till eftersom det är bra att hålla igång friståendet! Vi tänker därför att vi avslutar fristående träningen lite tidigare och påbörjar den ordinarie träningen lite senare så att det blir tid för en mellispaus, det går inte jättebra att träna 3h utan påfyllning av energi!

 

Det hade varit jättebra om gymnasterna kunde ta med sig eget mellanmål, men har ni inte möjlighet till det får ni gärna höra av er till mig (Moa, tele:0767963834) så fixar jag mellis. 

 

Det kommer en kallelse till fristående träningen så vi vet hur många som kommer! Svara gärna på den så snart som möjligt. 

 

 

 

VÅRUPPVISNING 21 April

 

Genrep 20 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat MUSIKAL!

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall, vid Hulebäcksgymnasiet.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 21/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

· Vår grupp T3 kommer vara med på Uppvisning nr 2 som börjar kl 11.00 och beräknas hålla på ca 1 h. Genrepet är lördag 20/4 kl 11.00

· Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 10.30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

 

· Temat för vår grupp är descedants och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela uppvisning är färdig.

 

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning.

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 24” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

 

 

Inbjudan påsklovsläger
2024-02-29 09:28

VÄLKOMMEN TILL PIXBO GFs 

 

Påsklovsläger - förmiddag 
för gymnaster som tränar i: T1, T2, T3, T4, T5, T6, T7, T8 & TP2 

Tisdag, Onsdag och Torsdag vecka 14 (2-4 april) 
varje dag tränar vi kl 9.00-12.00 

 

I TRUPPHALLEN, MÖLNLYCKE 

Boka din plats via anmälningsformuläret genom att klicka här,  
samtidigt betalar du avgiften på 375 kr. 

 

Bokning görs senast 13 mars - Begränsat med platser, så först till kvarn! 

 

Det blir ofta kö till våra läger så om du får förhinder/blir sjuk meddela detta omgående till kansli@pixbogf.se, så vi kan erbjuda platsen till någon annan. 
Avbokning efter den 13 mars debiteras med full avgift. 

 

Glöm inte att ta med: 
Vattenflaska och frukt/mellanmål 

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 17/04 11:44 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
Pixbo GF - START, 07/11 09:39 
Pixbo GF - START, 27/10 15:19 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com