Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T3!
Ort

Mölnlycke 

Riktar sig till

Barn födda 2013

Aktivitet

Truppgymnastik

 

Träningstillfällen HT22/VT23

Onsdagar: 16:00-17:30 Trupphallen

Söndagar: 13:30-15:00 Trupphallen 

 

Ledare Ebba Yngve, Moa Persson, Natalie Göranson, Nora Haiber, Elin Olsson, Ida Reuterberg, Johanna Strid, Karin Rådström
Kontakta ledare

Ebba - 0760253200 

ebbayngve@icloud.com

Moa - 0767963834

moap2006@gmail.com

 


Kontakta administration

pixbogf@hotmail.com
Bakning till pixbotriangeln!
2022-11-30 10:59

Hej!

 

När vi skickade ut informationen om pixbotriangeln glömde vi nämna att T3 är ett av de lagen som ska baka till tävlingen. Alla måste bidra med något bakverk och det ska lämnas in fredagen 9/12  kl 17-18:30, eller när man kommer till tävlingen. Bakverken lämnas vid tävlingshallen, alltså mölnlycke idrottshall.

 

Bakar ni något allergi vänligt är det bra om ni markerar upp bakverken på något sätt så att de som står i caféet kan ge ut rätt iformation till de som köper fikat. 

 

Tack på förhand!

Ledarna i T3

Info om pixbotriangeln!
2022-11-26 18:22

Hej alla!

 

Nu har vi äntligen fått mer information om pixbotriangeln. T3 kommer att vla på söndagen (11/12). Poolen vi kommer tävla i kallas äpple pool 1. Tävlingen hålls i mölnlycke idrottshall och vi kommer att samlas kl 8:00 i b-hallen. Den ligger fram till vänster när man kommit innanför dörren. 

 

Gymnasterna kommer att låna dräkter av föreningen men de behöver ta med sig tights. Tightsen ska vara svarta, 60-80 den tjocka, utan fot och utan hål! Men gymnasterna behöver komma till samlingen i svarta träningskläder som vi kan värma upp i mm. 

 

Frisyren vi kommer tävla i är två inbakade flätor. Vi vill att gymnasterna kommer flätade till tävlingen då vi har ont om tid, går det verkligen inte att fläta hemma kan vi ledare hjälpa till. Sedan gäller som vanligt inga smycken på träningen, kan de inte tas ut måste de tejpas hemma, detta gäller även oss ledare. 

 

För er som vill sitta i publiken och kolla på startar tävlingen 09:25, inträde kostar 60 kr för alla över 12 (gymnasterna kommer alltid in gratis). Prisutdelningen beräknas vara 10:45, efter det kommer vi samla laget då det finns tillfälle att fota gymnasterna. Sedan återlämas dräkterna och vi är klara för denna tävlingen. Gymnasterna tävlar på en nivå där ingen kommer på prispallen men alla får fortfarande komma upp och ta emot en medalj från domarna. 

 

För att tävligen ska fungera behöver vi att ni föräldrar hjälper till som funktionärer. Det är tack vare eran hjälp som tävligen över huvudtaget kan hållas, så anmäl er som funtionärer! Hela laget kommer vara med varandra under tävligen för att undvika spring mellan föräldrar och barn. 

 

PS: Det är viktigt att gymnasterna ätit ordentligt innan samlingen så att de orkar med hela tävlingen!

 

Sammanfattning:

  • Tävling 11 december
  • Plats: Mölnlycke idrottshall, samma ställe som våruppvisningen var på. 
  • Samling 8:00 i b-hallen
  • Ta med svarta tights, 60-80 den
  • Tävlingsfrisyr: två inbakade flätor, fläta hemma.
  • Inga smycken, tejpa hemma om de ej kan tas ut
  • Ät ordentligt innan
  • Anmäl er som funktionärer!

Vi ledare är supertaggade på tävlingen och hoppas på en fantasktisk första tävling med T3.

Vi hoppas såklart att gymnasterna är lika taggade som oss!

Hälsningar ledarna i T3

 

 

 

 

Påminnelse om höstlov
2022-10-26 13:37

Hej!

 

Nu är det snart dags för höstlov. Det innebär även att vi kommer ha ett litet lov från gymnastiken. Så träningarna nu på södang (30/10) och onsdagen (2/11) är inställda.

 

Hoppas alla får ett härligt lov så ses vi igen söndagen 6/11!

Hälsningar ledarnna i T3

Kallelse om pixbotriangeln
2022-10-17 21:34

Hej! 

Jag ville bara påminna er om att svara på kallelsen om pixbotriangeln. Det är många som inte har svarat än, sista dagen att svara är 20 september. Kom ihåg att svara oavsett om ni ska vara med och tävla eller inte. Har ni frågor om tävlingen är det bara att höra av sig till någon av oss ledare. 

 

Såklart är det helt valfritt att tävla men vi hoppas att så många som möjligt vill vara med!

Hälsningar Moa Persson, ledare i T10

Höstlov + pixbotriangeln
2022-10-13 17:38

Hej alla!

 

Nu har det gått ett par veckor av terminen och gymnasterna är supergrymma!

 

Snart är det dock dags för höstlov och då är det dags för lite vila från gymnastiken. Vecka 44 är höstlovet men vi har inställda träningar söndag 30/10 v 43 och onsdag 2/11 v44. Detta är för att de flesta troligtvis åker iväg i början av lovet och kommer hem till slutet av lovet. 

 

En annan grej som vi vill informera er om är pixbotriangeln. Det är föreningens egna tävling som vi har tänkt vara med och tävla i. Helgen 10-11 december v49 är tävlingen, vi kommer endast tävla en dag men vi vet inte vilken än så länge så boka in hela helgen! Tävlingen kommer hållas i mölnlycke idrottshall vilket är samma hall som våruppvisningen hålls i. Det kommer en kallelse i samband med detta utskick som är viktig att svara på om gymnasten ska vara med och tävla eller inte. Svara oavsett om gymnasten ska vara med eller inte så att vi vet exakt hur många som ska vara med på tävlingen. Det är viktigt att ni svara på kallelsen senast den 20 november (om en vecka) för vi behöver skicka in till föreningen hur många som ska vara med och tävla.

 

När vi vet mer om tävlingen, vilken dag, tid osv kommer vi göra ett till utskick med all information ni behöver. Vi hoppas att många vill vara med och tävla men det är inget måste. För många är detta deras första tävling och vi kommer tävla på en nivå som inte ger laget en placering bland de andra lagen, utan alla får en medalj och om jag minns rätt nämner dommarna något de gjort bra på tävligen. 

 

Sammanfattning:

  • Inställd träning 30/10 och 2/11.
  • Svara på kallelsen om pixbotriangeln

 

Ha en fortsatt bra vecka!

Hälsningar ledarna i T3

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 30/11 10:13 
Pixbo GF - START, 07/11 13:00 
Pixbo GF - START, 14/10 13:47 
Pixbo GF - START, 16/09 15:34 
 
Följ oss i sociala medier
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com