Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T14!
Ort Mölnlycke 
Riktar sig till

Tjejer födda 2012

 

Aktivitet

Truppgymnastik

 

Träningstillfällen HT24/VT25

Sön 13.00-15.00 Trupphallen 

Fre 16.00-18.00 Trupphallen 

Ons 18.00-19.30 C-hallen (Fristående tid 4 gånger under terminen)

 

Ledare

Ebba Yngve, Lisa Holmgren, Lovisa Brusehed, Natalie Göransson, Cornelia Liljesjö, Anna Frejinger, Anna Orwallius,

 

Kontakt ledare

Ebba ebbayngve@icloud.com   0760253200 

 

Lovisa Brusehedlovisa@gmail.com 

0709209085 

 

Lisa holmgren0209@gmail.com

0768104203

Kontakt administration kansli@pixbogf.se
Tävlingsfrisyr + info om avslutning
2024-04-28 16:25

Hej hopppas allt är bra med er!

Efter dagens röstning av frisyr kom vi fram till följande.

Gymnasterna ska ha två utbakadeflätor som sedan går ihop till en tofs! Om man har lite kortare hår så att detta inte är möjligt går det bra med antigen två flätor eller en tofs!

 

Eftersom att vi är så många så ber vi er att fixa håret hemma. Om det absolut inte går kan vi ledare fixa det, men skriv isf till någon av oss så att vi har koll på ungefär hur lång tid det kommer ta att fläta. 
Tävlingen tillåter inte att man använder hårspray så om det är något ni vill ha får ni spraya det hemma innan ni åker!


Vi ser jättemycket fram emot tävlingen och om ni har några frågor finns våra kontaktuppgifter högre upp på sidan!

 

Terminsavslut

Denna terminen kör vi verkligen på hela vägen in i slutet och vi har avslutning redan veckan efter tävlingen. Vi har alltså avslutning måndagen den 6 maj! Och som vanligt kommer vi bjuda på lite fika så om gymnasterna har några allergier får ni skriva till Ebba (ebbayngve@icloud.com). 

Till hösten kommer T14 fortsätta vara en grupp men träningstider osv kan komma att förändras lite så håll utkik i mejlen under sommaren! 

Ha det fint!

Med vänliga hälsningar 

Ledarna T14

Info om tävlingen 5 maj
2024-04-23 21:35

Hej här kommer lite mer information om tävlingen i Varberg söndagen den 5 maj.

 

Vi samlas utanför entrén till  Varberg idrottscentrum Tresteget. (Klockatorpsvägen 3) klockan 13.00. Om någon har svårt att ta sig dit kan ni höra av er till oss ledare så löser vi samåkning!

 

Därefter värmer vi upp och tar på oss våra tävlingsdräkter som vi ledare tar med till gymnasterna. Ni själva får lösa svarta tajts utan fot att ha under dräkten, tjocklek 60-80.  Vi önskar dock att man fixar håret hemma då vi inte kommer ha tid att fixa det där. Vilken frisyr som vi ska ha ska gymnasterna få rösta om på söndag så vi återkommer om det senare!

 

Klockan 14.00 har vi förträning . Och till sist 14.50 är tävlingsstarten! Poolen förväntas hålla på till 15.30 då det är prisutdelningen.

 

Information från Varbergs klassen

Entré och kiosk

Entréavgift för vuxen 60:-, barn 5-15 år 40:-, barn under 5 år gratis. Vi tar Swish och kontant. Kiosk kommer att finnas på plats. Där kan man köpa toast, korv med bröd, frallor, dricka, kaffe, frukt, fika och godis.

 

Parkering

Det finns tre mindre (avgiftsfria) parkeringar i anslutning till hallen och i mån av väder försöker vi iordningställa tillfälliga parkeringar. Då det är många lag som kommer tävla samtidigt kan det bli brist på parkeringar nära hallen. Om det är fullt så släpp av passagerare vid hallen och parkera lite längre bort på t ex en förskola eller i bostadsområden

 

Nu är det inte långt kvar till tävlingen så jätteviktigt att man kommer på alla träningar! Om ni har några frågor kan ni som vanligt kontakta någon av oss ledare (kontaktuppgifter finns högre upp på sidan)

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna T14

Inställda träningar + info tävling
2024-03-25 18:07

Hejsan T14!

Nu är det snart påsk vilket innebär påsklov och då är de ordinarie träningarna inställda. Det är alltså ingen träning den 31/3 eller den 1/4 men träning som vanligt den 7/4. 

Vi har även fått mer information kring tävlingen som vi ska tävla i vår och den kommer vara den 5/5 ca kl 14. Mer information kommer i ett separat inlägg efter påsk!

 

Ha ett bra lov!

Hälsningar tränarna i T14!

Våruppvisning 21 april
2024-03-10 12:38

VÅRUPPVISNING 21 April

 

Genrep 20 april

Vi välkomnar er till årets våruppvisning med temat MUSIKAL!

Våruppvisningen kommer vara i Mölnlycke idrottshall, vid Hulebäcksgymnasiet.

Vi kommer att bjuda på 4 st uppvisningar på söndagen 21/4 där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

 

· Vår grupp T14 kommer vara med på Uppvisning nr 4 som börjar kl 16.00 och beräknas hålla på ca 1 h. Genrepet är lördag 20/4 kl 16.09

· Samling för vår grupp sker båda dagarna kl 15.30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

 

· Temat för vår grupp är Aladdin och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och stannar till hela uppvisning är färdig. Exakt vad för utklädnad gymnasterna ska ha kommer vi prata mer om på träningarna och skriver på whatsapp till gymnasterna.

 

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos vår nya samarbetspartner klubbhuset tillgängliga för provning.

 

Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid hemköp men vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå om man kan.

 

För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på vår hemsida till fliken ”våruppvisning 24” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från minst en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

Inbjudan påsklovsläger
2024-02-29 09:42

VÄLKOMMEN TILL PIXBO GFs 

 

Påsklovsläger - eftermiddag 
för gymnaster som tränar i: TP1, Trupp Bas, T10, T11, T12, T13, T14, R6 och R7 

Tisdag, Onsdag och Torsdag vecka 14 (2-4 april) 
varje dag tränar vi kl 13.00-16.00 

I TRUPPHALLEN, MÖLNLYCKE 

 

Boka din plats via anmälningsformuläret genom att klicka här,  
samtidigt betalar du avgiften på 375 kr. 

 

Bokning görs senast 13 mars - Begränsat med platser, så först till kvarn! 

 

Det blir ofta kö till våra läger så om du får förhinder/blir sjuk meddela detta omgående till kansli@pixbogf.se, så vi kan erbjuda platsen till någon annan. 
Avbokning efter den 13 mars debiteras med full avgift.  

 

Glöm inte att ta med: 
Vattenflaska och frukt/mellanmål 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 30/05 13:48 
Pixbo GF - START, 02/05 10:14 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com