Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till L15-2
 
Ort Landvetter
Riktar sig till Barn födda 2015 
Aktivitet Barngymnastik, bas
Träningstillfällen HT23/VT24
Tisdagar 16:30-18:00 i önnerödskolans idrottshall 
Ledare Natalie Göransson, Lorin Samrander, Mats Andersson, Molly Mellqvist, Isabelle Göransson, Lisa Sjögren
Kontakt ledare

Natalie Göransson tele:0760465750 

mail:nataliegoransson07@outlook.com 

Kontakt administration Kansli@pixbogf.se

 

Läs allmän information om vår barngymnastik här 

Påminnelse om tider inför våruppvisningen
2024-04-16 16:36

Hej!

 

Inför helgen är det mycket tider och info att hålla koll på så vi vill påminna er om hela helgens bravader! 

 

På lördagen den 20/4 är det enbart genrep. Det innebär att barnen kommer och kör igenom programmet så både vi ledare och gymnaster har koll på vad som händer sen på söndagen 21/4. Vi samlas samma tid båda dagarna 15:30 innanför entrén. Både genrep och uppvisningen är i Mölnlycke idrottshall (bakom Hulebäcksgymnasiet). På lördagen behöver barnen ej komma utklädda, de kan ha vanliga träningskläder på sig. 

 

När vi är klara med genrepet får barnen gå hem för dagen men på söndagen ser vi gärna att gymnasterna stannar hela uppvisningen. Så på söndagen blir det en längre dag och då kommer även barnen utklädda. Uppvisningen är ca 1,5 timmar lång på söndagen men eftersom vi bara har genrep på lördagen kan vi ej säga någon exakt tid för när vi är klara med genrepet. Vi kommer dessutom samlas lite innan så det är viktigt att äta ordentligt och ta med nått litet på söndag. 

När det gäller kläder är det såklart frivilligt men vill man klä ut sig funkar färgglada kläder jättebra. Tänk också på att håret och kläder ej får vara i vägen för gympa. Smycken och dragkedjor är inte tillåtna på redskapen. Om man ej kan ta ut smycken får man tejpa dom hemma. Sportbehå eller plåster funkar jättebra. 

 

Nära och kära får gärna komma och kolla. Inträda kostar en liten peng. 
Caféet kommer även vara öppet för att köpa fika eller något att äta. Föräldrar får ej vara med på golvet utan det är på läktaren ni får hänga! 

Har man inte anmält sig som funktionär får man gärna göra det. (Det behövs några fler) information om det hittar ni på Mail och under våruppvisning på Pixbo GFs hemsida. 

Inställd träning under påsklovet
2024-03-26 16:38

Hej! 

Terminen flyger förbi och påsken närmar sig! Nästa vecka den 2/4 är det ingen träning då det är lov. Vi vilar och laddar upp inför veckan efter. Vi kör alltså igång igen den 9/4 som vanligt!  

Mvh ledarna i L15-2 

Träning i trupphallen
2024-03-04 10:24

Hejsan! 

Nu på lördag den 9/2 har L15-2 extra träning i Pixbo GFs trupphall. Vi kommer träna med två andra grupper i samma ålder. Träningen är något längre men vi kommer har träning som vanligt tisdagen veckan efter. 

Trupphallen ligger i Mölnlycke på bruksgatan 19 (mitt emot Good factory) Träningen är 15:00-17:00. Vi kommer samlas vid entrén 14:50 och gå gemensamt ner till hallen. Om man vill sitta och sitta och titta på under träningen finns det ett kök med samvaro ytor, samt glasfönster så man kan se in i hallen. 

Vi vill uppmana så många som möjligt att samåka. Det finns en gratis parkering vid massetjärn. Där ifrån är det en liten promenad. Annars finns det också ett P-hus vägg i vägg med hallen! 

Viktigt att barnen äter innan träningen och har med något litet att äta under pausen. Som vanligt ska gymnaster komma i rörliga kläder, uppsatt hår och tejpade eller borttagna smycken. Man får heller inte ha kläder med dragkedjor så se till att det ej finns på byxor eller tröjan. 

Reglerna är ungefär detsamma men hårdare, framförallt när det gäller smycken och dragkedjor! Vatten flaska ska med!! 

Vi kommer skicka ut en kallelse så vi ser hur många som kommer på träningen. Svara så snabbt ni kan! 

Vi ses på lördag! 

Mvh ledarna i L15-2 

 

 

Våruppvisning 2024
2024-02-15 13:04

Hej på er!


Nu närmare sig våruppvisningen och här kommer lite information om upplägget!

 

Våruppvisningen är 20-21 april. På lördagen är det enbart genrep och på söndagen är själva uppvisningen!


Samma tider gäller för båda dagarna, detta för att både vi ledare och gymnasterna vet vad som händer när det väl är uppvisning sen på söndagen!

Temat är musikal i år och vi kommer vara Trolls! 

Utklädnad är såklart frivilligt. Tänk bara på att barnen ska kunna gympa i kläderna! Har man ej koll på vad det är finns det massa små klipp på youtube eller om man vill se filmen på Disney +

 

Uppvisningen är i samma hall som tävlingen var i förra terminen. Mölnlycke idrottshall bakom hulebäcks gymnasiet! Det kommer vara en del trafik under helgen så vi uppmanar till samåkning eller att man tar buss! Annars finns parkering vid massetjärn. 

 

Vi är med i uppvisning 4 som börjar kl 16:00. Föräldrar och nära får ej vara med på golvet eller ”back stage” utan det är på läktarna ni får hänga ;) 

 

Vi samlas 15:30 i B-hallen som ligger till höger när man kommer in i entrén för att värma upp gemensamt med de andra gymnasterna. 

 

Barnen får gärna komma klara och ombytta men behövs de av någon anledning göras på plats går det bra. Viktigt att äta innan så det har energi för dagen, men det kan vara bra att ha med något litet att stoppa i magen till senare. Caféet kommer vara öppet om man vill köpa något. 

Vi kommer genomföra uppvisningen tillsammans med två andra grupper i samma ålder. Vi kommer förmodligen ha någon samträning för att öva igenom upplägget. Om det blir på våran träningstid eller deras vet vi ej men extra träningar kan komma! 

Vi skickar också ut en kallelse så svara så snabbt som möjligt på den så vet vilka som kommer! 

Har ni fler frågor är det bara att höra av sig. Uppgifterna finns på Pixbo GFs hemsida under L15-2! 

Mvh ledarna i L15-2

 

 

Inställd träning under sportlovet
2024-02-08 14:52

Hejsan! 

Vilken superstart vi har haft på terminen. Vi har testat så mycket nytt och gymnasterna lär sig så snabbt! Nästa vecka är det sportlovet och vi tar ett litet lov från gymnastiken också.
v.7 den 13/2 har vi alltså ingen träning. V.8 sätter träningarna igång som vanligt igen så den 20/2 är det träning. 

Det kommer även ett Mail om våruppvisningen väldigt snart med info om tider, tema och upplägg. Vi kommer förmodligen skicka ut en kallelse för att se hur många som kommer så håll utkik! 

Annars önska vi er alla ett trevligt sportlov så ses vi snart igen! 

mvh ledarna i L15-2

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 17/04 11:44 
Pixbo GF - START, 11/04 14:40 
Pixbo GF - START, 21/03 15:54 
Pixbo GF - START, 09/01 08:25 
Pixbo GF - START, 07/11 09:39 
Pixbo GF - START, 27/10 15:19 
 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com