Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T10!
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Tjejer födda 2011
Aktivitet Truppgymnastik
Träningstillfällen HT21/VT22 Terminstart VT22 11/2
Gymnastikhallen i Mölnlycke fabriker söndagar och tisdagar 17.00-18.30
Ledare Sofia Gannholm, Leo Brive, Moa Persson, Annamaj Särnqvist, Marie Hjelm och Therese Hagberg
Kontakt ledare Leogroda@gmail.com    Tele: 072-527 27 15
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com
 
 
Avslutning + lagaktivitet
2022-05-04 19:16

Hej på er!

 

Nu börjar tyvärr terminen lida mot sitt slut, men vi tycker ändå bli skönt med sommarlov.

 

Vi har terminens sista träning tisdagen 10 maj, då vi kommer träna och fika. Vi vet om gluten och mjölk allergi samt vegetarisk kost sedan innan, men finns det något mer än så får ni gärna höra av er till mig, Moa på mail: moap2006@gmail.com eller på sms tel: 0767963834, eller någon av de andra ledarna. 

 

Sedan kommer vi även att ha en lagaktivitet på söndagen den 15 maj, på samma tid som träningen hade varit (17-18:30). Vi kommer samlas vid trupphallen som vanligt för att sedan bege oss till en gräsplats och göra lite aktiviteter. På den söndagen kommer vi även att bjuda på pastasallad, så återigen om det finns allergier eller liknande som vi ej vet om är det bra om ni hör av er till oss. Vi vill även att gymnasterna tar med sig egen dricka samt något att äta ur och något att äta med. 

 

Tack för denna härliga termin!

Glad sommar önskar ledarna i T10

Extra träning 17/4
2022-04-10 20:53

Hej igen!

 

Det har blivit lite ändringar med träningar under påsklovet.

 

T10 har en extra träning söndagen den 17/4 kl 10-11:30. Det är en träning tillsammans med T12 på deras träningstid, T12 är gruppen som T10 ska vara med på våruppvisningen och vi ledare tycker det är en bra idé om gymnasterna har tränat tillsammans innan våruppvisningen.

 

I och med att det är en extra träning är det endast den söndagen träningstider är ändrad. Såklart kommer det finnas tränare från både T10 och T12 på träningen.

 

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Önskar ledarna i T10

Påsklov + våruppvisnings info
2022-04-04 16:21

Hej alla!

 

Nu är det snart dags för påsklov och då blir det lite annourlunda med träningarna, eftersom påsklovet är innan själva påsken så har vi bestämt oss för att ha träning den 10/4, alltså i början av lovet. Men sedan är träningarna resten av lovet inställda, träningarna 12/4 och 17/4 är inställda.

 

Det börjar även närma sig våruppvisningen som vi hoppas alla är taggade på!

Ni har sedan innan fåt en inbjudan men nu behöver vi även att ni svara på kallelsen som kommer skickas ut om våruppvisningen så att vi vet hur många som kommer, det är viktigt att ni svara oavsett om ni kommer eller inte. (Anmäler ni er till våruppvisningen förutser vi att ni också kommer på genrepet på lördagen.)

 

(Såklart är det träning imorgon som vanligt 5/4)

 

Glad påsk önskar ledarna i T10!

Demogymnast på ledarkurs - Pixbo GF
2022-03-09 16:29

Kom och ha kul med oss på lördag - hjälp oss vidareutbilda våra ledare!

 

lördag, 12/3 kl 15:45-17:00 i Trupphallen, ordnar Pixbo GF en kurs eller inspirationsträff för våra ledare med fokus på att bygga bra grunder för våra gymnaster. Vi kommer att bygga stationer, prata om positioner och testa på en hel del. Våra ledare skall också få se hur det ser ut när gymnaster kör på stationerna och få tips om hur man passar på olika övnignar. Då behöver vi hjälp av demogymnaster.

 

Vill du vara med och gympa lite? VI kommer att köra förövningar på tumbling och trampett för att visa hur vi bygger upp för att sedan kunna köra flickis, handvolt och volter. Du behöver alltså inte kunna hela övningarna!

 

Anmälan genom att svara på kallelsen som kommer via mail!

 

Vi ses!
Amanda och Leo

VÅRUPPVISNING 2022
2022-03-02 07:42

VÅRUPPVISNING 24 april!

Plats: Mölnlycke Idrottshall (gamla Wallenstamhallen)

 

Vi välkomnar er äntligen efter lång väntan till årets våruppvisning med temat PIXBOKANALEN!

Vi kommer alltså visa upp vår alldeles egna Pixbotablå. Alla grupper kommer att visa upp vad de lärt sig under det gångna året och ni föräldrar, släktingar och vänner inbjuds att komma och titta på alla föreningens fantastiskt duktiga gymnaster.

 

Nytt för i år: det bjuds på 4 st uppvisningar på söndagen 24/4 där gymnasterna är jämnt fördelade utifrån åldersgrupp, alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

 

· Vår grupp T10 kommer vara med på Uppvisning nr 1som börjar kl 9 Söndag (24/4) och beräknas hålla på ca 1 h.

· Genrepet är lördag 23/4 kl 9

· Samling för vår grupp båda dagarna kl 8:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

· Temat för vår grupp är Cats och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. Kom ihåg det ska gå att gympa i kostymen och håret ska vara uppsatt. Det är bra om alla kommer ombytta då det är väldigt trångt i omklädningsrummen. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och naturligtvis stannar alla hela vår uppvisning.

 

Viktigt!

För att kunna genomföra våruppvisningen MÅSTE vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med ett deltagande barn behövr hjälpas är at att fylla. Från och med 1 april kan ni gå in på Pixbo GF till fliken "våruppvisning 22" och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från MINST en förälder till varje barn som är med på uppvisningen. 

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos Intersport tillgängliga för provning.

 

Vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå! Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid Hemköp men.

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!

 

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 24/04 08:40 
Pixbo GF - START, 21/04 11:05 
Pixbo GF - START, 08/01 16:20 
Pixbo GF - START, 01/01 19:24 
Pixbo GF - START, 22/12 14:25 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com