Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
T8

Välkommen till T8!
OrtMölnlycke
Riktar sig tillKillar och tjejer födda 2009
AktivitetTruppgymnastik, bas
Träningstillfällen HT20/VT21Måndagar 17:30-19:30 i Djupedalsskolan
Söndagar kl 11.00-12.30 i Djupedalsskolan 
LedareMoa K, Emma W, Nora A,  Malin G 
Kontakt ledareMoa Kärrstedt: moa.karrstedt@gmail.com
076-1604154
Emma Wärnsäter: emma.v.warnsater@gmail.com
0702-984830
Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com

T8 tränar på gymnastik på basnivå påväg mot en fortsättning, på trampett tränar vi mycket volter men anpassar nivån individuellt, vi tränar ibland på bord. På tumbling tränar vi mycket på volter, flickisar, rondat och handvolt. Vi försöker varva detta med grundövningar som handstående och hjulning. Vi började nyligen med förövningar till salto.

Vi har alltid roligt på våra träningar!
Avslutning VT21
2021-05-09 17:50

Hej!

 

Nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi har vår sista träning söndagen den 16 maj 11:00-12:30. Vi tänkte göra det till avslutning med lekar och fika där gymnasterna får bestämma vad de vill hitta på. I vanlig ordning får inga föräldrar eller anhöriga befinna sig i byggnaden. Vi sa att man gärna får vara somrigt klädd men ska kunna leka och röra på sig i klädseln, vanliga träningskläder fungerar susen. Eftersom vi bjuder på fika MÅSTE ni föräldrar höra av er till oss angående allergier, även om ni gjort det tidigare måste ni meddela oss igen. Alternativt att de gymnaster med allergi tar med eget fika, meddela oss isåfall annars löser vi ledare.

 

Vi vill passa på att tacka för en annorlunda men otroligt rolig termin, vi tycker det är så kul att träna alla underbara tjejer och de har utvecklats massor! 

 

PS. Glöm inte att hålla utkik på Pixbos instagram efter vår uppvisningsfilm! @pixbogf

 

Med vänliga hälsningar

Emma, Moa & Nora

Våruppvisning info (tema)
2021-04-12 20:22

Hej, 

 

Som vi tidigare skickat ut info om kommer våruppvisningen ske lite annorlunda mot var den brukar. Vi kommer istället att skicka in vårt bidrag till pixbo som sedan publiceras i sommarlovskalendern. På dagens träning kom gymnasterna fram till ett tema för laget. 

 

Vårt tema är flamingos! 

Med detta tänker vi lite fritt, det snackades mestadels om de traditionella rosa flamingos men även gråa. Det är fritt att välja bara man håller sig inom temat. Något annat som togs upp var även fjädrar, tanken var att dessa skulle sättas i håret på ett smidigt och lätt sätt. Frisyrer blev inte helt bestämt men två tofsat var ett populärt förslag, så tag med extra toffsar. TÄNK PÅ ATT GYMNASTERNA SKALL KUNNA TRÄNA I KLÄDSELN. 

 

Vårt bidrag skall vara helt färdigt den 25 april, därmed kommer vi redan på söndag sätta igång att filma för att få ihop ett bra klipp. Därför vill vi ledare att alla skall komma med sin utklädnad varje träning från och med söndag den 18/4 samt 19/4 & 25/4.  

 

Frågor eller funderingar, hör av er till oss tränare :) 

 

Mvh Moa, Emma & Nora 

Ändrade planer för våruppvisningen 2021
2021-03-29 15:38

Hej på er!

Vi har fått många frågor angående årets uppvisning och varken föreningen eller vi ledare har haft något svar. Nu har föreningen gått ut med att uppvisningen tyvärr blir inställd, istället ska vi ha en sommarlovskalender! Grupperna får filma  och skicka in sina egna uppvisningar och föreningen kommer visa upp några grupper varje dag i början av sommaren. Temat är Pixbo GF Zoo! Läs mer om upplägget här.

 

VIKTIGT! Ni MÅSTE meddela oss omgående om gymnasterna ej vill/får vara med på film. Filmerna kommer läggas upp på Pixbo GFs instagramkonto. Hör man inte av sig utgår vi ifrån att man vill delta i filmen.

 

Hoppas alla är taggade på en annorlunda uppvisning, det är vi ledare!

 

Hälsningar

Emma, Moa & Nora

Uppehåll under påsklovet
2021-03-28 20:22

Hej!

Snart närmar sig påsklov och då har gymnastiken uppehåll. Vi har ingen träning söndagen 4 april och måndagen 5 april. Vi är igång igen söndagen den 11 april.

Ha det gott!

 

Emma, Moa & Nora

Helgrupp fr.o.m. 8 mars + VIKTIG INFO
2021-03-07 11:31

Hej!

Vi ledare har gjort bedömningen att dra igång träningen med hela gruppen igen. Vi är medvetna om att smittspridningen inte har minskat i Härryda men de senaste gångerna har vi varit i genomsnitt 5 gymnaster. Det blir svårt att genomföra en bra träning och troligtvis överstiger vi inte rekommendationerna trots att vi är helgrupp. Om vi märker att det inte fungerar kommer vi med andra lösningar. Det är alltså viktigt att ni kollar mailen/hemsidan där vi uppdaterar om läget. Från och med imorgon måndagen den 8 mars träffas vi med hela gruppen.

 

Vi har även märkt av att det är flera gymnaster som knappt har dykt upp alls under terminen. Om man har slutat eller tagit en paus MÅSTE man meddela oss tränare. Det är en lång kö till Pixbo och genom att inte komma håller man platser upptagna. 

Från och med nu MÅSTE man meddela oss tränare om man inte kommer inför VARJE träning. Våra kontaktuppgifter finns på hemsidan under "kontakt".

 

Med vänliga hälsningar 

Emma, Moa och Nora

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com