Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
T1

Välkommen till T1!
Ort Mölnlycke 
Riktar sig till Tjejer födda 2009
Aktivitet Truppgymnastik
Träningstillfällen HT20/VT21

Mån 16.00-17:30 Djupedal 

Ons 16:00-18:00 Djupedal

 

 

Ledare Amanda Agardh, Alice Kuhlman, Vilma Connant 
Kontakt ledare amandaagardh@hotmail.com
alice.kuhlman03@gmail.com
vilma.connant@gmail.com
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com

 

 
Trollhättan 10 april kl 10-13!!!!
2021-03-29 10:11

Hej på er!

 

T1 kommer att åka till Trollhättan den 10 april kl 10-13. Vi kommer åka tillsammans med Tp1, det är även dom vi tränar tillsammans med på onsdagar. 

 

Vi tar oss upp med bil så möts vi vid toaletterna 09:50. 

 

Tänk på att äta en ordentlig frukost innan ni åker, vi kommer ha en liten paus i mitten på passer där ni har möjlighet att äta något litet för att fylla på med energi. 

Lämna smycken hemma och undvik att ta på er kläder med dragkedja. 

 

Det kommer skickas ut en kallelse i veckan som vi gärna vill att ni svarar på så fort som möjligt. Vi kommer även prata om det och påminna tjejerna idag på träningen. 

 

Med vänliga hälsningar 

Amanda, Alice, Vilma och Jessica!

Sommarläger 4 2021 i Trollhättan!
2021-03-05 09:32

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 4 2021 I TROLLHÄTTAN 

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 4 för T1, T6, T8 och TP1 i Borggårdshallen (Arena Älvhögsborg) i Trollhättan den 17 och 18 juni (torsdag och fredag). 

Dock tar videt säkrare alternativet utifrån Coronaläget (oklart om övernattningsmöjligheter finns kvar i sommar) och satsar på dagläger! 

Vi planerar att ta tåget till Trollhättan både på torsdag och fredag morgon, träna i den underbara grophallen hela dagarna och sedan åka hem på eftermiddagarna. 

Kostnad: 700-900 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning). Observera att resa tur och retur tillkommer. 

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 4, Trollhättan. Skriv gymnastens namn och grupp och skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast fredagen den 19/3. Betalning och anmälan om allergier mm kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: 

Lena@brive.se   

  

VÄLKOMNA 

Trollhättan Lördag 6 mars 10-13
2021-03-01 09:15

Hej tjejer!

 

Det är äntligen dax för Trollhättan igen! Nu på lördag den 6 mars kl 10:00 - 13:00 

Vi samlas uppe vid toaletterna 09:50 och går ner tillsammans till hallen.

 

Covid-19

Eftersom corona ser ut som det gör just nu så har vi bestämt att vi åker bil upp för att minska smittorisken, väl på plats så kommer det bara att vara T1 i hallen som kommer träna denna tid. Så vi kommer inte att blanda massor av gymnaster, också för att hålla en så låg smittorisk som möjligt 

 

Tänk på att äta en ordentlig frukost innan ni åker, vi kommer ha en liten paus i mitten på passer där ni har möjlighet att äta något litet för att fylla på med energi. 

Lämna smycken hemma och undvik att ta på er kläder med dragkedja. 

 

Det kommer skickas ut en kallelse idag som vi gärna vill att ni svarar på så fort som möjligt. Vi kommer även prata om det och påminna tjejerna idag på träningen. 

 

Med vänliga hälsningar 

Amanda, Alice, Vilma och Jessica!

Träning imorgon 16:00
2021-01-24 14:23

Hej tjejer!


Imorgon får vi ÄNTLIGEN starta igång höstterminen 2021. Vi kommer att ha vår första träning imorgon klockan 16:00. Vi tränare ser så mycket fram emot att få träffa tjejerna igen och gå tillbaka till att träna 2 gånger i veckan. 


Måndag 16:00 - 17:30 

onsdag 16:00 - 18:00 


I hallen jobbar vi med att hålla avstånd, tvätta händer och torka av redskap. Vi ledare kommer fortsatt inte att passa gymnasterna men vi har inte längre några redskapsrestriktioner. Full fart på tumbling och trampett med säkrade landningar.

Det gäller även att man är noga med att man stannar hemma om man har minsta lilla symptom och om någon i sin närhet är sjuk. 


Vi hoppas även på att vi får genomföra någon form av våruppvisning. Så boka 24-25 april för två av årets roligaste dagar! 


Vi syns imorgon!


Information om vårterminen 2021
2020-12-16 11:03

Hej Tjejer!


Vi ledare vill börja med att tacka för denna fantastiska termin och önska er en god jul!


Med det är inte långt kvar tills vi börjar träna igen som tur är. Vi startar måndag den 11 januari. Vi kommer börja träna två gånger i veckan igen och nu får vi lov att börja använda tumbling och trampet igen!! Med vi lovar er att vi inte glömmer bort friståendet för det. 


Träningstider 

Måndag kl 16:00 - 17:30

Onsdag kl 16:00 - 18:00


Covid-19 

Vi kommer fortsätta vara noga med att vi tvättar händerna innan och efter träningen, torka av våra redskap och försöka hålla avstånd till varandra för att hålla en sån låg smittorisk som möjligt. Känner man sig minsta lilla sjuk stannar man hemma. Detta hjälps vi åt att påminna varandra om, så hoppas vi på att få träna som vanligt så snabbt som möjligt. 


Vi ledare ser fram emot att få träna er till våren igen!

Med vänliga hälsningar 

Ledarna i T1 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com