Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
M14-1

Sista träningen
2022-05-02 14:10

Hej!

Nu på torsdag är det sista träningen för terminen. Ni föräldrar är inbjudna för en liten uppvisning. Träningen börjar samma tid som vanligt och uppvisningen börjar efter en halvtimme  (17:00)

 

Ses då! 
mvh ledarteamet

Info våruppvisning söndag
2022-04-21 21:16

Hej alla!

 

På söndag är det äntligen dags för våruppvisning! Här kommer info om både söndag och lördag. 

 

På lördag är det genrep. Då samlas vi 14:40 vid ingången i wallenstam idrottshall. (vid hulebäcksgymnasiet) Man ska inte vara utklädd, utan ha vanliga träningskläder. Genrepet pågår ungefär till kl. 16. 

 

På söndag samlas vi 14:30 på samma plats. Man ska vara utklädd och ha uppsatt hår som inte kan hamna i vägen. (viktigt!) Uppvisningen startar 15:00 och pågår ca en timme precis som genrepet. Vi kommer att ha uppvisningen tillsammans med M14-4.

 

KLÄDSEL:

Klädseln ska likna en pingvin. Vi föreslår Svarta långa byxor och en svart långärmad tröja. Över tröjan ska man ha en vit t-shirt eller ett vitt linne. Har man inte exakt allt det gör det ingenting. Man ska inte heller behöva köpa något. Det mesta svarta och vita funkar. Det viktigaste är att man kan dansa och gympa i det såklart! 

 

Se till att äta riktig mat innan och om det behövs kan man ha med en macka eller liknande. 

 

Vi har skickat ut en kallelse på sportadmin. Se till att svara på den, så att vi kan ha koll på vilka som ska vara med. 

 

Ses då! 

mvh Ledarteamet i M14-1

Pyjamasparty!
2022-03-10 07:38

Hej på er! 
Idag kör vi en specialträning med temat PYJAMASPARTY! 

Tiden och plats i samma- men ha pyjamas på dig. (som man kan gympa lite i)

 

Vi kommer också ha lite snacks, så maila så fort så möjligt om ditt barn är allergisk eller om du vill fråga något.

 

mvh ledarteamet

Våruppvisning 2022
2022-03-01 13:56

VÅRUPPVISNING 24 april

Mölnlycke Idrottshall (gamla Wallenstamhallen)

 

Vi välkomnar er äntligen efter lång väntan till årets våruppvisning med temat PIXBOKANALEN! Vi kommer alltså visa upp vår alldeles egna Pixbotablå.

 

  • Alla grupper kommer att visa upp vad de lärt sig under det gångna året och ni föräldrar, släktingar och vänner inbjuds att komma och titta på alla föreningens fantastiskt duktiga gymnaster
  • Nytt för i år: det bjuds på 4 st uppvisningar på söndagen 24/4 där gymnasterna är jämnt fördelade utifrån åldersgrupp, alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.
  • Vår grupp M14-1 kommer vara med på Uppvisning nr 4 som börjar kl 15:00 Söndag (24/4) och beräknas hålla på ca 1 h.
  • Genrepet är lördag 23/4 kl 15:00
  • Samling för vår grupp båda dagarna kl 14:30 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.

För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med ett deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april ka ni gå in på vår hemsida till fliken “Våruppvisning 22” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från MINST en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.

Temat för vår grupp är "Pingvinerna från Madagaskar" och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. (Det kommer komma mer info om vilka kläder man ska ha på sig.) Det är bra om alla kommer ombytta då det är väldigt trångt i omklädningsrummen. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart.

 

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos Intersport tillgängliga för provning.

 

Vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå! Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid Hemköp men.

 

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans! Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från Pixbo Gymnastikförening!

Träning framskjuten
2022-01-11 20:37

Hej igen!

Pga sjukdom måste vi tyvärr skjuta fram träningen tills nästa vecka, 20/1. 

Ses då! :)

Mvh ledarteamet

Vårtermin 2022
2022-01-09 21:19

Hej! Hoppas ni har haft en bra jul och nyår!


Snart drar vårterminen för M14-1 igång och här kommer lite info:

 

Precis som förut är träningarna på torsdagar, 16:30-17:30. Första träningen är nu på torsdag den 13/1. 

De tidigare tränarna känner ni sedan innan, men det är nya huvudledare för gruppen, Elin och Lorin. Vi ser jättemycket fram emot att lära känna alla gymnaster. Om ni har några frågor är det bara att komma till oss eller maila.

 

Som vanligt ska man lämna smycken hemma och komma till träningen med uppsatt hår. Ta även med vattenflaska. Om man är sjuk eller har symptom ska man såklart stanna hemma.

 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Ses snart! :)

Mvh ledarteamet

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 16/06 10:18 
Pixbo GF - START, 24/04 08:40 
Pixbo GF - START, 21/04 11:05 
Pixbo GF - START, 08/01 16:20 
Pixbo GF - START, 01/01 19:24 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com