Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
MP11/12

Välkommen till TP2!
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Killar födda 2011
Aktivitet Gymnastik

Träningstillfällen HT21/VT22

Sön 15:00 - 16:30 i Trupphallen 

Tis17.30-19.00 i Trupphallen 

Ledare Anna C, Linda, Anna S, Louise, Mårten, Kasper och Axel.
Kontakt ledare  
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com

 

TP2 är en grupp för killar. Vi tränar för att bli starkare, smidigare och lära oss mer gymnastik. Förhoppningsvis kommer alla lära sig nya roliga övningar/trick men framförallt ska vi ha roligt. Här på hemsidan lägger vi ut aktuell information om gruppen. 
 
Klädsel: Barfota med smidiga träningskläder (träningsshorts och t-shirt). Har man långt hår, lång lugg så är en toffs rekommenderad.
 
Ta med vattenflaska.
 
Hör gärna av er till oss ledare om ni har frågor.
 
VÅRUPPVISNING 24 april
2022-03-01 21:17

Mölnlycke Idrottshall (gamla Wallenstamhallen)

 

Vi välkomnar er äntligen efter lång väntan till årets våruppvisning med temat PIXBOKANALEN! Vi kommer alltså visa upp vår alldeles egna Pixbotablå.
Alla grupper kommer att visa upp vad de lärt sig under det gångna året och ni föräldrar, släktingar och vänner inbjuds att komma och titta på alla föreningens fantastiskt duktiga gymnaster

Nytt för i år: det bjuds på 4 st uppvisningar på söndagen 24/4 där gymnasterna är jämnt fördelade utifrån åldersgrupp, alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.

  • Vår grupp TP2 kommer vara med på Uppvisning nr 4 som börjar kl 15.00 Söndag (24/4) och beräknas hålla på ca 1 h.
  • Genrepet är lördag 23/4 kl 15.00.
  • Samling för vår grupp båda dagarna kl 14.40 i Mölnlycke idrottshall B, till höger när man kommer innanför entrén.
  •  

För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar. Det kommer finnas ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med ett deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 april ka ni gå in på vår hemsida till fliken “Våruppvisning 22” och följa anvisningarna för anmälan. Vi räknar med att få hjälp från MINST en förälder till varje barn som är med på uppvisningen. 

 

 
  • Temat för vår grupp är Encanto och för att göra uppvisningen mer levande får gymnasterna gärna klä ut sig enligt temat. Kom ihåg det ska gå att gympa i kostymen och håret ska vara uppsatt. Det är bra om alla kommer ombytta då det är väldigt trångt i omklädningsrummen. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda och ni kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart. På söndagen ser vi gärna att man är ombytt och naturligtvis stannar alla hela vår uppvisning.

Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida att kika på under dagen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer ha kläder ur vår kollektion hos Intersport tillgängliga för provning

Vi rekommenderar så många som möjligt att cykla/gå! Parkering hänvisas till evenemangsparkeringen vid Massetjärn samt parkeringshuset vid Hemköp.

Vi ser fram emot en spännande och rolig uppvisningshelg tillsammans!
Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från

Pixbo Gymnastikförening!

Sommarläger 2022
2022-02-04 13:04

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 1 2022 i Trupphallen  

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 1 för T10, T11, T12 och TP2 i Trupphallen (Bruksgatan 19) i Mölnlycke den 12 och 13 juni (söndag och måndag). 

Vi kör i form av dagläger:

Söndag 12/6 kl. 10-16 lunch och mellanmål ingår

Måndag 13/6 kl 10-13 mellanmål ingår

  

Kostnad: ca. 500 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning).

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 1, Trupphallen. Skriv gymnastens namn och grupp och ev special kost, skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast 13 mars, Betalning och slutlig anmälan kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. 
Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: Pixbogf@hotmail.com

 

VÄLKOMNA

Terminsstart vt22
2022-01-03 10:01

Hej

 

Hoppas alla haft ett härligt jul och nyår. Tisdag 11 januari drar vi igång igen och hoppas ni är laddade! Samma träningstider och ledare som förra terminen.

 

Glöm inte att ha med vattenflaska, uppsatt hår och att ha kläder utan dragkedjor eller kardborreband samt att inte ha smycken/klockor. Tejpa över örhängen och dragkedjor går bra.

 

Gällande covid 19 så hjälps vi åt att göra det bästa av situationen och följer de restriktioner som är för tillfället.

 

Det är svårt att planera träningarna nu med covid då det ibland dyker upp 17 gymnaster och någon gång endast 4. Ladda ner sportadmins medlemsapp och förhandsrapportera där om ni tänkt vara med eller ej. När det ändrar sig. Ändra i appen. Funkar det slipper vi hålla på med massa mejl. Tack för att ni hjälper oss med detta så vi kan skapa så bra och roliga träningar som möjligt.

 

Preliminärboka för uppvisning 23-24 april.

 

Välkomna till en superkul termin!

Ledarteamet

Anna Mårten Anna Louise Linda Axel och Kasper

 

Sommarläger 3 2021 i Trollhättan!
2021-03-05 09:29

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 3 2021 I TROLLHÄTTAN 

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 3 för T4, T7, T9 och TP2 i Djupedalshallen och i Borggårdshallen (Arena Älvhögsborg) i Trollhättan den 15 och 16 juni (tisdag och onsdag). 

Första dagen kör vi träning tillsammans i Djupedalshallen och på onsdagen planerar att ta tåget till Trollhättan, träna i den underbara grophallen hela dagen och sedan åka hem på eftermiddagen. 

Kostnad: 500-700 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning). Observera att resa tur och retur tillkommer. 

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 3, Trollhättan. Skriv gymnastens namn och grupp och skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast fredagen den 19/3. Betalning och anmälan om allergier mm kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: 

Lena@brive.se   

  

VÄLKOMNA 

Vårstart
2021-01-11 11:08

Hej och god fortsättning!


Hoppas alla har haft en bra jul och nyår!!

Vi är jätte taggade att dra igång en ny termin men med rådande restriktioner måste vi avvakta lite. Som det ser ut nu så sätter vi igång Måndagen den 25/1.


Vi rivstartar med ett extra träningstillfälle i Borås på lördagen den 30/1, tiden är antagligen 16-19. Det kommer ut en anmälningslänk men den skickar vi ut när det närmar sig.


Så länge tänk på att hålla igång och röra på er! Missa inte heller rörelseträning. Vi behöver smidighet i axlar och ben. Passa också på att hålla igång med styrka. Utmana familjen på att stå på händer mot vägg. Vem kan stå längst. Titta på Filmen på vårt instagramkonto där Linda och Walter tränar tillsammans. Jättekul för hela familjen.


Ta hand om er så hoppas vi på att snart kunna dra igång och träna igen.


Hälsning

Ledarna Tp2

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 16/06 10:18 
Pixbo GF - START, 24/04 08:40 
Pixbo GF - START, 21/04 11:05 
Pixbo GF - START, 08/01 16:20 
Pixbo GF - START, 01/01 19:24 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com