Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till M12-5

OrtMölnlycke
Riktar sig tillKillar och tjejer födda 2012
AktivitetBarngymnastik, bas
Tid och plats HT-20Söndagar kl 14:00-15:30 i Furuhällskolan
LedareEmma W, Emma E, Anders L, Emma L, Emma N, Pernilla
Kontakt ledareEmma Wärnsäter:
emma.v.warnsater@gmail.com
0702-984830
Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com

Läs allmän information om våra barngymnastikgrupper här


Vi vill att barnen ska ha så kul som möjligt och samtidigt lära sig gymnastik.

Se till att ha uppsatt hår och rörliga kläder så blir det både roligare och lättare! Vattenflaska brukar också vara bra.


Vi ledare ser helst att alla föräldrar och syskon stannar i omklädningsrummet, ni får gärna vara med inne i hallen om ni föräldrar är aktiva i träningen eller om ni har en överenskommelse med någon av ledarna. (Detta gäller inte nu  då vi har speciella regler under den rådande pandemin. Inga föräldrar får vara med i hallen och helst inte i omklädningsrummet heller.)


Har ni frågor så hör gärna av er så svarar vi så fort som möjligt!

Sommarlov!
2021-05-17 13:23

Tack för en fantastisk termin!

 

Igår hade vi vår sista träning och det blev lite lek, fika och diplomutdelning! Vi ledare tycker det har varit så roligt att få träna med er en gång i veckan. Till hösten kommer gymnasterna börja i en T-grupp som ni kanske redan vet, mer info om träning till hösten kommer från föreningen.

 

Hoppas vi ses till hösten och att ni fortsätter träna gymnastik! :)

 

Glad sommar önskar

Ledarna i M12-5

Sista träningen 16/5
2021-05-09 09:50

Hej!

 
Nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi har vår sista träning nästa söndag (16/5). Vi kommer inte ha någon uppvisning då föräldrar inte får följa med in till gympan, utan vi har en avslutning endast med gymnasterna. 
 
Men om ni vill se vad gymnasterna har lärt sig under terminen kan ni  gå in på PixboGFs instagram eller facebook och kolla på M12-5s video som kom ut härom dagen!
 
Meddela om ni har några allergier
 
Soliga hälsningar från Ledarteamet
Våruppvisning 2021
2021-04-11 16:07

Hej på er!

Terminen börjar dra ihop sig och vid den här tiden brukar vi öva inför den stora våruppvisningen. I år ser det lite annorlunda ut och vi kommer istället ha en digital sommarlovskalender som ni kan läsa mer om här. Alla grupper kommer filma sin egen uppvisning och i maj/juni kommer Pixbo lägga ut några grupper varje dag så alla kan ta del av all härlig gympa. Filmerna kommer läggas upp på

Pixbo GFs instagramkonto (möjligtvis även Facebook) och årets tema är Pixbo Zoo!

 

Vår grupp M12-5 har bestämt att vi ska vara kaniner! Så nästa vecka söndagen 18 april tänkte vi filma vår egen uppvisning, därför vore det kul om gymnasterna klädde ut sig till kaniner eller liknande för att skapa mer känsla. 

 

VIKTIGT! Eftersom detta kommer läggas upp på nätet MÅSTE ni föräldrar meddela oss om ert barn inte vill/får vara med på film. Hör man inte av sig utgår vi från att man vill vara med. 

 

Hoppas ni är taggade på en annorlunda uppvisning, det är vi ledare!

 

Vänliga hälsningar

Ledarna i M12-5

Påsklov!
2021-03-25 16:45

Hej!

 

Snart är det påsklov och vi har som vanligt ingen träning på söndagen innan lov, alltså träningen 4 april är inställd. Träningen börjar igen veckan efter, den 11 april. Och nu på söndag (28 mars) har vi träning som vanligt.

 

Ses på söndag!

 

Trevlig påsk önskar

Ledarna

Sportlov VT21
2021-02-08 22:25
Hej!
Nu närmar sig sportlovet och vi har som vanligt ingen träning söndagen innan lov alltså nu på söndag. Vi har tyvärr ingen träning vecka 7 heller då golvet i Furuhäll ska målas om.
Ingen träning 14 februari och 21 februari. Vi börjar den 28 februari igen, ha det så bra tills dess och gör gärna lite gympa hemma!

Mvh
Ledarna i M12-5
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com