Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Truppgymnastik - T5
OrtMölnlycke
Riktar sig tillBarn födda 2008
AktivitetTruppgymnastik, forts
Tid och plats VT21

Söndag  9-11 Djupedal

Torsdag 18-20 FuruhällLedareEmma Lindsten, Sofie Bohlinder, Emma Wärnsäter, Matilda Österberg & Elsa Sprengel
Kontakt ledare

Emma: 0734-14 26 79, emma.lindsten@gmail.com

Sofie: 0735-56 86 82

Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com

Terminsstart v 2, dvs den 14 januari 18-20 i Furuhäll. 


Vi tränar på grunder och förövningar upp till de färdiga övningarna i truppgymnastiken såsom volter och skruvar,  flickflack, handvolt, överslag och salto. Vi tränar också in fristående. 

Vi planerar för att fortsätta tävla med truppen. 

Föräldrar kommer behöva bistå med att t.ex bygga redskapsstationer, tumblinggolv och att köra till tävlingar och extraträningar på annan ort. 


I truppgymnastik ingår tre huvudmoment; tumbling, trampett och fristående. Våra gymnaster har ju redan börjat träna på dessa och kommer nu att fortsätta vidare mot mer avancerade övningar. Träningarna hålls i Djupedalshallen där Pixbo GF har sina mest avancerade redskap, bl a tumblinggolv och landningsbäddar, mjukmattor mm. 

Avslutning 23 maj kl 13
2021-05-02 14:33

Hej alla glada gymnaster och föräldrar!

 

Nu börjar terminen nå sitt slut. Vi kommer köra fram till avslutningen som vi ska ha den 23 maj. Detta sista tillfälle kör vi ingen gympa utan vi ses lite senare för grillning och lekar. Vi planerar att ses kl 13 vid Finnsjön med samling vid utegymmet. Alla tar med korv eller annat att grilla samt dricka. Vi ledare kommer ta med ketchup och senap samt fika. Vi tänker att vi ses ca 2 timmar. 

Missa inte våruppvisningen som sker digitalt detta år. Varje dag visas minst en grupps film och ni får hålla utkik på Pixbogf:s insta/Facebook när vår grupps film visas. Börja följa dem redan nu så ni inte missar! Då är det bara att njuta och ge likes :-) Vi har filmat vid två tillfällen så de flesta är med. Vi har ju fått anpassa övningarna sista året för att vi inte får passa gymnasterna. Men trots detta har de utvecklats massor! De är för grymma era tjejer! 

Glada vårhälsningar,

Ledarna 

Sommarläger 1 2021 i Trollhättan!
2021-03-05 09:17

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 1 2021 I TROLLHÄTTAN 

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 1 för T2, T3 och T5 i Borggårdshallen (Arena Älvhögsborg) i Trollhättan den 13 och 14 juni (söndag och måndag). 

Dock tar videt säkrare alternativet utifrån Coronaläget (oklart om övernattningsmöjligheter finns kvar i sommar) och satsar på dagläger! 

Vi planerar att ta tåget till Trollhättan både på söndag och måndag morgon, träna i den underbara grophallen hela dagarna och sedan åka hem på eftermiddagarna. 

Kostnad: 700-900 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning). Observera att resa tur och retur tillkommer. 

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 1, Trollhättan. Skriv gymnastens namn och grupp och skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast fredagen den 19/3. Betalning och anmälan om allergier mm kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: 

Lena@brive.se   

  

VÄLKOMNA 

Start med anpassning
2021-01-25 13:09
Välkomna nu på torsdag för uppstart av gymnastiken!

Vi får nu börja men vi ledare får i nuläget inte passa på gymnasterna varför vi kommer kunna köra uppbyggt men i övrigt övningar de klarar själva. Vi kommer varva så vi alltid är tre ledare men inte fler. Gymnasterna ska heller inte bli stående i kö och behöver fortsätta hålla avstånd. Vi kommer prata om detta på torsdag men fint om ni föräldrar också kan prata om det hemma. De behöver komma ombytta så kör vi uppvärmning utomhus och därefter går vi in. De behöver tvätta el sprita händerna före och efter gympan. Föräldrar får inte komma med och heller inte hjälpa till tyvärr. Fint om ni kan prata med barnen om ansvaret de själva behöver ta. 

En rolig nyhet är att vi planerar för någon form av våruppvisning den 24-25 april. Vi håller tummarna för att den går att genomföra. 

Väl mött på torsdag önskar ledarna
Ändrad start - terminsplanering VT21
2021-01-10 18:42
Hej alla gymnaster och föräldrar!

Ni har säkert sett information från föreningen att vi inte kan börja gymnastiken förrän v.4. Således blir starten torsdag den 28 jan i Furuhäll 18-20 för att därefter löpa på såsom tidigare med torsdagar i Furuhäll 18-20 och söndagar i Djupedal 9-11. Gymnasterna behöver komma ombytta för uppvärmning/löpning utomhus och därefter gympa inne. Dessutom ha med egen vattenflaska. 

Vi kommer ha uppehåll för sportlov den 14 och 18 feb och vanlig träning 21/2. Uppehåll också för påsklov 4 och 8 april. Vi kör som vanligt på skärtorsdagen och sista söndagen på lovet, den 11 april. 

Träning i Trollhättan är planerat till lördag 6/2 kl.10-13 och lördag den 6/3 kl.16-19. Kommer som vanligt behövas körning dit vilket vi återkommer om.

Avslutning den 27 maj. 

Detta gäller om vi inte får nya direktiv. Vi hoppas och håller tummarna att vi kan köra igång. 

Varma hälsningar ledarna 

God Jul och Gott Nytt År!
2020-12-15 12:18
Vi ledare önskar alla gymnaster och föräldrar en riktigt god jul och ett gott nytt år efter detta speciella år. Hoppas alla kan få en riktigt skön ledighet. 

Gymnasterna har kämpat på och utvecklats trots begränsningarna. Ett ljus i mörkret är att vi närmar oss färdigställandet av vår egen hall som ska vara klar till höstterminen 2021. 

Vi kör igång torsdagen den 14 januari 18-20 vår vanliga tid i Furuhäll. Fortsätter också söndagar i Djupedal 9-11. Fortsätt gärna kom ombytta för uppvärmning ute när så går. 

På sportlovet är träningen inställd 14 och 18 februari liksom på påsklovet 4 och 8 april. I dagsläget lite oklart med skärtorsdagen.  

Ha det gott så ses vi i januari. 
Varma hälsningar ledarna 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com