Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
T7

Välkommen till T7!
Ort Mölnlycke 
Riktar sig till Flickor födda 2010
Aktivitet Truppgymnastik, Bas
Träningstillfällen VT21 Vårterminsstart 26/1
Tisdag kl 16.30-18.00 i Djupedalskolan
Söndag kl 12.30-14.00 i Djupedalsskolan
Ledare Emma, Lisa, Gisela och Karin
Kontakt ledare Emma och Lisa 
Se kontaktinfo under fliken KONTAKT
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com

 

 
 
Sista träningen!
2021-05-08 14:07

Hej alla gymnaster och föräldrar!

Nu börjar terminen lida mot sitt slut! Vi har vår sista träning Tisdag 25/5 16:30-18:00 i djupedal, vilket blir avslutningen! Vi kommer ha lite fika på den träningen så om gymnasten har några allergier får ni meddela oss.

P.S Glöm inte att hålla utkik på @pixbogf på Instagram för vilken dag som helst kommer T7s video ut och då får ni gärna gilla och kommentera den.

 

Soliga hälsningar från Ledarteamet 

Våruppvisningsfilm
2021-04-17 14:44

Hej!

Som ni alla nog förstår så blir det ingen vanlig Våruppvisning i år men detta har pixbo löst på ett innovativt och roligt sätt! Vi ska ha en sommarlovskalender med filmer från alla lagen! Alla lagen i föreningen kommer få skicka in en film på sina gymnaster där de visar upp vad de lärt sig under terminen. Dessa kommer sedan att läggas ut av pixbo på deras Instagram och Facebook.
Filmen kommer även vara med temat Pixbo Zoo och varje lag väljer att tolka det på sitt egna sätt.

 

Gymnasterna fick rösta om vilket djur de ville vara i veckan och det djuret som vann var pandor. Så på söndag den 18 April (imorgon) ska de vara utklädda. Tänk på att gymnasterna ska kunna göra en dans i sin utklädnad och sen kan man ta av eventuella accessoarer när vi tränar. Förslag på enkla utklädnadader är att klä sig i svart och vitt och och kanske måla sig ansiktet eller ta ett par djuröron, pandasvans eller en kudde under tröjan. Ni ska inte behöva köpa massor med nytt om ni inte vill det utan ta det ni har hemma och var kreativa! 

Gymnasterna ska även vara klädda i svart och vitt på tisdag (20 april) men då behöver de inte ha några extra accessoarer!

 

Har ni några frågor eller ifall ni inte vill att era barn ska vara med i filmen så kan ni skicka ett Sms till någon av oss ledare! Vår information finns under fliken kontakt här på hemsidan.

Borås 17/4
2021-04-10 13:45

Tack för en rolig dag tillsammans i solen!

 

Vi har fått en ny tid att träna i Borås! Lördagen den 17:e april kl 16-19 ska vi träna i Sjuhäradshallen. Ta er dit på eget sätt, vi samlas utanför hallen i Borås vid kl. 15.50/15.55.

 

Ha på er träningskläder utan dragkedjor och lämna alla smycken hemma. Ta med vattenflaska och frukt/mellanmål.

 

Om ni inte har någon skjuts hör av er till oss senast onsdag 14 april så löser vi det.

 

Svara kallelsen i separat mail om ni kommer eller inte.

 

Ses på söndag!

Häldningar

Ledarna

 

Påsklov!
2021-03-25 16:51

Hej allihopa!

 

Snart är det dags för påsklov och träningarna söndagen 4/4 och tisdagen 6/4 är inställda. Men eftersom lagaktiviteten förra lovet blev så lyckad tänkte vi ha en sådan även detta lov.

 

torsdagen 8/4 kl 12.30 ses vi vid djupedalsparkeringsplats. Vi kommer vara utomhus och hitta på olika roliga lekar och aktiviteter så ha på er kläder efter väder. Vi avslutar dagen kl 14.00 vid djupedals parkeringsplats.

 

Svara på kallelsen om ni kan komma eller inte.

 

Trevlig påsk önskar

Ledarna

Instagram
2021-03-08 21:08

Hejsan allihopa!

Nu har vi skapat ett instagramkonto @pixbogf_t7. Kontot är privat och det är vi ledare som godkänner vilka som får följa det. Om det är så att ni har ett konto som inte är erat namn eller vi inte kan se vem det är som äger kontot så får ni gärna skicka ett sms eller mail till Lisa eller Emma, så godkänner vi er.

 

Lisa: 0768104203 & holmgren0209@gmail.com

Emma: 0723695340 &  emma.m.ek@hotmail.com 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com