Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Hej och välkomna!
2021-03-09 13:43

Hej på er gymnaster och föräldrar i M15-4 och välkommen till Pixbo GF! Vi ser så mycket emot att starta upp denna gruppen med er.

 

Vi kommer att befinna oss på Högadalskolan, tisdagar kl. 17.15-18.00 med start v.11 (16 mars). Observera också att det inte är träning på påsklovet v 14! Ledarna för gruppen är Jouline Broby, Ella Granvall och Veronica Gunterberg.

 

I och med omständigheterna har vi i Pixbo en del restriktioner som behöver följas för att verksamheten ska kunna hålla igång och vi hoppas att ni har förståelse för detta. Följande gäller:

- Kom inte till träningen om du själv eller någon i din närhet är sjuka/visar symptom.

- Tyvärr är inga föräldrar välkomna in i hallen utan gymnasterna kommer att tas emot i dörren av ledarna. Krisar det sig, går det att göra vissa undantag i och med att detta är en ny miljö för barnen, men utgångspunkten är inga föräldrar. 

- Kom ombytt och klara ett par minuter innan så att vi undviker trängsel i omklädningsrummen. 

- Tvätta händerna innan ni ni går in i hallen. 

 

Sedan gäller även:

- sätt upp ditt långa hår

- på fötterna är vi barfota, har skor eller strumpor med halkskydd.

- Ta med vattenflaska!

 

Vi ses på tisdag! 

MVH

Jouline, Ella och Veronica

 


Nyhetsarkiv
Hej och välkomna!2021-03-09 13:43
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com