Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkomna till vårterminen 2023!
2023-01-23 21:20

Nu är vårterminen igång och här följer lite praktiskt information.

 

Träningstid: Onsdagar 17.10 – 18.30.

Plats: Önnerödskolans gymnastiksal

 

Vi har minst 15 tillfällen tillsammans. Ingen träning på sport och påsklov.

Vi växlar halldel för att kunna ta del av samtliga redskap.

  • Udda veckor är vi i bortre halldelen (Ribbstolar)
  • Jämna veckor är vi i förstahalldelen

Träning i trupphallen: Vi har tre tillfällen i trupphallen.  

  • 28 Januari 15-17
  • 11 Mars 15-17

Vi återkommer med datum för det tredje tillfället.

 

Hjälp att plocka bort redskap: Vi vill ha hjälp av 3-4 föräldrar som kommer in i hallen på onsdagarna de sista 10 minuterna och hjälper till att plocka undan redskap. Detta för att vi ledare ska kunna vara med barnen hela passet.  Vi tänker att vi sätter upp 6 platser för detta så gör det inget om man inte kan alla gånger. Vi kommer skicka en förfrågan via SportAdmin. Förra terminen var det få föräldrar som ställde upp, så snälla gör en insats denna termin.

 

Klädsel/utrustning:

  • Gymnastikdräkt & tights/cykelbyxor (flickor)
  • Tight linne/t-shirt & shorts/tights (pojkar)
  • Håret uppsatt. Gärna fläta.
  • Barfota (alternativt har man en tunnare sko, vanliga tennisskor är för klumpiga).
  • Inga smycken/klockor etc.
  • Namnad vattenflaska

Nu när vi börjat göra frivolter är det en säkerhetsfråga att inte ha löst hängande kläder, smycken eller utsläppt hår. Det är oerhört viktigt att vi ledare inte fastnar när vi ska passa utan faktiskt kan fånga barnet vid behov. Kom i rätt klädd från start, så vi slipper greja med detta under träningen!

 

Tips: Föreningen har en egen kollektion med träningskläder (självklart inget krav). Se webbshoppen via hemsidan.

 

 

Sport Admin: Uppdatera kontaktinformation i Sport Admin. Det är viktigt att vi lätt kan få tag i er om en olycka skulle vara framme. Vi fortsätter skicka kallelser till träningarna via Sport Admin. Svara gärna i god tid så vi kan planera träningen på ett bra sätt. Ni kan svara direkt via mailet som skickas eller i appen. Om ni inte får kallelser via mail, så har ni troligtvis en gammal/felaktig mail i systemet. Vänligen hör av er i så fall!  

 

Hemsida: All utskickad information finns tillgänglig samlad under vår grupp L14:1 på föreningens hemsida www.pixbogf.com . Välj fliken Barngymnastik och sedan L14:1  http://www.pixbogf.com/start/?ID=237716)

 

Instagram:  Vi finns på Instagram som @pixbogf_l14. Installera appen för att följa våra foton och videor, se vad vi gör på träning/tävling och få inspiration.  Söker du tillträde till gruppen godkänner du automatiskt att vi ledare får dela foton och filmsnuttar där ditt barn syns. Gruppen är sluten, dvs endast för ledare, barn och vårdnadshavare i L14. För att få tillträde skicka ett mail till  lisa.gustin@gmail.com.

 

Västklassen 18/19 Mars
För de barn som tyckte Pixbotriangel var kul, så kommer det finnas chans att vara med på en liknande truppgymnastiktävling helgen 18-19. Tävlingen arrangeras av GF Kennedy och hålls o Angereds sporthall. Vi har just skickat ut en intresseförfrågan. Detta för att veta om vi ska anmäla 1-2 lag. (Ett lag är mellan 6-18 deltagare. Vi är 23 barn i L14) Därför är det extra viktigt att du som redan nu vet att ditt barn inte vill vara med eller inte kan  - tackar nej på kallelsen. Svara JA på kallelsen om barnet vill/kanske vill. Vi förstår att det kan dyka upp andra aktiviter /resor men första förfrågan är som sagt för att pejla av intresset. Tävlingen kommer endast vara en av dagarna och tyvärr vet vi inte vilken.

 

Våruppvisning 22-23 April
Pixbo GF’s gemensam uppvisning. Mer information längre fram.

Ledare är även denna termin Malin, Lisa, Erica, Jennie, Pär, Wilma, Lova och Elin. Vi välkomnar också Sonia som ny förädraledare i gruppen. Finns det fler föräldrar som är intresserade att engagera er så är ni varmt välkomma! (alla ledare kan inte närvara varje gång, som bra om vi är många)

Kontakt info: Malin Bagge Lindroth (0730637792) och Lisa Gustin (0704855212, lisa.gustin@gmail.com )

 

 

Vi hoppas på en härlig termin tillsammans, full med mycket rolig gymnastik!

/Ledarna


Nyhetsarkiv
Pixbotriangeln2022-12-05 22:29
Trupphallen 5 November 2022-10-11 23:04
Trupphallen 8e oktober2022-09-30 08:04
Terminsavslutning 11 Maj2022-05-06 18:26
Träning vecka 62021-02-06 13:14
Ingen träningsstart v32021-01-11 17:17
Avslutning 2a december2020-11-27 11:10
Nu är vi igång!2020-09-03 08:32
 
Följ oss i sociala medier
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com