Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Välkommen till T11!
OrtMölnlycke 
Riktar sig tillTjejer födda 2011
AktivitetTruppgymnastik
Träningstillfällen HT20/VT21Måndagar kl 16.00-17:30 i Djupedalsskolan
Söndagar kl 15:30-17:00 i Furuhällskolan

LedareElin Kuusk, Beata Gustafsson, Mimmi Skogsberg, Lovisa Brusehed, Louise Thomas & Linda Odequist
Kontakt ledare
Elin Kuusk: 0707-730329
elin.kuusk@gmail.com
Beata Gustafsson: 0768-762212
Beata.gustafsson03@gmail.com

Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com


Viktig information ang. Våruppvisningen
2021-04-10 10:15

Hej Allihopa! Hoppas att ni haft er bra lov.

 


Vi ställer om och tänker nytt angående årets våruppvisning!

 

På grund av rådande restriktioner och fortsatt pågående smittspridning har vi valt att ställa in årets våruppvisning helt och hållet.

 

Vi vet att många grupper är peppade inför uppvisningen och styrelsen är väldigt ledsna över att behöva ta det nödvändiga beslutet.

 

Däremot vill vi ändå göra något roligt för att lyfta föreningens fantastiska gymnaster samt visa nära och kära vad de lärt sig under året.

 

Vi vill därför presentera..

 

Pixbo GF ́s Sommarlovskalender tema Pixbo ZOO!

 

Vi ger varje grupp möjligheten att filma sitt framträdande och skicka in till oss på Pixbo GF.

 

Mellan den 1/5 och 10/6 kommer vi sen att presentera en till två filmer varje dag i våra kanaler (Instagram, Facebook och Youtube men också på vår hemsida) som en nedräkning inför sommarlovet.

 

Det innebär att ni kan glädjas och inspireras av våra grupper just precis när ni vill genom att följa @pixbogf på Instagram eller #pixbogfzoo, Pixbo GF på Facebook och/eller Pixbo Gymnastikförening på Youtube.

 

Under denna tidsperiod finns det också möjlighet att swisha en kaffepeng för att bidra till föreningens välmående på nummer 123 5276027

 

Ta kontakt med Beata eller Elin i erat ledarteam omgående om ni inte vill att ert barn ska vara med på filmen.

 

Vi i T11 kommer att vara Zebror 🦓!

Pågrund av att det är kort tid kvar kommer vi börja filmningen redan nu på måndag 12/4.

 

Klädkod:

Vi vill att det ska synas att vi är Zebror.

Därför är det viktigt att alla försöker hjälpas åt att komma ihåg att ta på sig svartvita kläder till de kommande måndagsträningarna!

Det kan vara ett par svarta byxor med en vit tröja eller tvärt om. En svartvit randig tröja är också jätte bra ifall man har någon hemma.

 

Sedan vill vi även att alla ska ha 2st flätor i valfri stil. Om det nu är så att ni inte har möjlighet att fixa 2 vanliga flätor innan träningen, ta med 2 hårsnoddar så försöker vi fixa det snabbt på plats.

 

Välkomna att följa med på Pixbo GF ́s egna ZOO med start 1/5!

 

// Pixbo GF & ledarna i T11

Sommarläger 2 2021 i Trollhättan!
2021-03-05 09:20

INBJUDAN 
SOMMARLÄGER 2 2021 I TROLLHÄTTAN 

  

Vi tror på sommaren och planerar för Sommarläger!! 

 

Nu är det dags för anmälan till Pixbos sommarläger 2 för T10, T11 och T12 i Djupedalshallen och i Borggårdshallen (Arena Älvhögsborg) i Trollhättan den 14 och 15 juni (måndag och tisdag). 

Första dagen kör vi träning tillsammans i Djupedalshallen och på tisdagen planerar att ta tåget till Trollhättan, träna i den underbara grophallen hela dagen och sedan åka hem på eftermiddagen. 

Kostnad: 500-700 SEK/gymnast (självkostnadspris, räknat på full beläggning). Observera att resa tur och retur tillkommer. 

 

Anmälan gör du genom att döpa ett mail till Läger 2, Trollhättan. Skriv gymnastens namn och grupp och skicka tillPixbogf@hotmail.com  
Senast fredagen den 19/3. Betalning och anmälan om allergier mm kommer att ske via vår bokningsfunktion senare under vårterminen. Vid avanmälan senare än en månad innan får man stå för icke avbokningsbara kostnader 

Vi har ca 40 platser för gymnaster på lägret, först till kvarn med ett mailsvar gäller!  

Ledarna för lägret är de som är ledare för de tre inbjudna trupperna. 

 

Hör av er om det är några frågor: 

Lena@brive.se   

  

VÄLKOMNA 

Träning i Borås 6/2
2021-01-31 18:07

Hej allihopa!


Terminen har dragit igång och vi har roliga nyheter att berätta.


Nu på Lördag 6/2 har vi fått tid för träning i Borås. Det är en rolig gymnastikhall med skumgrop och trampoliner. 

Vi kommer att dela hallen med T4 som också är en trupp från Pixbo med tjejer födda 2009-2010.


Vi kommer att skicka ut en kallelse på Mail som vi vill att ni svarar på senast onsdag 3/2 oavsett om ni kan komma eller inte.


När: 6 Februari

Tid: 16:00-18:30

Var: sjuhäradshallen, Idrottsgatan 8


Det är samma restriktioner som gäller i Borås som här i Mölnlycke, men vi ska se till att fixa en så roligt träning som möjligt ändå.

Även här gäller det att inga föräldrar får vistas i hallen och vi rekommenderar att gymnasterna har ätit något innan träningen. Men ta gärna med en frukt eller liknande som ni kan äta under pausen.


Pågrund av Corona kommer alternativet att åka tåg eller buss inte finnas. Därav måste alla ta sig dit på egen hand och självklart stanna hemma om man känner sig sjuk eller har symtom.För att vi ska få vara i hallen är det jätte viktigt att vi följer deras regler. Vi kommer att prata med gymnasterna under måndagens träning om dessa. Men om någon skulle vara sjuk så är de viktigaste reglerna här:

 • Inte ha träningskläder med dragkedjor då de kan skada redskapen.
 • Inga smycken. Har man örhängen som inte går att ta av kan man tejpa över dem, men det bör göras hemma innan.
 • Inte springa runt och hoppa på alla redskap utan att vi sagt något. Det finns många redskap i hallen som vi inte får använda. Därför är det extra viktigt att alla lyssnar på vad vi tränare säger.
 • När man står i kö och väntar på sin tur ska man hålla avstånd och inte klänga på varandra.


Grupp 2 kommer att köra träning som vanligt på söndagen dagen efter 7/2.


Vi ses på Lördag, det kommer bli jätte roligt!


Med vänlig hälsning,  Ledarna i T11


Träningar VT 2021
2021-01-23 16:57

Äntligen har vi fått klartecken och vi kan dra igång vårterminen 2021!


Vår grupp T11 har sin första träning på måndag 25/1 kl 16:00 i Djupedal!


Ledare den här terminen är: 

Beata, Elin, Lovisa, Mimmi, Louise och Linda.


Trotts allt så lever vi just nu i en pandemi och träningarna framöver kommer inte se ut som vanligt. Vi har fått skärpta regler om hur många personer som får vistas i de olika hallarna. Detta drar med sig lite problem för våran trupp då vi överstiger max antalet i Furuhäll hallen..

I Furuhäll får max 20 personer vistas samtidigt för att kunna hålla 10kvm per person. I T11 är vi sammanlagt 23 gymnaster och 6 ledare vilket gör att vi inte kommer kunna träna i furuhäll om vi inte gör något åt saken.

Vi ledare har därför kommit fram till att det bästa alternativet för både oss tränare och gymnasterna så att vi kan få till så mycket träning som möjligt är att dela upp truppen i 2 grupper på söndagarna, där grupperna får träna varannan vecka.


Men att göra dessa 2 grupperna är väldigt svårt för oss då vi måste ta hänsyn till många saker. Vi skulle därför vilja be er att så fort som möjligt maila Beata om vilka ni brukar samåka med till träningarna eller om ni åker dit själva så att vi kan göra grupperna utifrån det.

Beatas Mail: @beata.gustafsson03@gmail.com


För att förtydliga så kommer ALLA kunna vara med på måndagsträningarna då Djupedalshallen är mycket större. Men däremot kommer vi ha 2 grupper på Söndagarna som kör varannan vecka. Mer om vilken grupp eran gymnast kommer tillhöra kommer så fort vi har fått svar från alla om vilka som samåker tillsammans.


Bortsett från hur träningarna kommer att se ut så vill vi gärna att ni går igenom dessa regler med era gymnaster innan första träningen på måndag. Vi kommer självklart även att påminna dem om detta på plats:


 • Kom inte till träningen om du har symptom eller någon i din närhet är sjuk
 • Inga föräldrar är välkomna innanför dörrarna till träningsanläggningen så en ledare kommer att möta gymnasterna i dörren en kort stund innan träningen startar. 
 • Kom ombytt då tiden i omklädningsrummet skall vara så kort som möjligt
 • Tvätta/sprita händerna innan träningen - vi gör detta tillsammans innan träningsstart
 • Vi lägger upp träningen så att vi skall kunna hålla avstånd men det är även viktigt att gymnasterna själva tänker på detta och inte klänger på varandra.
 • Tänka på ljudnivån och lyssna när vi ledare säger till gymnasterna då vi kommer dela hall med ett annat lag så att vi inte stör dem.
 • Och till sist hjälpa till att plocka fram och tillbaka redskapen vi använder.


(Övrig information om verksamhetens anpassning till restriktionerna med mål att minimera smittspridningen hittar ni på www.pixbogf.com )


Förutom alla tråkiga nyheter så har vi någonting positivt att meddela!

Pixbo GF håller just nu på med att planera någon form av våruppvisning. Datumet för detta är 24-25 april så se till att boka den helgen!


Hoppas ni förstår våra val av upplägg på träningarna så ses vi!

// Ledarna i T11

Terminstart
2021-01-07 22:12
Hej allihopa!

Som ni säkert redan sätt så är all aktivitet för Pixbo GF inställd till den 24 pga av restriktionerna. Vi kommer därmed att dra igång terminen den 25 jan i Djupedal 16:00-17.30. Då vi drar ingång terminen 2 veckor senare kommer vi därmed dra över med två veckor i slutet i terminen. I övrigt så kommer alla tider och lokaler kommer att vara de samma som förra terminen. 

Som vanligt kommer träningen att vara inställd på sportlovet och påsklovet, dvs.15/2 och 21/2 under sportlovet samt 5/4 och ev 11/4 under påsklovet. 

Vi kommer under våren även fortsätta lära oss det nya friståendet som vi började med nu i höstas. Om gymnasterna har lust så får de jättegärna redan nu fortsätta öva på friståendet hemifrån om dem skulle sakna gymnastiken.
Genomgång av friståendet finns här:

Jag hoppas att era gymnaster saknar gymnastiken lika mycket som vi ledare gör.
Vi ses igen 25 Januari i Djupedal 16:00!
mvh Ledarna i T11
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com