Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
T8

Välkommen till T8!
Ort Mölnlycke
Riktar sig till Killar och tjejer födda 2009
Aktivitet Truppgymnastik, bas
Träningstillfällen HT21/VT22 Torsdagar 16:30 - 18:30 i Trupphallen
Söndagar kl 15:00 - 17:00 i Trupphallen
Ledare Moa K, Nora A
Kontakt ledare Moa Kärrstedt: moa.karrstedt@gmail.com
076-1604154
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com


T8 tränar på gymnastik på basnivå påväg mot en fortsättning, på trampett tränar vi mycket volter men anpassar nivån individuellt, vi tränar ibland på bord. På tumbling tränar vi mycket på volter, flickisar, rondat och handvolt. Vi försöker varva detta med grundövningar som handstående och hjulning. Vi började nyligen med förövningar till salto.

 
Vi har alltid roligt på våra träningar!
Terminsstart HT21 - T8
2021-08-15 17:50

Hej alla gymnaster och föräldrar och välkommna tillbaka efter ett förhoppningsvis bra sommarlov. 

 

Äntligen är det dags att dra igång en ny termin med massa gymnastik och skojsigheter i våran nya hall som vi kommer ha träningar i nu framöver. Pixbo har länge jobbat med att få till en bra gympahall och den är strax klar. Vi har tillgång till hallen från och med vecka 35 och därav blir det en senare terminsstart än vanligt. 

 

Ledare för denna terminen kommer vara Moa, Nora, Susanna, Alice och Vilma och vi ser fram emot att få börja träna med er igen :) 

 

Terminen börjar vecka 35 och sträcker sig i 15 veckor.

 

Tiderna vi fått denna terminen är: 

Söndag 15.00-17.00 i trupphallen 

Torsdag 16.30-18.30 i trupphallen 

 

Trupphallen är vår nya gymnastikhall i mölnlycke (Mölnlycke Fabriker 11, 435 35 Mölnlycke). Vänligen se vägbeskrivning med ingång, parkering mm på pixbo gfs hemsida under fliken trupphallen. 

 

Som vanligt gäller träningskläder lämpliga att träna gymnastik i utan dragkedjor, barfota, ALLTID upsatt hår och inga smycken. Vattenflaska rekomenderas att ha med och viktigast av allt vi tar hand om varandra och tränar som ett lag. 

 

Första träningen blir alltså torsdag den 2 september 16.30 - 18.30. Vi samlas utanför ingången 16.20. (se pixbo gf hemsida för beskrivning) 

 

I och med att corona situationen är som den är så är vi extra noga med hygien och att man endast kommer till träningen symptomfri. Föräldrar får fortfarande inte följa med in i hallen utan endast hämtning och lämning utanför hallen. 

 

Skulle det vara några frågor, funderingar eller tankar är det bara att höra av sig till oss ledare. Mina (Moas) kontaktuppgifter finns alltid under fliken kontakter där det bara är att höra av sig om det skulle vara något på mail, sms eller telefon. 

 

Vi ser fram emot en rolig och utvecklande termin och hoppas att ni gör detsamma. 

 

Vänliga hälsningar, ledarna T8 

Avslutning VT21
2021-05-09 17:50

Hej!

 

Nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi har vår sista träning söndagen den 16 maj 11:00-12:30. Vi tänkte göra det till avslutning med lekar och fika där gymnasterna får bestämma vad de vill hitta på. I vanlig ordning får inga föräldrar eller anhöriga befinna sig i byggnaden. Vi sa att man gärna får vara somrigt klädd men ska kunna leka och röra på sig i klädseln, vanliga träningskläder fungerar susen. Eftersom vi bjuder på fika MÅSTE ni föräldrar höra av er till oss angående allergier, även om ni gjort det tidigare måste ni meddela oss igen. Alternativt att de gymnaster med allergi tar med eget fika, meddela oss isåfall annars löser vi ledare.

 

Vi vill passa på att tacka för en annorlunda men otroligt rolig termin, vi tycker det är så kul att träna alla underbara tjejer och de har utvecklats massor! 

 

PS. Glöm inte att hålla utkik på Pixbos instagram efter vår uppvisningsfilm! @pixbogf

 

Med vänliga hälsningar

Emma, Moa & Nora

Våruppvisning info (tema)
2021-04-12 20:22

Hej, 

 

Som vi tidigare skickat ut info om kommer våruppvisningen ske lite annorlunda mot var den brukar. Vi kommer istället att skicka in vårt bidrag till pixbo som sedan publiceras i sommarlovskalendern. På dagens träning kom gymnasterna fram till ett tema för laget. 

 

Vårt tema är flamingos! 

Med detta tänker vi lite fritt, det snackades mestadels om de traditionella rosa flamingos men även gråa. Det är fritt att välja bara man håller sig inom temat. Något annat som togs upp var även fjädrar, tanken var att dessa skulle sättas i håret på ett smidigt och lätt sätt. Frisyrer blev inte helt bestämt men två tofsat var ett populärt förslag, så tag med extra toffsar. TÄNK PÅ ATT GYMNASTERNA SKALL KUNNA TRÄNA I KLÄDSELN. 

 

Vårt bidrag skall vara helt färdigt den 25 april, därmed kommer vi redan på söndag sätta igång att filma för att få ihop ett bra klipp. Därför vill vi ledare att alla skall komma med sin utklädnad varje träning från och med söndag den 18/4 samt 19/4 & 25/4.  

 

Frågor eller funderingar, hör av er till oss tränare :) 

 

Mvh Moa, Emma & Nora 

Ändrade planer för våruppvisningen 2021
2021-03-29 15:38

Hej på er!

Vi har fått många frågor angående årets uppvisning och varken föreningen eller vi ledare har haft något svar. Nu har föreningen gått ut med att uppvisningen tyvärr blir inställd, istället ska vi ha en sommarlovskalender! Grupperna får filma  och skicka in sina egna uppvisningar och föreningen kommer visa upp några grupper varje dag i början av sommaren. Temat är Pixbo GF Zoo! Läs mer om upplägget här.

 

VIKTIGT! Ni MÅSTE meddela oss omgående om gymnasterna ej vill/får vara med på film. Filmerna kommer läggas upp på Pixbo GFs instagramkonto. Hör man inte av sig utgår vi ifrån att man vill delta i filmen.

 

Hoppas alla är taggade på en annorlunda uppvisning, det är vi ledare!

 

Hälsningar

Emma, Moa & Nora

Uppehåll under påsklovet
2021-03-28 20:22

Hej!

Snart närmar sig påsklov och då har gymnastiken uppehåll. Vi har ingen träning söndagen 4 april och måndagen 5 april. Vi är igång igen söndagen den 11 april.

Ha det gott!

 

Emma, Moa & Nora

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 10/09 13:13 
Pixbo GF - START, 01/09 12:50 
Pixbo GF - START, 27/08 13:30 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com