Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
T7

Välkommen till T7!
Ort Mölnlycke 
Riktar sig till Flickor födda 2010
Aktivitet Truppgymnastik, Bas
Träningstillfällen HT21
Tisdag kl 18.00-19.30 i Trupphallen
Söndag kl 10.00-11.30 i Trupphallen
Ledare Emma, Lisa, Gisela, Karin, Lova och Nora
Kontakt ledare Emma och Lisa 
Se kontaktinfo under fliken KONTAKT
Kontakt administration pixbogf@hotmail.com

 

 
 
Lagaktivitet 16/10
2021-10-10 11:50

Hej allihopa!

 

lördag (16/10) ska vi ha en lagaktivitet. Dagen börjar 16.00 vid kanslit i trupphallen, där ska vi prata lite om hur det är att träna under puberteten, hur det kan påverka gymnastiken och annat som är bra att veta för gymnasterna. Sedan tar vi oss ner till hallen och har träning 17.00-19.00. Efter träingen ska vi äta pizza tillsammans på La Vera (Centralvägen 13) där kvällen avslutas runt 21.00.

 

Tider:

16-17: Prat om smått och gott

17-19: Träning

19-21: Mat

 

Svara på kallelsen som skickades ut idag senast onsdag! Om ni bara kan vara med en stund så går det bra men skriv då i kallelsen när ni kan vara med. Skriv även här ifall det är något som er gymnast inte äter. 

 

Vi ledare ser fram emot detta, hoppas ni också gör det! :)

Hälsningar

Lendarna i T7

Extraträning 9/10
2021-10-06 12:51

Hej!

 

Vi har lagt in en extraträning nu på lördag för att träna lite extra på fritåendet. Så på lördag (9/10) kl 10-11 i Fuluhällskolans gymnastikhall har vi träning. Hoppas att så många som möjligt kan, svara på kallelsen.

 

Ses i Furuhäll på lördag!

Hälsningar

Ledarna i T7

Pixbotriangeln 2021
2021-10-05 20:44

Hej alla föräldrar och gymnaster i T7!

Nu har höstterminen dragit igång på riktigt och likaså gymnastiken och vi har något roligt att berätta!

 

Pixbo GF bjuder in till Pixbotriangeln den 20-21 november, 2021 i Mölnlycke Idrottshall (vid Hulebäcksgymnasiet). Tävlingen är båda dagarna men för olika grupper så T7 tävlar endast en dag men boka upp båda då vi inte vet vilken än så länge.

 

Publik är välkommen men med hänsyn till rådande pandemi. Upplägget kan komma att förändras beroende på Coronaläget under hösten. Vi tittar också på möjligheterna att livesända tävlingen för de som ännu inte har möjlighet att vistas i större sammanhang. Över 18 år och ovaccinerade: Efter den 29 september kommer det fortsatt att finnas restriktioner för de som är över 18 år och ovaccinerade att förhålla sig till. Det är viktigt att du som individ fortsatt följer dessa rekommendationer om du tillhör den målgruppen.

 

Vi ledare ser fram emot tävlingen och hoppas att så många som möjligt vill komma! Vi kommer skicka ut en kallelse idag och svara på den ifall ni vill komma eller inte. Svara senast söndag den 17 oktober, uteblivet svar räknas som ett nej. Det är såklart helt valfritt att vara med och tävla, men det är kul ifall så många som möjligt vill vara med och ifall man exempelvis endast vill vara med och heja så är det också okej!

Snart träning!
2021-09-03 18:47
Rött=ingången. Blått=betalparkering. Grönt=gratis parkering.

Hej allihopa!


Nu börjar den första träningen närma sig! Vår första träning är nu på söndag 10.00-11.30

 

Innan varje träning samlas vi vid entrén till kanslit (Fabriksvägen 11, mitt emot food factory) där en ledare möter upp gymnasterna och går gemensamt till omklädningsrummen. Kom gärna en liten stund innan träningen börjar så att vi kan samla ihop oss och börja med handtvätt. 

 

Påminnelse om klädsen. Alla smycken ska lämnas hemma och inga träningskläder med dragkedjor eller karborreband får användas, om ni ändå måste ha det ska det tejpas innan träningen, skor ska inte heller användas i hallen. I hallen får man endast dricka vatten, ingen annan mat. 

 

Det kommer en kallelse till träningen i ett separat mail, svara gärna på den :)

 

Ses snart,

Hälsningar

Ledarna i T7

Höstterminen 21
2021-08-15 10:25

Hejsan T7, hoppas ni har haft en toppensommar och är laddade inför en nyu termin för det är vi!

 

Den största nyheten är att vi har fått en ny hall som vi kommer att träna i! Hallen är utrustad med grop, trampoliner, fasttrack osv. Adressen är: Mölnlycke Fabriker 11 och ingången är mittemot food factory.

 

Våra träningstider är Tisdagar 18:00-19:30 och Söndagar 10:00-11:30. Vår första träning är söndagen V.35 (5 September) klockan 10:00-11:30.

 

Fler viktiga tider kommer i ett separat utskick!

 

I den nya hallen har vi som sagt lite nya redskap så samma regler som i Trollhättan gäller dvs inga örhängen eller kläder med dragkedjor, har ni det får ni tejpa dem innan träningen. Tänk på att ha med en vattenflaska till varje träning så gymnasterna orkar hela passet.

 

Nu när gymnasterna har blivit lite äldre så har många fått mobiltelefon vilket såklart är roligt för dem, men det kan även vara distraherande. Vi har därför mobilförbud under träningarna vilket betyder att gymnasterna inte får använda den under dem 90 minuter som vi har träning inklusive vattenpaus. Ifall det är något som gymnasten vill filma eller använda mobilen till så får dem fråga en ledare som ger tillåtelse. Detta gör vi för att få mer fokus under träningarna då det inte alltid sköttes jättebra i våras.

 

Eftersom smittspridningen av Corona fortsätter så gäller fortfarande samma regler som i våras:

  • stanna hemma om du är sjuk eller har symptom
  • stanna hemma om någon i din närhet är sjuk
  • tvätta eller sprita händerna före och efter varje träning
  • Undvik trängsel i korridorer och omklädningsrum
  • För tillfället får endast aktiva (gäller våra ungdomar) vara med i träningshallen och i omklädningsrum så även om ni är nyfikna på den nya Trupphallen så får det vänta lite.

 

Ledarna för den här terminen är precis som i våras Lisa, Emma, Karin och Gisela, men vi har även fått tillskott i form av Lova och Nora!

 

Nu längtar vi efter att träffa er igen!

Hälsningar Ledarna för T7

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Pixbo GF - START, 10/09 13:13 
Pixbo GF - START, 01/09 12:50 
Pixbo GF - START, 27/08 13:30 
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com