Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
LF

Välkomna till L15!

OrtLandvetter
Riktar sig tillBarn födda 2015
AktivitetBarngymnastik, bas
Träningstillfällen HT19/VT20
Lördag 09.00-9.45 i Önnerödsskolans gymnastiksal
LedareLinnea Lindkvist
Kontakt ledare
linnea.em.lindkvist@gmail.com; 0728-563196
Kontakt administrationpixbogf@hotmail.com

Läs allmän information om vår barngymnastik här 


Allmän information:

Klädsel: Smidiga kläder för bra rörlighet.

Skor/sula: Föreningen rekommenderar: ”sockiplast” , mjuka gymnastikskor eller barfota. Vanliga sockar är för hala. 

 

Gymnastiken strävar efter att lära ut grundformerna: Åla, krypa, gå, stödja, hänga, balansera, springa, klättra, kasta, fånga, rulla (rotera) och hoppa. Men det viktigaste är att vi har roligt tillsammans!

 
L15 avslutning vt -20
2020-04-30 18:58
På lördag 2/5 har L15 sin sista träning för terminen. På grund av coronapandemin kommer avslutningen bli lite annorlunda mot hur vi brukar göra. Den här gången kommer vi inte kunna bjuda med föräldrar och syskon att gympa och fika med oss - men vi ledare vill ändå samlas en kort stund med gymnasterna efter gympan för den viktiga diplomutdelningen. Vi kommer därför att dra över 10 minuter på lördagens träning och ni kan hämta upp era glada och stolta gymnaster kl 9.55.

Tack till er alla och framförallt till era barn för en kul termin. Alla barnen har utvecklats mycket och har vågat utmana sig själva under terminen. Vi hoppas att ni vill fortsätta gympa med oss till hösten!

Hälsningar från ledarna i L15
Nina, Elvira, Vilma och Linnea

L15 inställd träning 11/4
2020-04-06 08:12
Nu är det påsklov och L15 har ingen träning på Påskafton den 11/4.
Som planen ser ut nu ses vi igen den 18/4, men som ni förstår kan nya besked komma med kort varsel. Håll därför koll på er e-post så att ni inte missar viktig information.

För resterande träningar skulle vi ledare uppskatta om ni som inte har möjlighet att komma till träningarna meddelar detta. Det underlättar mycket för oss vid planering av träningarna att veta hur många barn som kommer och hur många ledare vi behöver vara för att kunna genomföra träningen på ett säkert vis. Hör av er till Linnea på 0728-563196.

Glad Påsk och njut av det vackra vårvädret!
Hälsar ledarna i L15
L15 återupptar träningen 28/3
2020-03-26 20:26
Enligt besked från styrelsen ska föreningens verksamhet återupptas fr.o.m 26/3. L15 ses därför som vanligt på lördag 28/3 kl 9.00.

Framöver vill jag be er att vara extra uppmärksamma på er e-post så att ni får besked om inställda träningar. Riktlinjerna kring att stanna hemma vid minsta lilla symptom gäller självklart även oss ledare, vilket kan medföra att träningar ställs in med mycket kort varsel.

Vi ledare vill be er tänka särskilt på dessa viktiga punkter, som styrelsen tidigare har informerat om:
  • Håll ditt barn/dig hemma om barnet/du känner dig minsta lilla sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber!

  • Få in rutinen hos era barn/er själva att tvätta händerna med varmt vatten och tvål innan och efter varje träning. Detta ska göras i omklädningsrummet, inte när man åker hemifrån.

  • Se till att alla barn/ni har med sig egen vattenflaska. Man ska inte dela med någon annan.

  • Ni måste respektera ledarnas beslut som tas framöver. Alla har olika situationer att förhålla sig till gällande smittan och vad man kan/vill utsätta sig för, var lyhörd för detta och respektera allas val.

  • Om ledarna ber er föräldrar om hjälp pga av sjukdom i ledarteamet hoppas vi att ni alla kan tänka er att ställa upp och hjälpa till på någon enstaka träning.

  • Förälder som lämnar/hämtar ska också vara symptomfri och vi uppmanar er att inte samlas för många i omklädningsrummen i väntan på att träningen tar slut. Passa på att ta en promenad 😊
I tillägg till ovanstående vill jag också be er att lämna syskon hemma så att vi ser till att inte vara fler än nödvändigt. Kom ihåg att det är ganska trångt i omklädningsrummet.

Vi ses på lördag kl 9.00! Det ska bli roligt att köra igång igen!
Hälsningar från ledarna i  L15
L15 inställda träningar
2020-03-13 19:55
Med anledning av Coronaviruset har Pixbo GF:s styrelse beslutat att ställa in all verksamhet i föreningen under perioden 12/3-26/3. 
För vår grupp, L15, innebär det att träningarna den 14/3 och 21/3 är inställda.

När ny information finns kommer det att publiceras här.
 
Hälsningar från ledarna i L15

L15 Våruppvisning 26/4
2020-03-09 18:29

Nu är det snart dags för Pixbo GF:s årliga våruppvisning!

Den 26/4 är ni alla inbjudna till en härlig show där ni får möjlighet att ta del av föreningens hela verksamhet. Läs inbjudan här:  L15 inbjudan våruppvisning.docx »

 

Våruppvisningen brukar vara ett uppskattat arrangemang av både gymnaster och deras familjer, släktingar och vänner. Svara därför JA på den kallelse som ni kommer att få via SportAdmin.

 

Några viktiga saker:

-Läs inbjudan, där finns viktig information!

-Svara på kallelsen via SportAdmin senast 15/3. Detta är viktigt för att ledarna ska kunna planera för gruppens deltagande.

-Uppvisningen fungerar bara med hjälp av insats från er föräldrar. Därför förväntas ni delta på ett funktionärspass under helgen. Mer info om detta finns i inbjudan.


Hälsningar från ledarna i L15

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Pixbo GF, 25/05 13:16 
Pixbo GF, 17/04 11:36 
Pixbo GF, 25/03 14:39 
Pixbo GF, 06/02 17:34 
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com