Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

LEDIGA TIDER OCH BOKNING

För att underlätta kommunikationen mellan olika grupper och föreningar som önskar hyra tid i trupphallen finns alla bokade och lediga tider markerade i en Google-kalender. Vi testar om detta funkar för att kunna ha en tydlig kommunikation om möjligheter för att komma och träna några timmar eller ordna ett läger. Nu finns även större delen av VT-24 och sommaren inlagd:

 

kalender med bokade tider

 

En fråga som uppkommit: Hallen hyrs ut till trupper med gymnaster som är 9 år och äldre. Trycket är så högt på tider att åldersgränsen blir nödvändig. Vi ser också att uthyrning för att tillåta hopp och lek inte är tillämpbar. 

 

Hyresvillkor  uppdaterad 231215

 

Priser: Förening från Göteborsområdet* 300 kr/h, övriga 800 kr/h

oavsett antal trupper eller om hallen delas

 

*Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn, Öckerö

 

Vi kommer att fråga om hur många ni är vid den aktuella bokningen - hallen är stor, välutrustad och kan med fördel delas av flera trupper/föreningar samtidigt. 

 

LÄGER

Vi har ett samarbete med närliggande Wendelsbergs hotell och vandrarhem för logi och mat. Mer info kommer!

 

HITTA TILL HALLEN

 

REGLER OCH RUTINER - uppdaterad version 230802

Läs igenom och kontrollera emellanåt! Då allt inte är klart än kommer dokumentet att uppdateras  så att allt funkar i praktiken.

 

LAYOUT och ZONINDELNING

 

 

Frågor och bokning: kansli@pixbogf.se

 

VÄLKOMNA!

 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com