Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Pixbotriangeln HT21
2021-10-11 17:32

Hej alla föräldrar och gymnaster i T14!

Nu har höstterminen dragit igång på riktigt och likaså gymnastiken och vi har något roligt att berätta!

 

Pixbo GF bjuder in till Pixbotriangeln den 20-21 november, 2021 i Mölnlycke Idrottshall (vid Hulebäcksgymnasiet). Tävlingen är båda dagarna men för olika grupper så T14 tävlar endast en dag men boka upp båda då vi inte vet vilken än så länge.

 

Publik är välkommen men med hänsyn till rådande pandemi. Uppålägget kan komma att förändras beroende på Coronaläget under hösten. Vi tittar också på möjligheterna att livesända tävlingen för de som ännu inte har möjlighet att vistas i större sammanhang. Över 18 år och ovaccinerade: Efter den 29 september kommer det fortsatt att finnas restriktioner för de som är över 18 år och ovaccinerade att förhålla sig till. Det är viktigt att du som individ fortsatt följer dessa rekommendationer om du tillhör den målgruppen.

 

Vi ledare ser fram emot tävlingen och hoppas att så många som möjligt vill komma! Vi kommer skicka ut en kallelse idag och svara på den ifall ni vill komma eller inte. Svara senast söndag den 17 oktober, uteblivet svar räknas som ett nej. Det är såklart helt valfritt att vara med och tävla, men det är kul ifall så många som möjligt vill vara med och ifall man exempelvis endast vill vara med och heja så är det också okej! Tävling är något som ska vara kul så gymnasterna får själva välja hur de vill göra. Om ni är osäkra på om ni vill vara med är det bättre att anmäla sig och sedan avanmäla sig om det inte känns bra. 

 

Om ni har några frågor så är det bara att höra av sig till oss ledare så svarar vi på era frågor. Det är bättre att skicka ett mail för mycket än ett för lite!

 

Vi ses på träningen ikväll!

Hälsningar Ledarna i T14


Nyhetsarkiv
Pixbotriangeln HT212021-10-11 17:32
Terminsstart på Söndag2021-09-01 11:53
Information T142021-08-10 14:03
 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com