Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Återupptagen träning först 2/4 Obs ny tid: 16:30-17:15
2020-03-25 14:53
Hej! 

Ni har säkert sett meddelandet om att styrelsen beslutat att starta upp träningen igen, ska bli jättekul att träffa era barn igen!

För vår grupp har vi tränare valt att återuppta träningen med start först nästa vecka, torsdagen 2/4 för att ge alla lite tid att planera och ställa om, både tränare, föräldrar och barn..: ) 
Men vi har infört några förändringar för att minimera risken för smittspridning som vi hoppas att ni ställer er positiva till. 

1. Vi kommer att starta träningen 16:30-17:15 för att undvika trängsel i omklädningsrummet då nästa grupp startar 17:30. Om detta inte fungerar för någon familj, vänligen hör av er till oss! 

2. Vi kommer att planera träningen så att det inte innehåller moment där man håller hand osv. 

Vi ber dessutom att noga beakta följande instruktioner: 

  • Håll ditt barn/dig själv hemma om barnet/du känner dig minsta lilla sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber! Förälder som lämnar/hämtar ska också vara symptomfri . 

  • Få in rutinen hos era barn/er själva att tvätta händerna med varmt vatten och tvål innan och efter varje träning. Detta ska göras i omklädningsrummet, inte när man åker hemifrån.

  • Se till att alla barn/ni själva har med sig egen vattenflaska. Man ska inte dela med någon annan.

  • Vi uppmanar er att inte samlas för många i omklädningsrummen i väntan på att träningen tar slut. Passa på att ta en promenad och ha mobilen istället nära till hands, ifall vi behöver nå er 😊

Föreningen kommer fortsatt att följa utvecklingen av situationen och om det förändras framöver eller om myndigheterna kommer med andra rekommendationer eller besked än det som finns nu så är de öppna för att omvärdera beslutet och eventuellt stänga ner igen. 


Mvh Malin och Fia

 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com