Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Dags för anmälan till Riksfyran 
2021-09-12 22:53

ÄNTLIGEN FÅR VI ÅKA PÅ TÄVLING IGEN!!!!!

 

Helgen den 13-14 november (lördag-söndag) går Riksfyran av stapeln i Örebro. Vi vet inte när vi tävlar under dessa dagar så boka hela helgen!

 

Det är nu dags att anmäla laget och då behöver jag veta vilka som skall åka med! Anmäl genom att svara på kallelsen (angivet bara 13/11 men gäller hela helgen) som kommer per mail senast onsdagen den 15/9 men gärna så snart som möjligt då anmälan går ut den 13/9 (Måndag) och jag har redan anmält hela laget men det hade varit gott att bekräfta deltagarantalet.

 

Planen är att åka tåg till Örebro och gå till tävlingsarenan. Sova i skolsalar en natt eller två och äta i gemensam matsal med alla andra gymnaster på tävlingen. Köra några goa varv och fristående på tävlingen. Ha kul med andra ord!!

Pixbo GF betalar deltagaravgifterna och försäkringarna som på alla tävlingar men då resa och logi tillkommer brukar föreningen bidra med halva kostnaden och varje gymnast får själva stå för resten. Det var ju ett tag sedan vi var iväg men jag gissar på 1700- 2200 kr/gymnast för hela äventyret beroende på hur många nätter vi stannar och hur många måltider vi skall äta.

 

Då det är värsta förkylningstiderna och halva laget var borta idag när vi pratade om tävlingen så  lägger jag med exempel på varv som vi kör på den här nivån. Alla kan inte vara med på allt men alla kan vara med på några varv:

Tampett 

Varv 1 överslag

Varv 2 sträckt halv, sträckt hel, 

Varv 3 grupperad volt, pikerad volt, sträckt volt, sträckt 540

Tumbling

Varv 1 rundat flickis grupperad salto

Varv 2 rundat flicks eller rundat flickis sträckt salto 

Varv 3 handvolt-frivolt

Fristående: samma som vi tävlade på i våras

 

Lena B

 
Följ oss i social media
Köp våra föreningskläder
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Sponsorer
 
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com