Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra

Inställd träning och våruppvisningen
2021-03-25 10:07

Hej!

Tyvärr meddelande kommunen igår att Önnerödshallen kommer vara stängd pga byte/lagning av lampor i taket. Därför kommer träningen 7/4 (påsklovet) vara inställd
Vi kommer därför förlänga vår termin och i nuläget ser det ut som att vi har vår sista träning 19maj. Mer info om detta kommer senare.

 

Våruppvisningen:

Föreningen har beslutat att ställa in årets våruppvisning pga rådande omständigheter. Istället har man tänkt om och istället blir det:

Pixbo GF´s Sommarlovskalender med tema Pixbo ZOO!

 

Tanken är istället att varje grupp filmar ett uppträdande och mellan den 1/5 och 10/6 kommer föreningen sen att presentera en till två filmer varje dag i föreningens kanaler (Instagram, Facebook och Youtube men också på hemsidan) som en nedräkning inför sommarlovet. 

L16 kommer ha temat LEJON och träningen då vi kommer att filma uppträdandet är 28 april. Barnen kommer till träningen utklädda till Lejon, använd fantasin, tänk gula, bruna, orange (och svarta) färger men tänk på att barnen ska kunna gympa obehindrat. Ansiktsmålning är ok om man vill det. 

L16 instagram:

Med tanke på kommande uppvisningsfilm kommer det framöver troligen bli lite mindre filmer och foton utlagda, vi vill ju inte avslöja för mycket innan uppvisningsfilmen :) 


Hör gärna av er om ni har några frågor.

Glad påsk hälsningar Sandra, Linda och Natalie 

 

 
Följ oss i sociala medier
Beställ Pixbo GF´s föreningskläder nedan
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
SJUKGYMNASTIK / REHAB
Samarbetspartners
Pixbo GF är den största idrottsföreningen i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com