Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
M12-2

Tävling, 21 November
2020-10-12 17:43
Hej allihopa!

Nu har era gymnaster blivit så pass gamla att de får med tävla! Pixbo har varje år en egen tävling som kallas pixbotriangeln och den får alla pixbolag som är över åtta år tävla i (eller fyller 8 i år). Vi ledare skulle tycka det var jättekul att tävla och vi hoppas att gymnasterna också tycker så!

När? 21 november (exakta tider kommer när alla lag har anmält sig).¨
Var? Pinntorpshallen, Landvetter
Hur? Vi kommer tävla i ett stort lag alla tillsammans där alla som vill får vara med på allt! Men är det så att man inte vill vara med på ett varv så behöver man inte det. Det ska vara kul att tävla! Vi vet dock att det kan vara läskigt första gången och om man är osäker på om man vågar så kan man ändå anmäla sig, då kan man vara med om man vill eller bara stå med oss ledare och heja på istället! 
Covid-19; På grund av rådande omständigheter så kommer det tyvärr inte kunna vara någon publik på plats, men Pixbo kommer lösa en videolänk där ni kan se era gymnaster tävla via en livestream. Mer info om den kommer!

En kallelse kommer i ett separat mail, svara på den så fort ni kan då vi måste meddela Pixbo hur vårat lag ser ut. Ni kan anmäla er fram till söndagen den 11/10, kom ihåg att även svara om ni inte kommer!

Har ni några frågor tveka inte på att kontakta någon av oss ledare uppgifterna till oss finns under fliken kontakt här på hemsidan.


Hälsningar tränarna i M12-2
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com