Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
M12-2

Våruppvisning - 2020
2020-03-08 13:27

VÅRUPPVISNING 1, kl 10.00, 26/4


Välkomna till årets våruppvisning med temat PIXBO GF ZOO!  Alla våra grupper kommer visa upp vad de lärt sig under året och ni bjuds nu in att komma och titta på alla föreningens fantastiskt duktiga gymnaster. Det kommer bjudas på tre uppvisningar på söndagen 26/4, en på förmiddagen och två på eftermiddagen där gymnasterna är fördelade så att alla uppvisningar bjuder på samma härliga bredd.  

o   Vår grupp M12-2 kommer vara med på Uppvisning 1 som börjar kl 10.00.

o   Temat för vår grupp är Papegojor. Gymnasterna får gärna klä ut sig enligt temat. Vi kommer att skicka ut mer info kring detta (just nu tänker vi färgglatt och fjädrar J)

o   Gymnasterna ska kunna gympa i sina kostymer och håret ska vara uppsatt. På genrepet behöver barnen inte vara utklädda, endast på uppvisningen på söndagen.

Gymnasterna kan gå hem efter att vår grupp har genrepat klart på lördagen men på uppvisningsdagen förväntar vi oss att alla är med tills uppvisningen är slut.

 

 

Dag

Tid och plats

Samling

GENREP

Lördag 25/4

10.00-11.30, Wallenstamshallen

09.30,
Mölnlycke idrottshall*

UPPVISNING 10.00

Söndag 26/4

10.00-11.30,
Wallenstamshallen

09.30,
Mölnlycke idrottshall*

* hallen som ligger fram till höger när man kommer in genom entrén.

Vi är tacksamma om alla kan hjälpa oss med att vid genrepet på lördagen ha med sig en liten vinst/delikatess till vårt lotteri för ca 25-30 kr. Det kan t.ex. vara en liten presentartikel eller choklad. 


För att kunna genomföra uppvisningen måste vi få hjälp av er föräldrar! Det finns ett antal funktionärsområden med olika pass fördelade under helgen som alla föräldrar med ett deltagande barn behöver hjälpas åt att fylla. Från och med 1 April kommer man kunna anmäla sig på de olika passen. Gå in på vår hemsida till fliken “Våruppvisning 20” och följ anvisningarna.  Vi räknar med att få hjälp från MINST en förälder till varje barn som är med på uppvisningen.


Programmet kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida under helgen. Det kommer säljas lotter där man kan vinna fina priser och vi kommer under helgen lansera vår nya overall och även ha kläder ur vår kollektion hos Intersport tillgängliga för provning och beställning. Ta kontakt med kansliet om du är intresserad av att delta som sponsor.

OBS!! Parkering hänvisas till den stora eventparkeringen vid Massetjärn då Wallenstamhallens parkering är stängd.

Välkomna och tack för det gångna året hälsar styrelsen och alla ledare från 

Pixbo Gymnastikförening!
Nyhetsarkiv
Våruppvisning - 20202020-03-08 13:27
Avslut HT-termin 20192019-11-28 07:32
Våruppvisning 2019!2019-04-10 13:28
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com