Missa inte MedlemsAppen där du kan samla allt på ett ställe!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pixbo Gymnastikförening
Gemenskap, glädje och respekt för varandra
LF

Terminsstart uppskjuten till v. 36
2019-08-28 21:45
Vi behöver skjuta fram första träningstillfället för L15 till lördag v. 36, dvs den 7/9. Anledningen är att två (av tre) ledare har förhinder den 31/8, som var planerad terminsstart. 
Terminen består av 13 träningar och om något tillfälle måste ställas in tas det i första hand igen genom att lägga till träningar i slutet av terminen och om nödvändigt på vårterminen.

Jag vill också passa på att uppmärksamma er föräldrar på att det behövs fler vuxna hjälpledare i gruppen. Föreningens målsättning är att varje barngrupp ska ha minst två vuxna ledare och gärna fler i de yngsta grupperna. I nuläget är det bara en vuxen ledare i L15 och teamet måste därför förstärkas för att vi ska få bra och trygga träningar.
En hjälpledare förväntas under träningarna vara ombytt och aktiv, finnas där för alla barnen och hjälpa till exempelvis med att ta fram/plocka undan redskap, bemanna olika stationer, hålla ordning och reda i gruppen och kanske trösta ett barn som är ledset.
Hör av er till oss ledare, eller till klubben, om ni är nyfikna och vill veta mer. 

Vi ses den 7:e september i Önnerödshallen!
Hälsningar från ledarteamet Linnea, Vilma och Elvira   Nyhetsarkiv
Ändrad träningstid L152019-09-11 20:55
Träning med L15 HT-192019-08-15 21:03
 
IDROTT FÖR ALLA
Tillsammans med Rädda Barnen skapar vi förutsättningar för en idrott fri från mobbning och diskriminering.
Nytt Policydokument
Hitta oss i social media
Sponsorer
 
Pixbo GF är bland de största idrottsföreningarna i Härryda kommun. Vill ni också vara med och synas tillsammans med oss? Kontakta pixbogf@hotmail.com